כמו לכולנו ******ח
כמו לכולנו ******ח
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
אולי אם כל הזמן הפנוי שיש לי אני אצבע אותו ככה :
![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
חח למה לא אחלה צביעה O_ם
הי שרון .
איזה צרוף מיקרים נחמדד .בדיוק שהיתחלתי להיתעניין בשרשור שלך לגבי הטיסן הווקטורי ...
ורציתי לשאול לגבי הכדאיות בלהביא כזה דומה ..
ניפגשנו בנסיבות אחרות ...[מסרתי לך שלט שהיה ברשותי עבור חבר שלך שמעונין להטיס ]
אשמח לשמוע איך מתקדם והאם אתה ממליץ על הרכישה שלך כמוצלחת...
אבי
הי אבישי. ברגע שהוא יהיה מוכן אני אגיד לך איך הוא.
נ.ב
שוב הרבה תודה על השלט .
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
היצרן מצהיר במפורש שכדי לקבל יחס כוח למשקל של יותר מ-1:1 צריך סוללת 4 תאים.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
בסרטים הכלי הזה טס ממש מדהים !
שרונוס - אני מקווה שאתה שומר לי סוללה אחת ביום של הטסט.. אם לא, אני בא עם אחת (או 3) מהבית TP 4S 30C.
אני חייב להטיס את הג'וקון הזה.
שאלה נוספת - האם יש מקום להתקין 3 סרבואים נוספים לוקטור ולא להשתמש בסרבואים של ההגאים ? בשביל 27 גרם תוספת נראה לי שהשיפואר בביצועים יעלה על ההפסד של העליה במשקל.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור - אני שוקל לשים לו את המניפה עם 5 הלהבים ל 3 תאים כי יש לי הרבה סוללות כאלה. אתה חושב שיהיה חוסר בכוח עם 3 תאים ?
מיני סקוואל - HOME MADE
f-16 עם מנוע ווקטורי
טיסה יפה עם ריחופים
http://www.youtube.com/watch?v=AExa4...layer_embedded
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
//
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
אופס... סליחה
בסוף אני עוד אצליח