חבוב תשנה ניסוח![]()
חבוב תשנה ניסוח![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
תקרא, מקווה שתפנים:
העצה הטובה ביותר שלי אליך - תן להורים שלך לבחור עבורך מסוק. תן להם לבוא לפה ולקרוא את העצות שאנשים כותבים, אני חושב שלהם תהיה יותר סבלנות, אחריות ואינטיליגנציה בכדי לבחור עבורך את המסוק הכדאי והמשתלם ביותר. זה הכסף שלהם, אחרי הכל.
אל תיקח את זה כניסיון להעליב אותך, אתה פשוט יוצר רושם של ילד חסר סבלנות וחסר רצון ללמוד שכל מה שעובר לו בראש זה "נוווווו בא לי להטיס מטוס שעף הפוך וכולם יתלהבו!!!111".
אם תתן להורים שלך לעשות עבורך את הבחירה, ולשלוט ברצף ההתקדמות שלך - יהיה הרבה יותר טוב.
האפשרות החלופית היא - תקנה מה שבא לך, תטיס איך שבא לך, כשהכל יישבר וההורים לא יסכימו לתקן, אני חושב שתלמד משהו על החיים ותבוא לכאן בגישה הרבה יותר רצינית.
נראה לי שלאנשים פה די נמאס לעזור כשהעצות שלהם נופלות על אוזניים ערלות...
1. אנחנו עונים ואתה לא מקשיב. נתנו לך מלא עצות ואתה רוצה לכפות עלינו את מה שמצאת בebay. שיהיה לך הרבה הצלחה עם הספורט. תלך תטיס אותו מעל שדה חסה - תעשה אחלה סלט מסוקים עם עליי בייבי.
2. קח תואם טירקס - אתה גם כככה תרסק אז לא חבל לרסק הרבה כסף ? סדר לעצמך מסוק ב 1200 קומפלט, קח לך מערכת FM זולה ב 600 שקל ויהיה לך כסף לכל החלקי חילוף שצטרך. מקסימום תצטרך לשנות את הכינוי ל "Tarot_lover"
![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יכול להיות ש trex_lover=עמית שיסל שצוחק על כולנו ? כמה חוצפן ילד יכול להיות ? משהו מוזר כאן![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שלום לאוהב הטי רקס.
בוא נתחיל הכל מההתחלה.
מסוק טי רקס כולל הכל יכול לנוע מ3500 למשומש ועד 100000 אם תרצה להשקיע את הטוב ביותר.
הכל תלוי כמה אאתה רוצה להשקיע ואיזה אביזרים אתה רוצה להרכיב.
החברים בפורם לא ממש אוהבים שפונים אליהם ודורשים תשובה,תנסה להיות ברור יותר ולשאול שאלות ספציפיות יותר מהסיבה הפשוטה שמסוק יכול להיות מורכב מהמון חלקים שונים,החל מהסרוואים הקטנים ועד למטען או השלט.
אמרו לך בנוסף שאולי טי רקס לא תהיה הבחירה המוןשלמת בעבורך ואני לא חושב שהם צודקים ווגם לא טועים.אתה צריך כרגע מסוק עם זמינוות חלקים מעבר להכל,היום בימינו כמעט כל המסוקים עושים"פעלולים" מתהפכים וכו...אתה עדיין לא הגעת לשם לצערי אבל אני בטוח שן.בתור אנשים שבאים משטח ההטסה ויודעים על מה מדובר כמו שרבים המליצו לך אני איתם.הייתי הולך על מסוק עם זמינות חלקים שיש בארץ!בצורה זמינה יותר,מסוק שמישהו ידריך אותך בצורה מסודרת! ומשם בהדרך שלך מריחוף לפעלולים היא קצרה מאוד.
תתחיל בחבילה בסיסית ואם אין לך מישהו שיודע להטיס(ברמה גבוה עם ניסיון הדרכה!)גש לחנות הקרובה לביתך או שתמצא לעצמך אחד כזה.
הקניה ש המסוק זה החלק הקל ביותר,הכיוונים שלו והטסתו זה החלק הקשה יותר שאני בטוח ששם תהיה חייב לקבל עזרה.
כמו שאמרתי דרך הפורם לא תלמד להטיס ואני ממליץ שוב לגשת למקור עזרה אמין.
בהצלחה ומקווה לראות אותך בפעלול מטורף!![]()
Trex היקר,
אני כותב לך עכשיו את התשובה הכי רצינית ואיכפתית שאני מסוגל.
אני מקדים ואומר, היא נכתבת באהבה גם בקטעים שהיא לא נעימה מדיי .. !
אחד לאחד:
הקיט - מצויין.
המשדר - כנ"ל
נמקלט - אין לי תלונות.
סוללות - לפי המפרט - מתאימות . אישית לא התנסתי איתם.
----------------------------------------------
מה לא בסדר:
- הגישה:
הגישה שלך לאנשים,
הגישה שלך לפורום
והגישה שלך לתחביב.
אנשים- אף אחד לא חייב לך כלום. תברך אנשים בשלום, תגיד תודה כשעונים לך ותשאל יפה אם אפשר לקבל עוד הסבר אם לא הבנת משהו.
