שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

נושא: איפה המטען 10A שהיה לסיני?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איפה המטען 10A שהיה לסיני?

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    היות ואני משתדל להיות הוגן לכל הפורומים () עברתי בפרדס (הייתי צמא ונורא רציתי מיץ תפוזים) וראיתי את סקירתו (המעמיקה) של מר "תזהר אתה עלול לקבל את מה שבקשת" לשד (קבל חח על האובייקטיביות) והמלצתו על FMA CELL PRO10S אז שניה לפני שאני מזמין (המחיר בהחלט נראה מזמין) נורא רציתי לשמוע דעות גם מכאן ולא רק משם
    למקומות היכון רוץ (גם אתה דורונצ'יק)
    בררתי עליו לפני שקניתי את זה ששלחתי לינק למעלה.

סה"כ הוא מטען טוב אבל טוען למיטב זכרוני רק LIPO ו A123. לא סוגי סוללות אחרים.
    וההספק הגבוה שהם מפרסמים (300W) הוא הספק כניסה ולא הספק יציאה וגם מתח הכניסה שהוא דורש להספק מלא גבוה במיוחד למיטב זכרוני.

היו איתו כל מיני בעיות בעדכוני קושחה באותה עת עם טעינת A123 שגרם לו להיות איטי יחסית.
    יתרון שיש לו זה שהוא מסוגל בחוטי האיזון להחזיר זרם של עד 1A כאשר ברוב המטענים רק באיזור 300mA כך שתאורטית האיזון אמור להיות יותר מהיר אבל משום מה ב A123 לא עבד טוב.

הוא גם מגיע עם מחברי איזון רק לסוללות שלהם ובשביל סוללות אחרות צריך להוסיף עוד סכום לא מבוטל. והיו עוד כמה תוספות די דרושות להוספה (לא זוכר מה בדיוק).

בקיצור, כמה מהמומחים של RCGROUPS בפורום המטענים בחרו בסופו של דבר ב iCharger אז קניתי אותו (10 תאים) והיה אז בערך אותו מחיר.
    נערך לאחרונה על ידי vinay; 03-09-2009 בשעה 22:36:41.
    Protos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build Log
    EasyStar
    (Walkera 4#3B (HP03S, HP03T

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •