נכתב במקור על ידי sharonx 1. נכון לעכשיו אין לי הודעה בפרטי. אם יש לך משהו להגיד לי תהיה גבר ותגיד לי פה סתאאאם. שלח בפרטי. 2. הזמנתי אחת. המחיר גם על סף המכס שזה יפה עכשיו יש לך הודעה בפרטי
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl Gaui X3-Ikon Fbl Trex 450L- IKON Fbl Telink SU-29 JR X9303 2.4Ghz
נכתב במקור על ידי bendisar עכשיו יש לך הודעה בפרטי 1. יש לך תשובה. 2. לגבי 80 אמפר - עושה את דרכו אליי מד ההספק החדש של טורניגי ואז נדע באמת כמה פיק זרם יש בזמןו טיסה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
נכתב במקור על ידי sharonx 1. יש לך תשובה. 2. לגבי 80 אמפר - עושה את דרכו אליי מד ההספק החדש של טורניגי ואז נדע באמת כמה פיק זרם יש בזמןו טיסה. שרון לגבי 2, כשיגיע תן חוות דעת לגבי המוצר, אני בדרך להזמין גם אחד כזה. ציקי
מה אם עושים עם מחברי הסוללה ? מחליפים לדינים או שבונים מתאם מדין ל XT60
נכתב במקור על ידי ziki שרון לגבי 2, כשיגיע תן חוות דעת לגבי המוצר, אני בדרך להזמין גם אחד כזה. ציקי המד הספק החדש של הסיני מעולה! השוותי אותו למד זרם קלאמפ והם נותנים בידיוק אותה תוצאה (בהפרש של 200 מילי אמפר) בכל זרם. בקרוב אנסה אותו בזמן טיסה על הטירקס 500.
נכתב במקור על ידי sharonx המד הספק החדש של הסיני מעולה! השוותי אותו למד זרם קלאמפ והם נותנים בידיוק אותה תוצאה (בהפרש של 200 מילי אמפר) בכל זרם. בקרוב אנסה אותו בזמן טיסה על הטירקס 500. כל הכבוד שרון שלא שכחת אותי יש לי אחד מוזמן בדרך אלי עם עוד כמה פריטים מעניינים. תודה על הבדיקה
סוף סוף הסוללה פה 40C
אורן עובד צוות הרכבת פ"ת למכירה TREX 500
נכתב במקור על ידי sharonx המד הספק החדש של הסיני מעולה! השוותי אותו למד זרם קלאמפ והם נותנים בידיוק אותה תוצאה (בהפרש של 200 מילי אמפר) בכל זרם. בקרוב אנסה אותו בזמן טיסה על הטירקס 500. אתה מתכוון למד זרם הרגיל ? הוא אינו אוגר מידע, איך תראה את הנתונים במהלך הטיסה?
~רועי~ הגלרייה שלי
נכתב במקור על ידי sharonx 1. יש לך תשובה. 2. לגבי 80 אמפר - עושה את דרכו אליי מד ההספק החדש של טורניגי ואז נדע באמת כמה פיק זרם יש בזמןו טיסה. אתה יכול לצרף בבקשה קישור למד הספק
חוקי הפורום