ושוב - אנחנו לא חייבים כאן כלום לאף אחד.
הפורום- eFly מהווה מקום מפגש להרבה מטיסים וחובבים בארץ. הוא במה להחלפת דיעות ולהתייעצות.
העובדה שאנחנו כותבים לך אומרת שאיכפת לנו אחרת אף אחד לא היה מבזבז עליך שניה.
אם ליאור בר עמי מוצא לנכון לשבת כמה שעות ולהעלות כתבות - זה רק כי אכפת לו מכולם והוא מעניק מהיידע שלו.
אבל ..
לפני ששואלים שאלה - מריצים את הנושא שלה בחיפוש. כמו שכתבו כאן , לא כל כך נחמד לכתוב 86 פעמים את אותה תשובה.
ושוב, נימוס !!! חלקנו המכריע משתדל לשמור על הפורום כמקום מנומס. באת אליו ? תתנהג בהתאם.
נוצרות כאן חברויות אמת, אנשים שבאמת נותנים את הלב והנשמה ואם בא לך להיות חלק מזה - בבקשה אתה מוזמן אבל לפי כללי המקום :-)
התחביב- טיסנאות בכלל ומסוקאות (אהה??) בפרט הן תחביבים קשים.
למידת ההטסה היא דבר ארוך ומורכב.
אם אתה חושב שבחודש תעשה פירופליפים (לא מכיר, נכון ? זה העניין .... אבל עכשיו אתה פותח עוד חלון ומחפש, כדי שתגיד לי שאתה מכיר .. יופי :-) אתה לומד לקרוא ולחפש. זה החלק החשוב )
אז יש לך טעות מרה.
יותר מזה, התחביב הזה מ-ס-ו-כ-ן !! אתה תרוץ מהר מידיי ומישהו יגיע לבית חולים !
אני לא צוחק.
זה יכול להיות אתה, או מלווה שלך, או שכן או ילד בפארק.
יש כללים (חוקים - יותר נכון) בתחביב הזה.
במהירות שאתה רץ אתה תדלג עליהם בלי לדעת.
לא סתם הזמנתי אותך לשטח. עשה את זה !!!
לא לומדים הטסה בהתכתבות.
ההזמנה בתוקף.
לסיכום,
תציג את עצמך בפורום, מי אתה, בן כמה, מאיפה בארץ, מה הרקע שלך בתחום
תקרא כמה שיותר. יש המון חומר. תלמד אותו לפני שאתה שואל שאלות.
(לשאול איזה סטרטר צריך למנוע Brushless 11.1V זו טעות מביכה. מי שקוא לא מגיע לכאלה טעויות....)
והכי חשוב - תקשיב
תקשיב למה שאומרים לך
בהצלחה מכל הלב,
גיל יש לך סבלנות מברזל יצוק ! כל הכבוד לך אני מוריד בפנייך את הכובע של ALIGN
ולשאלתך, למנוע באשלס 11.1V צריך סטארטר סנסורלס דיפרנציאלי![]()
בשבילך שרון:
חחחחחחחח
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
איך עשית את זה ?
לי זה רושם
******חח
אתה האקר אתה
לגיל:
שמי אור
בן: לא אומר,אסור לי
מאזור המרכז,גם אסור לי לומר
היה לי טיסן ומסוק 3 ערוצים
אז בקיצור שאלה אחת,האם הלינקים שהבאתי,כל המסוק והדברים,טובים בשבילי?
טובים למתחיל?
תודה
הם מצויינים.
גם ליותר ממתחילים.
מקוה שעניתי![]()
לדעתי זה סתם יקר בשבילך, אבל איך שבא לך.
אני מהמר שאתה בן 9, נכון ?
ולמה אסור לך להגיד ?
למה זה חשוב לכם בן כמה אני?
ואני לא בן 9
Trex ..
יש לי ילדים בבית.
אני לא מרשה להם לתת פרטים ואיך שאתה נוהג זה בסדר.
כששואלים אותך מהיכן אתה הכוונה היא לא לרחוב ולמספר הדירה אלא, לעיר או לאיזור.
לפי זה אנחנו יודעים לאיזה שטח הטסה אתה קרוב והיכן תוכל לפגוש אנשים.
לגבי גיל, יש הבדל בתשובות שלקבל לפי הגיל והנסיון.
אלון ברק שמטיס יותר טוב מרוב הפורום הזה יקבל תשובות שמתאימות לילד בגיל 9 ולא למבוגר בן 40
והכוונה היא לרמת הניסוח והכניסה לעובי הדברים.
ד"א, אני מציע בחום (ומשום מה ניראה לי שזה לא יקרה ... ) שתבקש מאחד ההורים שלך להירשם גם וללוות את התהליך שלך כאן בפורום.
יותר מזה, אם בא להם הם מוזמנים לשוחח איתי קצת :-)
הם לא ישמעו שום דבר רע אלא להיפך
ההורים שלו כנראה לחוצים בגלל פדופילים
אפשר שלא להבין אותם?
