אני חושב שהראיון של שליחת הודעת sms ראיון ענק 0525454380
אני חושב שהראיון של שליחת הודעת sms ראיון ענק 0525454380
אם באמת עודד היה חשוב לך .ובאמת היתה לך כוונה לעשות מעשה טוב אז היתה עושה את זה מבלי להעלות את זה בצורה כזו .
אבל כנראה שלא העזרה שלך נבעה ממנעים זרים לא נכונים ולא למטרה שלשמה כוונתה . האינטרס שלך למצוא חן בעניי עודד רק פגע בו . הביך אותו ועשה לו נזק תדמיתי קשה מאוד .............!!!!
מסקנה ידידי בפעם הבאה כשה באמת אתה רוצה לעזור פשוט תעזור ואל תדבר יותר מדיי.....
נערך לאחרונה על ידי gemi3; 18-07-2009 בשעה 22:48:46.
משתמש אחד 4 טרולים (ועוד טרול שהורחק מהפורום,קורן).כל הטרולים הנ"ל הם אותו אחד או שליחו, וכל מטרתו היא לפגוע בעודד-שפוגע במכירות של מסוק/מסוקים מסוימים, שעודד באופן עקבי קטל כאן בפורום. לדעתם אם הם יפגעו במקצועיות של עודד, אז קונים פוטנציאלים לא יחשיבו את דעתו הרעה של עודד על המסוק שהם מוכרים...
יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לפתוח כל פעם משתמש חדש
מי שמכיר אותי טוב יודע שאין לי בעיה להגיד את מה שאני חושב בפומבי ולא להסתרר מאחורי יוזרים שונים
תפסיקו לחשוב שכל מי שנגד עודד אז הוא טרול יצור שאין לו מושג במסוקים ורק רוצה לרעתו של עודד
אני לא מוכר שום מסוק ולא משוחד לאף אחד
הטרולים האמיתים זה אתם
הבן אדם עזר לכם אז תגידו לו תודה בפרטי אפילו תביאו לו חיבוק ונשיקה
אבל לא יודע לי אישית (ועוד להרבה אחרים לפי ההודעות הפרטיות שאני מקבל והדברים שאני שומע בשטח) מפריע ההודעות האלה בפורום, רבים עזבו את הפורום בגלל זה והשאר פוחדים להגיב בשביל שלא יחשבו שהם טרולים נוראים שאין להם מושג במסוקים כי הם העזו להתווכח עם המאסטר שלכם
ושוב אין בעיה עם עודד אם הוא עוזר לכם אז שיבושם לו וכל הכבוד
רק מה שאני אומר שהמקום להודעות ודיונים האלה זה בפרטי ולא על גבי הפורום!
נערך לאחרונה על ידי eagle701; 18-07-2009 בשעה 21:25:24.
עוז אברהמי
חברים יקרים.
אם מישהו עושה משהו ללא תמורה אין לבוא אליו בטענות.
רוצים עבודה מיקצועית עם אחריות על העבודה? יש איפה לעשות את זה בתשלום כמובן וגםלוקחים אחריות על טעויות של אנשי המיקצוע.
אם עודד עושה משהו למישהו זה בגדר טובה בלבד, קורה משהו - זה מה יש..
עודד המשך כך.
בהצלחה
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
עוז היקר
יש כאן בפורום מומחים רבים: ליאור ברמי, עמית פורת, גיל, ליאור זהבי ועוד רבים וטובים (יסלחו לי אלה ששכחתי את שמם)חלקם אף ותיקים ומנוסים יותר מעודד.
אם אתה עוקב אחר ההודעות, אז אתה בטח רואה שהרבה חברים כאן כותבים הודעות שבהן הם מוקירים תודה למי שעזר להם.
הסיבה שהודעות הוקרה רבות הן עבור עודד היא מאחר והאיש זמין לכל פונה, בכל שעה ועם יכולת נתינה נדירה.
אחד הדברים המאוד מיוחדים בפורום הזה, הוא הפרגון ההדדי של החברים בו.
כבר היו כאן כאלה שכתבו שהפורום הזה הוא כמו משפחה וזה לא קלישאה!
לכן, זה רק טבעי שאנשים ירצו לשתף ולהוקיר תודה למי שעזר להם והשקיע בהם מזמנו הפרטי ללא כל תמורה.
מכאן אתה יכול להבין, שאני חולק עליך בנקודה זו ואני דוקא סבור שהודעות מהסוג הנ"ל הן מבורכות (ולא רק לעודד...)
בעניין הפחד של האנשים שציינת:
על מה בדיוק אתה מדבר????
אנשים כאן מתווכחים וחולקים על דעתו של עודד השקם והערב ובנושאים רבים,
החל ממחלוקת בנוגע להעדפת מסוקים שונים ועד לנושאים טכניים מקצועיים
וזה בסדר גמור ואפילו רצוי, שהרי זהו אחד מהמטרות העיקריות של הפורום, להחליף דעות, לשמוע גישות שונות, לשכנע ולהשתכנע ומכך להשכיל ולהתמקצע בתחום.
ולגבי אנשים שאתה מכיר שפוחדים להעביר ביקורת עניינית, או שעזבו את הפורום עקב כך,
על כך נאמר "אמור לי מי חברך..."
שיהיה שבוע טוב לכולנו![]()
אדם?! אתה חוצפן ממדרגה ריאשונה....
יש לי שאלה? אם עודד היה מכוון לך את המסוק ולא היה ריסוק (במידה והיה...)
אז הייתה אומר שעודד הוא מלך העולם ומקצוען!
תשמע הבן אדם ביזבז עליך זמן יקר, הזמין אותך אליו הביתה......
והכל בהתנדבות (ובחיוך... אני בטוח... לא מכיר את עודד כלל אבל נשמע לי בחור נחמד!)
