מנפילות מגובהה כניראה הפיניון נפגע
מנפילות מגובהה כניראה הפיניון נפגע
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
איזה חלפים, יקרנים פה פחד... סוללה ספייר קניתי במחיר מופקע רק כדי שלא להתייבש שעה כשהוא נטען (פה ושם יש קצת זמן פנוי להטיס בלובי של המלון), המחירים יותר מבאינטרנט. כשאחזור לארץ אעשה הזמנה מרוכזת של חלפים מGLB או מBangGood בתקווה שלא ייתרסק לי באופן חמור עד אז (אני משתדל להתאפק ולא לעשות איתו שטויות בינתיים)
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
גם שלי הגיע, הוזמן ב 25.07 והגיע לפני יומיים
חייב לציין שהצעצוע מאוד מפתיע לטובה, לראשונה אני נתקל בצעצוע זול שניתן לשליטה ולא שהוא שולט בך...
חייה ותן לחיות!
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
סוף סוך הרחפן שלי הגיע~! יום ראשון אני אלך להביא אותו מהדואר![]()
מישהו כבר התקין עליו את הסט מיקרו fpv שדובר עליו בשרשור אחר ....?
"עליו - אני מתכוון ל V 929 ....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
מעניין באמת איך מצלמה תשב על הרחפן ואיך יהיה הצילום![]()
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
היום הגיע הלכתי להביא את הרחפן החמוד הזה מהדואר.. פתחתי את החבילה הכל היה שם הכל טוב ויפה...
אבל למרבה הפלא קיבלתי שלט מוד 1! כשאני מדליק את השלט כתוב במסך למעלה בצד ימין מוד 2 אבל הוא מוד 1! איזה עצבים , לא מספיק לקח לו מלא זמן להגיע גם שלחו לי שלט לא טוב!
מה לעשות לשלוח להם אימייל? לפתוח קייס בפאייפל? מה לכתוב להם<?
עריכה:
כתבתי להם ככה hello.
On July 17 2012 I ordered the wltoys v929.
After a long time (because your shipping was slow!)
it came to me today, but strangely you brought me a damaged transmitter!
In the first picture, You can physically see the configuration is mode 1 transmitter
But in the second picture: It said that the mode 2! I wanted to transmitter mode 2 and I demand you send me a new one or I'll open case on paypal
ושלחתי תמונות של הלשלט
נערך לאחרונה על ידי דויד רג'ואן; 20-08-2012 בשעה 15:24:36.
יש בדף של הרחפן לפני ההוספה לעגלה אפשרות לבחור מוד1 או מוד2. אולי בטעות בחרת מוד1?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
עברו 34 ימים
מישהו יודע לומר האם וכיצד ניתן לכוון את הDual Rate של כל אחד מהערוצים בנפרד? אני זוכר שקראתי היכן שהוא שיש אפשרות כזו בשלט של wlToys, אני פשוט לא זוכר כיצד; אני מצליח לראות את ערכי הDR השונים לפי ערוצים אבל לא מצליח לשנות אותם: חסר לי יותר דיפרנציאציה בקצב של הRudder במצבים של 20 40 ו 60 - תחושה של deadband מוגזם, או שלא זז בכלל או שזז בקצב מקסימלי, אין טווח משתנה של מהירות תנועה בערוץ הrudder למעט במצב 100. ולעומת זאת בaileron וב elevator אני מסכים עם שרון, הקפיצה מ60 ל100 מאד חדה, חוץ מפליפים ורולים (שגם כאן אני מסכים עם שרון, הם קצת אוטומטיים מדי) קצת קשה לשלוט בקוואד לטיסה רגילה במצב 100. חסר לי מצב 80... מצד שני הנסיונות שלי עד עכשיו תחומים לחדר במלון, יש מצב שבחוץ ארגיש אחרת. בסה״כ יש גבול כמה ניתן לצפות מצעצוע ב40$, בסך הכל אחלה צעצוע.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
גיל מה המצב אתה עדיין בסין ?
אל תעסה עוד כיוונים ידניים כי הוא טס מצויין גם ב60% ובעוד רוח בחוץ קלה מנסיון![]()
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
גיל, אני מסכים איתך שהסיבסוב לא ממש פרופורציונלי. אבל ברגע שמטיסים אותו עם הX9 הוא מגיב מדהים. לא פחות חד ומדוייק מהלוחות הרציניים.
מגבלות הדיוק הן של השלט.
הקפות מאוד כיף לעשות איתו. עכשיו צריך לתרגל הקפות אחורה.
למי שמשעמם איתו, הנה כמה דברים שאפר לתרגל איתו (קצת מסובך עם השלט המקורי):
הקפות.
הקפות אחורה.
התקדמות בזמן סיבסוב. (מזכיר רולינג הראייר)
הקפות בסיבסוב. (מזכיר רולינג לופ)
אפשר גם לעשות איתו תרגיל שקצת מזכיר פלאט ספין. ירידה בגובה בזמן סיבובים סביב עצמו.
נדנדה כמו במסוקים.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
החבילה הגיעה... טס מדהים!
טוב אז הם ביקשו לשלוח וידאו של הבעיה, שלחתי ונראה מה יהיה...
בכ"מ מישהו החליף מנוע כבר? איך מפרקים את זה? נהרס לי המנוע