הזמנתי לי טירקס 250 סופר קומבו, יש לי על ה 500 את ה 401 אז השאלה היא אם עדיף לשים את האליין על ה500 ואת ה 401 על ה250.
ועוד שאלה: האם הסרוו זנב של ה 250 מדומני 420 ,יתאים ל 401?
והאם הסרוו זנב 9257 יתאים לאליין?
תודה
דור
הזמנתי לי טירקס 250 סופר קומבו, יש לי על ה 500 את ה 401 אז השאלה היא אם עדיף לשים את האליין על ה500 ואת ה 401 על ה250.
ועוד שאלה: האם הסרוו זנב של ה 250 מדומני 420 ,יתאים ל 401?
והאם הסרוו זנב 9257 יתאים לאליין?
תודה
דור
שני הסרוואים מתאימים לשני הג'יירואים.
לגבי איזה ג'יירו עדיף - אני הייתי הולך על ה ALIGN, הוא יותר מתקדם מה 401 הותיק והטוב, ועולה עליו בביצועים.
אוקי אני אבדוק.
עריכה: אני אצל חבר זה דור
ממליץ על הג'ירו של ALIGN, הוא מתפקד טוב מאוד גם על מסוקים גדולים.
איפה מורגש ההבדל בביצועים ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
האם בטיקטוקים הדבר מורגש?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
מורגש רק בתרגילים המעמיסים על הזנב או דורשים קצבי עבודה מהירים איתו.
תרגילי טיקטוק בסיסיים (ללא שילוב פירואט או אלמנטי זנב אחרים) אינם מעמיסים על הזנב בצורה משמעותית, ולכן דווקא כאן לא יורגש הבדל גדול בין הג'יירואים.
אני כבר לא יודעעדיין לא יצא לי להטיס מסוק עם ה-401, מה שאני כן יכול לאמר לך חד משמעית שבהשוואה בפעלולים כמו טיקטוקים, פאוור לופ, רבעי פירופליפים, רולים ופאנלים הפוכים אחורה ואני חושב שאלה כל הפעלולים שאני לבצע הג'ירו של אליין אוכל את הלוגיטק בלי מלח ויש הבדל ניכר ביניהם ויש לי נסיון אישי עם שני הג'ירואים הנ"ל
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
מה זה פאוור לופ ?
סתם לופ גדול מאוד שמשתמשים בפיטצ' חיובי ממש כמעט עד הסוף ויוצא לופ יפה ומהיר ועגול
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz