שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 31 מתוך 31

נושא: יתרון ה-lipo

תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: יתרון ה-lipo

דניאל,

האזהרה הנ"ל מעניינת, בייחוד מפני שלא שמעתי על אף כשל כזה בעולם ויש אלפי משדרים מסוגים שונים שעובדים עם ליפו ללא כל בעיה.

ששאלתי את ג'ק, הבעלים של חברת duralite על הסוגיה הזו הוא ענה לי שכל המשדרים היום מכילים רכיבים שבמקור פותחו ל-8 תאים רגילים של 1.5 וולט, קרי 12 וולט סה"כ, וחוץ מזה גם סוללה 9.6 טריה מהטעינה עוברת את קו ה-11 וולט, אז אין שום בעיה עם 3 תאים ליטיום.

מה שכן, אולי מטיסי jr / ספקטרום צריכים לחשוש יותר בעקבות מה שנכתב.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי alonj צפיה בהודעה
    ניסן,
    הכל נשמע טוב ויפה, ונשארת רק שאלת ההתרעה.
    למרות שכולנו חכמים, כולנו מנוסים, כולנו יודעים לבדוק סוללות, עדיין אנחנו צריכים גיבוי של הטכנולוגיה כדי שלא נרסק על סוללות - אז מה ההתרעה שיש לסוללות האלו?
    ועוד שאלה - ראיתי שהסוללות האלו נותנות מתח של 11.1v כאשר המשדר לדעתי צורך 9.6. האם המשדרים אמורים לדעת לעבוד עם 11.1v או שיש צורך ברגולטור?

הסוללות הללו מוגנות מפריקה ומשתמשות בהתרעה של המשדר. ראשית מתח הסוללה מוצג לפניך שזה חיווי מצויין ושנית בשלב מסויים המשדר מתחיל לצפצף, ב 9.2v נדמה לי. בכל אופן אין זה אומר שהסוללה הגיע למתח הנמוך הזה אלא אותו המעגל המצורף לסוללה יוצר את המצב הזה ואילו הסוללה נמצאת עדיין במתח של 10.8v.
    חכמים או לא ידידי - כאשר קניתי את הסוללה לראשונה ביצעתי את הבדיקה הנ"ל, השתמשתי בחיווי של המשדר עד שצפצף וכבה (לקח הרבה הרבה זמן) ובמודד תאי ליפו דיגיטלי קטן שמראה מתח כל תא בנפרד ואת המתח הכללי של הסוללה. התוצאה היתה משביעת רצון בדיוק כפי שתואר ביונייטד.
    בברכה
    ניסן אברמוב

"לבנות שם טוב לוקח שנים, להרוס אותו שניות"

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אולי הם פשוט שמו דיודה כדי להפחית את המתח - נראה לי רעיון טוב גם כדי להיות תואמים למתח שהמשדר רגיל אליו.
    בקרו בגלריה שלי:
    http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
    אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il

תודה!
    10
    הודה 20 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אופיר .
    זה בדיוק מה שעשינו !!
    הורדנו את המתח ב 0.7 וולט ועכשיו הליפו פחות או יותר בתחום ש jr ממליצים.
    דרך אגב למרות ההמלצה הגורפת שלהם לא להשתמש ב 3 תאי ליפו כמקור הזנה , המון חברה בחו"ל עושים זאת , ללא שימוש בדיודה , ללא שום בעייה לאורך זמן.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי TooLy צפיה בהודעה
    אופיר .
    זה בדיוק מה שעשינו !!
    הורדנו את המתח ב 0.7 וולט ועכשיו הליפו פחות או יותר בתחום ש jr ממליצים.
    דרך אגב למרות ההמלצה הגורפת שלהם לא להשתמש ב 3 תאי ליפו כמקור הזנה , המון חברה בחו"ל עושים זאת , ללא שימוש בדיודה , ללא שום בעייה לאורך זמן.
    איזה יופי
    בקרו בגלריה שלי:
    http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
    אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לדעתי ההצהרה של jr באה ממקום אחר.
    ראשית 8 תאי משדר , במשדרים שתוכננו גם לקבל סוללות "רגילות" יכולים בקלות להגיע גם ל12.8v שהם 1.6v לתא אלקליין חדש.
    שנית, היות וכל רכיבי המשדר, האנלוגיים, הם עוד מתקופת הפרה היסטוריה (נו הנערות שלי לפחות), הרי שרכיב שתוכנן לעבודה ב 11 וולט יכול וחייב להיות מסוגל לסבול עד 15v שזו המדרגה המקובלת הבאה בתור לרכיבים מאותם ימים.(זה כבר יותר מהליפו).
    אם כן איפה הבעיה? לדעתיה- fcc , "משרד התקשורת האמריקאי", הוא מגביל את הספק השידור המותר מהמשדרים.
    היות וכך, הם תכננו,כנראה, את המשדר להוציא את המירב המותר באזור ה11 וולט. אם תשימו ליפו אתם תעלו את הספק השידור בריבוע הפרש המתחים. בחישוב זריז מ11 וולט ל12.6 תקבלו 30% עליה בהספק השידור וזו צרה להתמודד עם הfcc בנושא זה.
    לכן, מוצאים אזהרה כך שאם מישהו יתפס מאיזו סיבה, משפטית הם יוצאים נקיים.
    ולמה הם לא כותבים את נושא הfcc? כי מצד שני אם יכתבו יפגעו בלקוחותיהם ויעירו מתים, למה להם?

דוגמא לנושא דומה הוא שימוש במודול של הייטק במשדר פוטאבה, יש אזהרה חמורה בנושא זה באתר פוטאבה, אך בבדיקות שה"חאפרים" עשו הם גילו שהכל עובד כשורה , פשוט מודול הייטק בתוך פוטאבה משדר חזק יותר ממודול פוטאבה המקורי ולכן בארה"ב לא מאושר לשימוש.

אגב, אני תמיד דואג להיות מבוטח, בלי קשר לסוללות שלי שבאותה המידה שיכולות לדפוק את המשדר יכולות גם לדפוק את המקלט , או שאעלה לאויר עם ניקד שמראה 9.1v על השלט ולא אשים לב לכך או שסתם יונה תחרבן עלי באויר ." אין לי שום כוונה לפגוע, פשוט חבל שלא מציגים את כל הנתונים הקיימים בטח כאשר קיימת סכנה בטיחותית מובהקת, במיוחד עם מדובר בסכנה בטיחותית המסכנת אותי."
    נערך לאחרונה על ידי Boogle; 31-08-2008 בשעה 21:35:36.
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •