NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
האמת שלא ידעתי שישנם קונקטורים להלחמה וכאלה לקרימפ. לדעתי, כל אלה שאנו מזמינים מיועדים לשניהם.
באמת יש פס )SEEM) בצד אחד של הקונקטור וצריך לשים לב שהוא נמצא בצד הנכון לפני שלוחצים עם הקרימפר.
כל ההסברים נשמעים מסובכים למדי אבל בפועל עם הקונקטור מול העיניים העניינים ברורים לגמרי.
יתרון נוסף חשוב של הקונקטורים האלו הוא האפשרות לחבר בטור סוללות ללא קושי וללא צורך ביצירת אדפטורים למיניהם.
אני מחבר כך את המסוקים הגדולים שלי ליצירת 8S משתי סוללות 4S בדרך הפשוטה ביותר הקיימת.
טוב, אז עכשיו אנחנו יודעים כבר על 3 מטיסים שמשתמשים בקונקטורים האלו...
אני ממליץ בחום(של המלחם) להשתמש בשיטה שלי. ניסיתי בבית את השיטה שלהם והיא, איך לומר קצת בעיתית למשמתש הביתי . כשאתה מציף בבדיל את הכוסית ומתחיל לחמם ודוחף את החוט, חלק מהבדיל נדחס החוצה לכוון המגע ומכסה אותו, אח"כ לך תשאב את העודפים שהמגע לא יתלכלך...
השיטה המועדפת עלי היא ציפוי ראשוני של הגידים בבדיל (נדמה לי שלא ציינתי את זה קודם) הכנסה לכוסית ואז תהליך של חימום והחדרת בדיל לפי התמונה שלי לעיל. אני עוצר כשהבדיל מבצבץ לכוון המלחם. לוקח למגע להצטנן עוד 2-3 דקות אחרי זה וצריך להיות סבלני בכדי לא להזיז את הבדיל ולקבל הלחמה קרה / סדוקה.
משתמשי אנדרסון להתפקד.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
לשימושי RC... אולי, אם כי בחו"ל זה ממש לא נראה כך.
אבל לשימושים אחרים? אין בכלל מה להשוות. זו בכלל קטגוריה אחרת - תראה איזה מגוון של קונקטורים יש שם.
סתם כדי לראות איזה דברים נופלים תחת הסטנדרט הזה תסתכל על התמונה ב PDF הבא:
http://www.andersonpower.com/files.p...1S1030A(3).pdf
אם משהו ימות זה יהיה ה DEAN (יש לו שימושים חוץ מאשר RC?). צר לי להזכיר אבל הצלחת קונקטורים חשמליים לא מתבססת על עולם ה RC![]()
NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
איש באמונתו יחיה, יש לי תמיד בארגז שני מתאמים בין אנדרסון לדין בשביל לא להיות תלוי באף צורת חיבור.![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי