שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 37

נושא: מטען או מד מתח - למי להאמין ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מטען או מד מתח - למי להאמין ?

ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה
    יאללה שיח חשמלטרונים.....

נראה לי קצת מוגזם "הצורך" בבדיקה ע"י מכשיר מדוייק, בסה"כ מעגל התצוגה במטען שואב את הנתונים מאותו מקור שמעגל הטעינה משתמש כדי לבצע טעינה נכונה.
    אז אם אתם סומכים על המטען שלכם שיבצע טעינה כהלכה, כלומר הוא יודע למדוד את המתח בדיוק מספק כדי לבצע טעיה בדיוק מספק, הרי שגם התצוגה שלו ככול הנראה מספיק מדוייקת.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל כגון ה- IMAX B6 המפורסם, אבל זה דורש בדיקה אחת בלבד.
    יוסי
    אין קשר בין תצוגת המטען לדיוק שלו.
    המכשיר יכול להציג X ולטעון Y.
    בסה"כ מדובר במטענים זולים מאד ולכן הסיכוי ליפול על אחד שאינו מדייק הוא גדול יחסית.
    אף אחד לא אומר שלא ניתן להסתמך על המטען רק שכדאי מידיי פעם לעקוב אחרי אמינותו ולשם כך כדאי להחזיק מולטימטר.
    אגב, מכשיר זה ישמש אותך לצרכים רבים ולא רק למעקב אחר המטען כגון בדיקות רציפות, התנגדויות, זרמים וגם טמפרטורה.
    בכלל לכל מי שעוסק בתחום זהו לדעתי כלי חובה שיהיה בהישג יד.
    לא חייבים ללכת על משהו יקר כמו FLUKE, ישנם מכשירים מספקים גם באיזור ה 200-300 ש"ח.
    ציקי

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה לכולם.

אורי

תודה!
    19
    הודה 22 פעמים ב 20 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נראה לי ש FLUKE של 60 ש"ח יספיק ,
    גם ככה לא נקבל דיוק בטעינה יותר ממה שנמטען יכול לתת

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    יוסי
    אין קשר בין תצוגת המטען לדיוק שלו.
    המכשיר יכול להציג X ולטעון Y.
    בסה"כ מדובר במטענים זולים מאד ולכן הסיכוי ליפול על אחד שאינו מדייק הוא גדול יחסית.
    אף אחד לא אומר שלא ניתן להסתמך על המטען רק שכדאי מידיי פעם לעקוב אחרי אמינותו ולשם כך כדאי להחזיק מולטימטר.
    אגב, מכשיר זה ישמש אותך לצרכים רבים ולא רק למעקב אחר המטען כגון בדיקות רציפות, התנגדויות, זרמים וגם טמפרטורה.
    בכלל לכל מי שעוסק בתחום זהו לדעתי כלי חובה שיהיה בהישג יד.
    לא חייבים ללכת על משהו יקר כמו FLUKE, ישנם מכשירים מספקים גם באיזור ה 200-300 ש"ח.
    ציקי
    ציקי היקר

עכשיו קראתי בפורום מסוקים שרשול משעשע ומגוחך בהתנהלותו, וברוח אותו שרשול כי גם אני רוצה פעם לנסות איך זה אענה לך :

במקרה נפלת על מישהוא שעוסק בתחום - ציוד מדידה ממש לא זר לי, ופלוקים ב- 450$ זה מהפריטים הזולים שאני משתמש בהם וזה לא בשביל להשתחצן: אני לא משלם עבור הציוד והחברה שבה אני עובד מתעקשת לרכוש רק ציוד איכותי - fluke 189 זה הפריט הכי זול בארסנל...
    אבל ציוד המדידה הזה משמש לבדיקת ציוד טיפ טיפה יותר רגיש מסוללה ב- 20$.

לאור האמור לעיל אני יכול לאמר באופן בוטה וללא חשש אל תבלבל את הבייצים (נא להדגיש את שני ה- יודים במילה בייצים).

רוב המשתמשים קונים סוללות בין אם מהסיני ובין אם "איכותיות" יותר ב- 10-60$ המטענים ברובם המכריע גם הזולים שבניהם ממש טובים וזאת בהשוואה לכל מטען אחר שאתה וכולנו בעצם משתמשים בשאר התחומים בחיים : סלולרי, טלפון אלחוטי, ויברטור נייד, מצבר רכב, מכונת גילוח וכ"ו.

בכל האביזרים הנ"ל אתה בודק עם ה- 450$ את דיוק הטעינה ????
    אם אתה עושה זאת אני יכול להמליץ לך על מטפל טוב....

אז למה בטיסנים אתה כן מתעקש לעשות זאת ? כי הם עלולים להתרסק ? בוא אני אזרוק ניחוש פרוע - מעל 90% מהריסוקים מתרחשים בלי קשר למצב טעינת הסוללה.

אז זה נורא נחמד להפגין ידע (שבהחלט ניכר שיש לך בתחום) אבל בוא לא נרמה את עצמנו (המבינים עניין - אני לא כלול ) וגם לא את אלו שלא מבינים עניין, הרוב המכריע של המטענים מצויין AS-IS

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה
    ציקי היקר

עכשיו קראתי בפורום מסוקים שרשול משעשע ומגוחך בהתנהלותו, וברוח אותו שרשול כי גם אני רוצה פעם לנסות איך זה אענה לך :

במקרה נפלת על מישהוא שעוסק בתחום - ציוד מדידה ממש לא זר לי, ופלוקים ב- 450$ זה מהפריטים הזולים שאני משתמש בהם וזה לא בשביל להשתחצן: אני לא משלם עבור הציוד והחברה שבה אני עובד מתעקשת לרכוש רק ציוד איכותי - fluke 189 זה הפריט הכי זול בארסנל...
    אבל ציוד המדידה הזה משמש לבדיקת ציוד טיפ טיפה יותר רגיש מסוללה ב- 20$.

לאור האמור לעיל אני יכול לאמר באופן בוטה וללא חשש אל תבלבל את הבייצים (נא להדגיש את שני ה- יודים במילה בייצים).

רוב המשתמשים קונים סוללות בין אם מהסיני ובין אם "איכותיות" יותר ב- 10-60$ המטענים ברובם המכריע גם הזולים שבניהם ממש טובים וזאת בהשוואה לכל מטען אחר שאתה וכולנו בעצם משתמשים בשאר התחומים בחיים : סלולרי, טלפון אלחוטי, ויברטור נייד, מצבר רכב, מכונת גילוח וכ"ו.

בכל האביזרים הנ"ל אתה בודק עם ה- 450$ את דיוק הטעינה ????
    אם אתה עושה זאת אני יכול להמליץ לך על מטפל טוב....

אז למה בטיסנים אתה כן מתעקש לעשות זאת ? כי הם עלולים להתרסק ? בוא אני אזרוק ניחוש פרוע - מעל 90% מהריסוקים מתרחשים בלי קשר למצב טעינת הסוללה.

אז זה נורא נחמד להפגין ידע (שבהחלט ניכר שיש לך בתחום) אבל בוא לא נרמה את עצמנו (המבינים עניין - אני לא כלול ) וגם לא את אלו שלא מבינים עניין, הרוב המכריע של המטענים מצויין AS-IS

כל הכבוד יוסי
    ממש תגובה לעניין
    לא שווה התייחסות מעבר לעיל

איציק, אני מקווה שאתה עוקב
    ציקי
    נערך לאחרונה על ידי ziki; 20-10-2009 בשעה 21:03:09.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

איך גם השרשור הזה, הצליח להגיע לטונים כאלה
    מה נסגר אתכם ?

חברה בואו נרגיע.
    תודה
    אורי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •