שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 32

נושא: איזה מסוק 90?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איזה מסוק 90?

ציטוט נכתב במקור על ידי saarordan צפיה בהודעה
    ליאור אני לא כועס כלל אך אני חושב שאתה אדם שמבין עניין ואנחנו לא מכירים מאתמול .ניסיון הוא לא בהכרח ברמת טיסה ...אני כלל לא מזלזל באלייין ואף חושב שהם עשו מהפכה בשוק המסוקים,אני רק טוען שחברות כמו KASAMA וJR היו רוצות להתחרות במחיר עם ALIGN אך עלות היצור והרמה שהם רוצים לשמור עליה פוגעות בכיס של המטיסים ופוגעות רק בנתח שוק מסויים.אם נקח לדוגמא את שוק המכוניות יש הבדל ביין סובארו לBMW באיכות החלקים.זהו באו נסגור את הנושא כאן אני לא מתכוון להמשיך ולדון בזה .

המשך יום נעים וחמים סער
    עם זה אני מסכים.

לעניות דעתי כאשר אדם שואל "איזה מסוק 90 הכי טוב" התשובה הראשונה ביותר היא "תגדיר תקרת מחיר ותקבל תשובה יותר עניינית".
    אם מישהו מוכן לשים 100 אלף שח על מסוק ניתן אף לייצר אותו מזהב יצוק במקום אלומיניום (אך יהיה כבד) אבל זה לא פרקטי. בדיוק כמו שלדעתי לקנות הירובו ב-7000 ש"ח שטירקס ב-2500 ש"ח טס אותו דבר, זה לא פרקטי. אפילו אם צריך להוסיף 300-400 ש"ח של שדרוגים.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    0
    הודה 15 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איזה מסוק 90?

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאור זהבי צפיה בהודעה
    עם זה אני מסכים.

לעניות דעתי כאשר אדם שואל "איזה מסוק 90 הכי טוב" התשובה הראשונה ביותר היא "תגדיר תקרת מחיר ותקבל תשובה יותר עניינית".
    אם מישהו מוכן לשים 100 אלף שח על מסוק ניתן אף לייצר אותו מזהב יצוק במקום אלומיניום (אך יהיה כבד) אבל זה לא פרקטי. בדיוק כמו שלדעתי לקנות הירובו ב-7000 ש"ח שטירקס ב-2500 ש"ח טס אותו דבר, זה לא פרקטי. אפילו אם צריך להוסיף 300-400 ש"ח של שדרוגים.
    אתה צודק במאה אחוז...רק תספר את זה לאלפים שכבר רכשו טורבולנס ברחבי העולם...

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •