האם המטוס מתאים למתחילים,
או שעדיין הוא אינו יציב כמו המסוקים הקוקסיאלים? - המחיר שלו די מפתה
האם המטוס מתאים למתחילים,
או שעדיין הוא אינו יציב כמו המסוקים הקוקסיאלים? - המחיר שלו די מפתה
הוא אינו יציב כמו מסוקים Coaxial בשום אופן. למתחילים תלוי כמובן במידת הכשורים עלול להיות קשה. עם מספר שנויים לא משמעותיים נתן לשפר את היציבות משמעותית
יתרונותיו:
- גודלו - מוטת רוטור200 מ"מ
- משקל - 55-60 גרם.
- מחיר נמוך.
- נתן להטיס בבית בכל שעה משעות היום ובכל מזג אוויר.
- נתן ללמוד רחוף.
- עמיד מאוד לחבטות.
- יש הטוענים שלאחר "טירונות" עם המסוק הזה המסוקים האחרים נראים כספור קל.
אני ממליץ עליו מאוד.
כל אלו שיש להם את המסוק - איזה גרסה יש לכם ? v2 או v3? האם יש לכם אי אילו שדרוגים?
NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
אני אישית החלטתי לוותר על גרסת ה- V3 מי שלא יודע מדובר במנוע ראשי ומנוע זנב ברשלס שהם חזקים מאוד ולמתחילים לא מומלץ אולי לאחר למידה ושליטה שווה לשדרג ( אני אישית לא הייתי משדרג מבחינה כלכלית אלא מזמין אותו בגרסת V3 מהספק.
מה גם שהם שותים מהר מאוד את הסוללה וצריך כמובן לשדרג גם את הסוללה.
בגרסת הV2 שרכשתי המסוק מגיע עם מנועי ברשד רגילים אך הם עושים את העבודה לא רע מה גם שיותר קל ללמוד את תצורת ההטסה הבסיסית עם מנועים אלו שהם הרבה פחות חזקים והנזק שנגם אם נגרם הינו מזערי.
מבחינת שדרוגים כבר אמרתי אפשר להזמין א הסט של מנוע זנב וסט של מנוע ראשי ולהתקינם אך שוב לא שווה מבחינה כלכלית מה גם שנדרש להחליף את הבקר (הבקר שמגיע בגרסת ה-V2 לא מתאים להוספת 2 המנועים מכיוון שעבור כל מנוע ישנו גם בקר) וכמובן שידרוג סוללה.
מבחינת ייצוב המסוק נכתבו כמה הצעות לשיפורים ע"י ZVOK כמו להחליף את הלהבים לאלו של ה-4#3Q (אני רכשתי כמה סטים של הלהבים הנ"ל לכאשר הלהבים בסטוק ישברו (עדיין זה לא קרה טפו טפו טפו))
מפה כבר שיקולך !
נערך לאחרונה על ידי giladhayoun; 16-07-2009 בשעה 18:38:17.
אני שמתי עין על אחת הגרסאות שכאן:
http://chinesejade.com/walkeraBL4M3_Heli.htm
(השלישי - BL-4M3-DBCusHP03Heli)
זה ה V2 משודרג מורכב כבר עם מנועי BL קלים שלפי מה שכתוב שם נותנים זמן טיסה מאד ארוך ומאד קל להטסה. גם הפורומים המליצו על השדרוגים האלו. ה V3 באמת מוגבל בזמן טיסה קצר מאד.
אתה מכיר את הגרסה הזו?
NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
אישית לא מכיר את הגרסה אבל למען האמת נראה טווווב.
לאחר כשבוע המתנה קיבלתי את ה 4#3 שלי. גרסת v2 משודרגת לבראשלס מהחנות תוך שימוש במנועים HP03S ו HP03T שאמורים לתת יציבות גבוהה וזמן הטסה גבוה (כנראה אופציה יותר טובה מה v3).
הטסתי סוללה אחת ומה אפשר לומר - פשוט ענק !!!
איזה כיף להטיס בערב בסלון מול הטלויזיה עם מיזוג אויר פועל. המסוק יציב מאד, העמדתי אותו 30 ס"מ מול הפנים והוא פשוט לא זז. אין את אפקט הפחד של עלויות הריסוק שיש לי עם המסוק הגדול ואין פחד להסתכן, מרגיש ממש כמו בסימולטור ולהטיס מסוק מתחת לגובה העיניים זה ממש כיף.
וזה עוד ללא אף שיפור מהשיפורים שמומלצים בפורומים בשביל לשפר את רמת הטיסה. פשוט הוצאתי מהקופסא, הטענתי והטסתי.
נכון לעכשיו נראה מומלץ לכל מי שרוצה להטיס בבית.