החלפתי סרוו זנב לקופטר איקס
אין לי יציבות בכלל מה שקורה זה בעת ניסיון להמריא כל המסוק מסתובב ואין שליטה ויציבות
מה אני אמור לעשות?
דרך אגב יש לי שלט dx6i
תודה מראש לכל העונים ....אורן
החלפתי סרוו זנב לקופטר איקס
אין לי יציבות בכלל מה שקורה זה בעת ניסיון להמריא כל המסוק מסתובב ואין שליטה ויציבות
מה אני אמור לעשות?
דרך אגב יש לי שלט dx6i
תודה מראש לכל העונים ....אורן
אורן - הרעיון הוא לספק כמה שיותר נתונים כדי שמי שרוצה יוכל לעזור;
ג'יירו hitec5000 עם סרוו _____??(לא מקורי, דיגיטלי), שהוחלף לאחר שמשום מה לסרוו המקורי נתפס המנוע. בקר ומנוע סקורפיון, מקלט 6200 עם DX6.
הג'יירו יושב מתחת למחזיק הבום ומוגדר ב direction על הנורה הכי שמאלית (אולי זה הפוך?). האמת היא שיכולתי להפוך את הכיוון אבל כל הבדיקה שלנו נעשתה בתנאים של רוח והיו עוד בעיות ולכן הפסקתי את הבדיקות אחרי שעה של נסיונות.
ישנה עוד בעיה - עד עכשיו הג'יירו היה מוגדר על גיין של 50% (בשלט) ומצב HH לא נכנס לפעולה למרות שבשלט נראה שכן. הרמתי את הגיין ל 75% גם ב 0 וגם ב 1 - פתאום יש HH בשני המצבים.
לא יודע מה זה אומר ואיך מטפלים בזה.
יש הצעות?
אלעד.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 24-10-2009 בשעה 18:52:31.
דרך אגב - העניין עם ה HH קיים גם בג'יירו CSM SL560 עם DX6 - לא משנה באיזה מצב הכפתור - אין HH.
הי
כמה דברים:
1.איזה ג'ירו יש לך? מאיזה סרוו לאיזה סרוו החלפת?
2. שינית משהו בהגדרות של הג'ירו?
3. האם צורת ההתקנה של הסרוו זהה לסרוו הקודם? בעיקר - האם גוף הסרוו פונה לאותו כיוון (ימיה/שמאלה ביחס לכיוון הטיסה) כמו קודם? אם לא - תצטרך להפוך את כיוון התיקון של הג'רו, אחרת הוא (הג'רו) רק יחריף את הסבסוב.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
תקרא את התגובה של wonderd כתב לי שם כתובים כל הפרטים
תודה אורן
הי אורן
כנראה ש-wondred ואני הגבנו באותו זמן, ולכן לא ראיתי את התגובה שלו
כך או אחרת - מהתיאור שלו, יש לך ג'ירו דומה לשלי (לי יש Logitech LTS2100 ועם סרוו מקורי של Logitech), אבל אני משתמש בשלט של פוטאבה. בכל מקרה:
1. החשד המרכזי שלי נשאר אותו דבר - הפכת בטעות את הסרוו בהחלפה, בלי להחליף את הכיוון בג'ירו. הג'ירו ממשיך לתקן באותו הכיוון, אבל הסרוו נע הפוך ורק מחריף את הסבסוב של המסוק.
2. כמה שידוע לי - בג'ירואים האלה מצב של HH נדלק החל מ-Gain אמיתי של 50% (לפחות כך הבנתי את הטבלה בספר ההוראות...).
3. בסרטים של Finless ראיתי שה-Gain שמראה DX7, הוא לא ה-Gain האמיתי בג'ירו (הוא מביא נוסחת המרה כלשהי). יכול להיות שזה מה שקורה גם ב-DX6i וה-Gain האמיתי קטן יותר ממה שאתה רואה בשלט. כדאי לך לבדוק עם הסרט של פינלס.
מקווה שעזרתי.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
תבדוק את הרצועה של הזנב אולי היא לא מולבשת נכון
תן לה להיות ב"חצי סיבוב" כך שהיא לא נוגעת בכלום ושהלהבים האחוריות כאילו יסתובבו אחורה.
לדעתי זאת הבעיה
עדן.
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
עדן - לא הבנתי, תסביר יותר לאט.
לאחר שיחה עם אורן עובד, יכול להיות שצריך לעשות reverse בהגדרות הג'יירו בשלט, ננסה את זה קודם ואז נראה מה ייצא.