אתה מגעיל....
אני חושב שאתה חייב התנצלות בין אם זה באמת קרה ואם זה לא קרה?....
דע לך שזו עבירה פלילית.... כבילה לבית משפט שתסבך אותך ממש!!!
עשיתה לעצמך נזק... עכשיו גם מדריכים שיגוו תשלום לא יתעסקו איתך... מגיע לך!
אנשים כמוך לא צריכים להיות כאן... במיוחד לא בקהילה החמה שבנינו כאן
ובמיוחד לא בתחביב היוקרתי הזה....
תתבייש![]()
דודי שחכתי לציין שאני נגד הודעות תודה מכל הסוגים גם לאנשים אחרים
פשוט הרוב הגדול פה והעיקרי זה לעודד
הפורום יכול להיות משפחה גם בלי התודות האלה
בקשר לזה שאנשים כן מתווכחים עם עודד על נשואים מקצועים וכ'ו אני יכול להביא לך הוכחות שלו
עזוב אני בכלל יביא לך הוכחות שההודעות של עודד בנושאים מקצועים זה לא תשובה לבן אדם אלה הודעה בנושא "תקשר אלי אני יעזור לך" ומה איתי קורא ההודעה? לי לא מגיע לקבל קצתץ מהידע של עודד? אני חייב להתקשר אליו בשביל לקבל את המידע?
בכל מקרה אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה דבר איתי בפרטי אני חוזר לצבא השבוע ככה שהדיון כבר יעלם עד שאני יחזור
עוז אברהמי
היי דודי,
מה שלומך ? ואיך המסוק ?
ראשית, תודה על המחמאה
אבל אינני ראוי לה.
כל הקשר שלי למסוקים מסתכם בשנה וחצי בסך הכל. לקרוא או להחשיב אותי כמומחה אחרי ותק כל כך קצר יהיה לא נכון.
מאוד לכבוד הוא לי לעמוד בשורה אחת עם האנשים שציינת אבל אני לא מתקרב לקרסוליים שלהם :-)
אני אכן מוכן תמיד לעזור לכל מי שאני יכול. לדעתי זו חברות טובה. כך עוזרים לי עד היום, כך אני מתייעץ עם חברים כאן ובשטח ומקבל תשובות וכך אני נוהג כלפי כל מי שאפשר.
אני מרבה לקרוא ומשתדל לחקור ולהגיע להסבר נכון ויסודי שקשור בכל תקלה או תופעה שאני פוגש ולכן בציוד שיש לי תראה שהתשובות שלי חד משמעיות.
כך גם בתקלות אחרות שמעניינות אותי ואני חוקר לעומק (כדוגמת ההיבהובים של ב- AR6100) וגם שם תראה תשובות שלי כשהן מנומקות ומבוססות על מידע מהיצרנים.
אבל, בציוד שאין לי אני מודיע מייד שאין לי נסיון. אם משהו בכל זאת רוצה את עזרתי היא נתונה לו ואנחנו יושבים ללמוד את הנושא בייחד אחרי שאני קורא עליו.
אני יכול ללמוד איתך ביחד את הציוד שלך ואני בטוח שבסופו של דבר נגיע לתוצאה הרצויה אבל לא אתיימר להיות מומחה גדול שכבר כיוון ומכיר את המערכות האלה.
ועוד מילה אחת,
לדעתי חוות דעת ונסיון אמורים להיות תוצאה של שימוש ארוך טווך. רק כך אפשר באמת לשפוט ציוד. הרי כולנו מתלהבים ממשהו שקנינו ביום הראשון או מחליטים שהוא זבל כי משהו לא עבד לנו. רק אחרי חודש חודשיים שלושה חוות הדעת שלנו מבוססת ונכונה.
לכן תראה אותי נותן חוודי"ם רק על ציוד שיש לי
ושוב, תודה
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
גיל אתה אח יקר כמו רבים פה !
אתה תמיד מוכן לעזור ולתרום ותמיד נהנה מהכל !
שיהיה שבוע טוב !
נ.ב.
שר החוץ ממתין לתאריך הגעה !
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
![]()
שכחת לענות לשר החוץ !
כבר מונפק לך מכתב אזהרה !
עוד התראה כזו ואתה תקבל צו גירוש !![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
אני שם 1000 נאירה
http://www.google.com/search?hl=iw&c...7%95%D7%A9&lr=
מתגעגע הביתה....![]()
גיל היקר
על איזה מחמאה אתה מדבר???
עובדות אחי. עובדות!!!!
תפסיק להצטנע
אומרים "יהללוך אחרים ולא פיך", אז אל תפריע לאחרים להלל.....
בעניין המומחיות:
מומחיות זה עניין יחסי. בעיניי וביחס אלי אתה מומחה גדול.
אכן יש כאן חברים ותיקים או מקצועיים יותר ממך, אבל זה לא גורע מהמומחיות שלך.
אני מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבת, אתה תיארת בדיוק מומחיות מהי:
מומחה זה לא מי שיודע הכל (אין אחד כזה!!!).
מומחה זה אדם שלומד ובקיא בתחומים מסוימיים וכמו שכתבת, אתה מקפיד לכתוב רק בתחומים שבהם אתה מתמצא (מומחה, כבר אמרנו??)
מומחה זה אדם שחוקר ומתעמק ויורד לשורש העניין בנושא שבו הוא נתקל ואין לו פיתרון (מזכיר לך מישהו?)
להמשיך, או שהשתכנעת?
בקיצור, הוסמכת סרג'יו, הוסמכת...![]()
טירקס 600??? מה זה???
אתה אומר פה טירקס אנשים מתחילים לברוח מחשש לדינוזאורים...
שכחת שאני בלב ליבה של אפריקה....![]()