הי אמנון,
ראשית המייל שלהם הוא cs@hobbyking.com
לעצם העניין - אפשר להעביר אליהם הערה / הארה / פניה כזו. השאלה היא רק האם נכון לרכז כאן רשימה שהיא שמות משתמש באתר.
בכל מקרה, אני בפנים ואין לי בעיה גם לרכז את זה.
דעות ??
ראשית המייל שלהם הוא cs@hobbyking.com
לעצם העניין - אפשר להעביר אליהם הערה / הארה / פניה כזו. השאלה היא רק האם נכון לרכז כאן רשימה שהיא שמות משתמש באתר.
בכל מקרה, אני בפנים ואין לי בעיה גם לרכז את זה.
דעות ??
לפי ההודעה של hobby king הם שולחים את החבילה אחרי מקסימום 7 ימים ולפי מה שקראתי בפורום זאת הודעה שנשלחת אוטומטית לכל מתלונן ,אפילו אם התלונה היא על מוצר שנשלח פגום, אז נראה לי שזאת התשובה שנקבל ,בכל אופן אני הזמנתי ביום שבת שעבר והיום (כלומר 7 ימים בדיוק ) זה עבר לסטטוס נשלח, זה אומר שהם עומדים במילתם ,צריך לדעת להבא שזמן המשלוח עבר ל-7 ימים .
לי שלחו אתמול אחרי 7 ימים בדיוק
NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
אני חושב שלאור ההודעה של הסיני חשוב להמשיך ולעדכן כאן בחודש הקרוב.
אשמח אם מי שמזמין מהסיני יעדכן כאן אחרי כמה ימים ההזמנה יצאה / הגיעה.
יהיה נחמד לדעת שאכן חוזרים לימים הטובים של משלוח תוך יומיים או לחילופין ... לדעת לא להסתמך עליו "בעיתות משבר"
עפ"י בקשתו של גיל אני מעדכן,
הזמנה של פריט אחד בתאריך 11.7 הגיעה היום 26.11 לבית המיון בת"א -15 יום.
חבר'ה, תפסיקו להתבייכן!!! זה מה יש. לא מרוצים - אל תזמינו!
-------------------------------------------------
יבגני
תכלס אבל מישהו מכיר אתר יותר זול מהם שמגיע גם מהר?
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
אומנם מתעקב במשלוח אבל כשהחבילה יוצאת לדרך היא מגיעה לפתח הבית יותר מהר מאשר הייתה נשלחת בארץ.
החבילה שלי יצאה לדרך (יצאה את המזרח) ב-23 לחודש ולפי אתר דואר ישראל, מחר היא אצלי ביד (תוך שלושה ימים נכנסה לארץ וביום הרביעי אצל הלקוח ביד!)
לסיכום: לוקח לחבילה קצת זמן "להתניע" אבל כשהיא יוצאת לדרך היא מביאה "רייס" שלא היה מבייש מכונית FORMULA1.
ובל נשכח את הפתגם המפורסם: "החילזון מהשפן".
שחר הסבלני.
---Mayor of Happyville---
אצלי הזמנה מ-21 לחודש יצאה ב-26
^^ עוף ותן לעוף ^^
חברים, אם למישהו יש אופציה טובה יותר הוא מוזמן לשתף אותנו, הסיני המדובר קידם את כולנו לציוד בעלויות שרק יכולנו לחלום, שימו לב מה קרה למחיר סוללות 30C, מטענים, מנועים בקרים וכו'
חייה ותן לחיות!
אני גם מאד מאד מעריך את הדרך שבה הוא אורז את החבילות.
אני בטוח שזה עולה לו לא מעט.
זיגי - מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה ? יש לך דיבור איתם ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אמת, הזמנה שבוצעה ביום רביעי נשלחה ביום שישי - שיא השיאים בשבילו...
חייה ותן לחיות!
תתלוננו תתלוננו על הסיני , רק לידיעתכם דואר ישראל החברה המיוחדת הזו- איזה דביל שם רשם את כל החבילות שהיו שבוע שעבר במכס לסניף שונצינו בת"א. עכשיו הם ממיינים מחדש חבילות של שבוע או משהו כזה.
איך אמר פולי בגבעת חלפון " תחי מדינת ישראל"
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
כוס א** ואני לא מבין למה החבילה לא מגיעה ,ובאתר של הדואר רשום שאין נתונים והיא עזבה את ארצות הברית כבר לפני כמה ימים..
עכשיו אני מבין למה החבילה שלי כבר יותר משבוע בארץ ולא מגיעה אלי![]()
עדכון מהיום....
אז ככה , מסתבר ש"החבילה הועברה לסניף שונצינו" זו הודעה שוות ערך ל"המכס רוצה את חשבונית הקניה והודעה נשלחה למקבל החבילה", קוד אחד ליד (איזה דבילים יש בארץ ועוד משלמים להם משכורת
)
מי שמחפש חבילה שיבדוק אולי שלחו לו מכתב "הוכחות"
אני קידמתי את הנושא ע"י פניה לשרות לקוחות דרך אתר הדואר (קבלו ח"ח על מהירות ואיכות התגובה) אתמול בבוקר פתחתי קריאה והיום בבוקר חזרו אלי ושלחו לי עותק של "מכתב ההוכחות" בפקס.
מה קשים הם חיינו, מתי יפתחו ISRAEL WAREHOUSE פה????
Boogle ולא Google קפיש?
אז מה זה אומר ?
שמכס ישראל החליט להתלבש על חבילות שמגיעות מ-HT ???![]()
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
חברה אני הזמנתי 4 סרווים ב-14.7 והם כבר הגיעו ב 28.7 כנראה שזה תלוי במה שהזמנתם.
מה אני אמור לעשות עכשיו אם לא קיבלתי שום הודעה?...
מכתב הוכחות הוא מכתב שבו אתה מתבקש לסור למשרדי המכס עם חשבונית הקניה, תדפיס כרטיס אשראי, תעודת יושר מהמשטרה ותמונה ממוסגרת של אחותך בבת מצווה(סתם סתם רק שני הראשונים). או לחלופין לשלוח להם את כל הניירות לעיל בפקס.
וגיא אזולאי, פנה לשרות הלקוחות של הדואר יש להם לינק בתחתית דף הבית "צור קשר"
Boogle ולא Google קפיש?