מודול שמיועד לשלטי JR, אמנם יקר, אבל יותר זול מעלות ריסוק של מסוק עקב איבוד סיגנל בגלל טכנולוגיה נחותה.
ההיתרונות הם שימוש בשלט JR שהוא בעל תוכנה ידידותית בשילוב עם מודול Futaba FASST האמינה והבטיחותית.
מודול שמיועד לשלטי JR, אמנם יקר, אבל יותר זול מעלות ריסוק של מסוק עקב איבוד סיגנל בגלל טכנולוגיה נחותה.
ההיתרונות הם שימוש בשלט JR שהוא בעל תוכנה ידידותית בשילוב עם מודול Futaba FASST האמינה והבטיחותית.
אתה לא מדייק...
אבל לא משנה, יאלללה חגיגה!!!
אתה לא מבין איזה מלחמה פתחתה עכשיו...
אני אשב בצד ואצחק... אולי השפעת תעבור מהר יותר
עזבו אתכם משטויות...FUTABE או JR.
עוד מעט נטיס עם MULTIPLEX וכל הויכוח הזה יהיה לא רלוונטי
אורי
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
נו באמת!...
הטכנולוגיה הזאת של JR\SPECTROM פשוט נוראית
לא אמינה ולא בטיחותית! פשוט גועל נפש של חברה
אף אחד לא מטיס איתה בארץ...שלא לדבר על זה שDX7 הזה זה ממש לא השלט הכי לא נמכר בארץ...
בקיצור צא מהסרט שלך...
אגב...ידעת שלפוטאבה אין יבואן סדיר בארץ?
כן כן...פוטאבה עצמה לא רוצה למכור לישראל...החברה הזאת שאתה כל כך אוהב, משווק, ומממן...ידעת את זה? הם לא רוצים למכור לנו הישראלים!
בכל מקרה כמו שכל ויכוח כזה נגמר..
שכל אחד יטיס עם מה שטוב לו
![]()
אין כמו FUTABA !!!
שמעתם על futaba "zero-id" bug ?!!!
http://www.whmfc.co.uk/4um/index.php?topic=39.0
http://www.rcmf.co.uk/4um/index.php?topic=47030.30
גרג
זה שהרבה מטיסים עם ספקטרום בארץ לא אומר כלום, גם לרוב הישראלים יש מאזדה, זה אומר שהיא טובה ממרצדס?
אולי פוטאבה לא מוכרים בארץ בגלל שלאף יבואן אין מעבדת שירות מסודרת? גם סוני וטושיבה לא ימכרו בארץ אם ליבואן לא תהיה מעבדת שירות, זה רק מראה על רצינות החברה. גם לספקטרום שיש "יבואן" בארץ, אם השלט מתקלקל צריך לשלוח אותו לחו"ל.
ראה כאן כאן וכאן ריסוקים שקרו לאחרונה עם הספקטרום רק בארץ (ואל תגידו שזה רק עם DX6I כי מודול השידור של כל שלטי הספקטרום JR זהים לחלוטין).
אולי המערכת של מולטיפלקס או סנוואה טובות גם, ימים יגידו
דוויד...
בכל 3 הקישורים ששמת, הייתה בעיה בשילוב של DX6I עם המקלט AR6100E
לכן אני חולק על הדעה פה שיש בעיה עם כלל שלטי ספקטרום וJR
עד היום התנסתי עם DX7 וX9303 ללא בעיות בכלל ובמגוון כלי טיס
זה שהרבה מטיסים איתו זה לא אומר שהוא הכי הכי
אבל......! וביג פאקין אבל, הם ראו שהרדיו מתפקד בצורה נאותה ופשוט לתפעול....וקנו כזה
כל המערכות שך ספקטרים\ג'י אר מוצלחות מאוד....לי היה ג'י אר9 אף אם ושנה לאחר מכן קנית ג'י אר 9 2.4 שגם מוכיחה את עצמה!
וזה שאנשים קונים מאזדה ולא מרצדס זה פשוט מאוד...שתיהם נוסעות שתיהם אמינות...נכון המרצדס יותר נוחה יותר מותג ויותר פוזה...אבלל יותר יקרה!
זה לא סותר את זה שהמאזדה לא אמינה וכו' וכ'ו...
קיצור די נו...קיבלת את הויכוח שרצית
יאלה סופ"ש לפנינו צריך להשאיר את האנרגיה בשבילו..
האמת שלא רציתי ויכוח, רק רציתי לידע את מי שמעוניין להנות משני העולמות, שלט JR ידידותי וטכנולוגית שידור אמינה, למי שיש כבר שלט JR מודולרי ומטיס טיסנים יקרים/יוקרתיים.
הרי המודול הזה עם מקלט עולה כמו ערכה מלאה של שלט DX7, ולכן הוא לא פונה לשוק של המטיסים ברמה העממית אלה למטיסי הטופ היי שמעונינים להמשיך להשתמש ב-JR שלהם.
אני רק רוצה להוסיף לכל הדברים שנאמרו פה .שמתוך שיחה עם מטיסים בחו"ל וביקור בכמה תחרויות בחו"ל הבנתי שפוטאבה לא מוכנים למכור ישירות לישראל ואף לא מוכנים לתת מימון למטיסים מישראל שמתחרים באליפויות עולם עקב הדעות הפוליטיות שלהם.בנוסף אין יבואן מסודר לישראל של JR וספקטרום הכל מגיע דרך מפיצים בארה"ב ולא דרך היצרן עצמו!!! אני אשמח אם תספרו לי מי היבואן הרשמי של J.R וספקטרום לארץ הקודש ???
החברה היחידה בנתיים שיש לה יבואן מסודר לארץ היא מולטיפקס והיבואן הוא טיסני חולון
חתימה טובה לכולם ...![]()
בברכה,
סער אורדן
***ח אני ציפיתי לויכוך חם יותר....
אבל עדיין משעשע.....
![]()
בבקשה:
http://www.spektrumrc.com/StoreLocat...Country=Israel
יש גם את הכתובת שלנו אם אתה לא זוכר...
חתימה טובה.
מי אמר ש JR יותר ידידותי ? להבנתי הדעה הרווחת שהתפריטים של FUTABA הרבה יותר נוחים ואניטואיטבים
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
גם לכם צוות שלט רחוק...
חתימה טובה
דוד לפחות תן לינק למודול המתאים לJR![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
איש איש בשלטו הידידותי יבחר
דויד ובוגל, יש לציין שניתן להחליף מודל רק בשלטי ה72 של JR, הרי לא ניתן לפרק את המודול משלטי ה 2.4 (אבל זה בטח הרוב יודעים)