ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה
לא נכון ! אם נגיד מה שקרה זה שהוא מטיס בצורה לא בטוחה ומחף מעל אנשים למשל אחרי שאמרו לו להפסיק אז למען הבטיחות מוצדק להפיל אותו מהאוויר. אבל כמובן רק במקרים קיצוניים כאלו.

זה מה שהיה שם ?

שחר היקר.
קודם כל זה לא מה שהיה שם.דבר שני,אתה מדבר מעדות שמיעה.ואני מעדות ראיה.אין לי כוח להיכנס לכל ההתפלמסות הזאת.האדם המטומטם הזה יצר לעצמו עוד שונאים מרבים שיש לו כבר.האמת היא שאת העבודה הוא עושה בעצמו כך שלא כלכך צריך להתאמץ להשמיץ אותו.אין לי ספק שאתה דובר אדוק ומאמין של אותו אדם.אולם,אני חושב שאתה טועה בהצגת הדברים מכיון שאדם תמיד.אבל תמיד יכול לפנות בדרכי נועם,ובמידה והלה אינו מקשיב,יכול המבקש לעזוב את המקום.ממה שאני מבין מדבריך זה שאם מישהו לא מקשיב להפצרותיך ותחנותיך. יש לך את הזכות הלגיטימית ליירט לו את הטיסן או המסוק?.והאם בגלל היירוט הזה הטיסן/מסוק מאבד שליטה ופוגע במישהו. האם הוסמכת על ידי מישהו לגרום נזק לרכושו של הזולת? האם אינך יכול לארוז את חפציך ולהתרחק מהמקום? האם הדרך תמיד חייבת מתלהמת ובעלת אופי אלים. ? ....
שחר היקר. איני מכיר אותך.אולם אני שם לב (לעניות דעתי ובלי לפגוע) שאתה "מייצג" אדם ששמו הולך לפניו באנטיגוניזם החברתי שהוא מייצר כל פעם מחדש. ולפי דעתי אתה טועה. אדם זה אינו צריך כלבלבים(ואינני מתכון אליך חלילה) שיהיו הדוברים שלו. אבל כרגיל אין הוא נותן למציאות לבלבל אותו. וממה שאני מבין מדבריך שכוח הזרוע והשלטת אימה זוהי הדרך הלגיטימית לפתור בעיות בחברה שלנו בכלל ,ובתחביב שלנו בפרט......

לילה טוב ידידי היקר.