הודעה 500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
איזה שרשור טיפשי ואנחנו עוד מעט בעמוד השלישי. מדי פעם יש כזה שרשור שכיף לקרוא ולצחוק![]()
למה אתם לא עונים כמו שהוא רוצה? -
ילד נחמד, יש לי בשבילך T-REX 450 ספורט חדש לחלוטין עם שלט DX7 גם כן חדש וסוללה 2200 30C חדשה. קח אותם ב 5000 ש"ח ויש לך מסוק מעולה להטסה כולל הכל.
אם אתה יכול להרכיב ולכוון את המסוק לבד, מצויין. אם לא, אתה יכול לשלם למישהו מהפורום שיעשה את זה בשבילך וייתן לך כמה שיעורי הטסה.
ניסינו... תאמין לי שניסינו.
2 תגובות כתבתי לבחור, בראשונה הומלץ לו בחום לפנות לאחד המומחים כאן ולקבל הדרכה צמודה כדי להתאים לו מסוק לפי הצרכים שלו.
אפילו הפנתי אותו לעודד, שהטלפון שלו מפורסם כאן בפורום, מתוך ידיעה שיש לו סבלנות מברזל לשבת ולהסביר לבחור הצעיר (אני מהמר על סביבות 12-15) את כל מה שצריך כדי להיכנס לתחביב בצורה נכונה.
כנראה שהוא לא טרח אפילו לקרוא את התגובה והתעקש לקבל תשובות לשאלות שלו.
אז כתבתי לו תגובה נוספת, עם תשובות לשאלותיו, מחירים וכו', כנראה שגם זה לא עזר...
כמו שכתבו כאן לפניי, אפשר להביא את הסוס לבאר, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.
אני מאמין גדול בשיטה של גיל, שצריך לעשות מאמץ כדי להגיע לבחורים הצעירים מהסוג הנ"ל, שרוצים הכל, עכשיו ומיד וכמובן יודעים כבר את הכל...
הסיבה לכך היא, שחברה כאלה, ללא הדרכה נכונה, יכולים ללכת לאיבוד במהירות ולהתאכזב מהתחביב שיכול להיות מאוד מהנה, אבל החשוב ביותר הוא, שללא הדרכה נכונה, הם יכולים להפוך ל"פצצה מתקתקת" ולסכנה אמיתית לסובבים אותם.
לכן אני מצדד בגישה של גיל.
לצערי, אנחנו לא הצלחנו להגיע לבחור ולגרום לו להקשיב.
גיל בינתיים הצליח.
אולי בזכות העובדה שגיל הצליח לתקשר עם הבחור, יגיע גם השלב שהוא יהיה מודע יותר לסיכונים של התחביב ובכך נצליח למנוע את האסון הבא.
זה כשלעצמו שווה לדעתי את הההשקעה.
לכולם פה יש לי רק משהו אחד להגיד
*********************חח
ועוד קצת ******************
טירקס תכנס לנושאים הנעוצים של הפורום
יש שם כמה מדריכים מעולים ו-1 מהם
אני אישית כתבתי כדי למנוע ולחסוך שרשורים כאלו.
אני חושב שהילדה שלי בת 9 הצליחה להבין אותו.
ואם אתה עדין מתלבט תקרא לאחד ההורים שיקרא.
וכל זה לא מתוך זלזול אלא מתוך רצון שיהיה לך מושג
לאיזה תחביב אתה נכנס. אתה לא קונה מחשב
שאפשר כל שני וחמישי לפרמט והנזק הוא עד 300 ש"ח (גיל תזהר)
הנזקים במסוק מתחילים ב-300 ש"ח למקרה הטוב !
וחברים אומנם הטסתם היום אבל אני לא מאמין שזה שרף
לכולם את הסבלנות !!! תראו כמה הודעות ואף אחת לא מתומצתת !!
תבואו לאילת להטיס ותבניו איך מרגישים לאחר יום הטסה
שמלווה בשיט בסירה עד שעות הערב
שיהיה שבוע טוב לכולם !!!
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
שלום לך אור
אני לא מבין גדול בכלל במסוקים אני גם בשלבי ההתחלה (ריחופים ושמיניות).
עצה ממני
לפני שאתה רץ לקנות מסוק תנסה ליצור קשר עם אחד האנשים המבינים (ויש פה מלא)
תאמין לי שהם ישמחו לעזור לך בכל דבר (זו הנאה בשבילם).
לפני חצי שנה קיבלתי מקרוב משפחה שלי מסוק belt cp וחשבתי שאני יכול להטיס אותו ללא אימונים, אחרי 5 שניות הטסה הלכו הלהבים ועוד כמה חלקים.
הלכתי לחנות בארץ לקנות חלפים ושם טענתי לפני המוכר שהמסוק לא מכוון לאחר שהמוכר הראה לי שהוא מכוון וטס יפה (בידיים שלו) הבנתי שזה לא לקנות מסוק ויאלה להטיס.
נכנסתי לאינטרנט ולאחר כמה חיפושים מצאתי את הפורום הזה. לאחר שיחה עם כמה אנשים החלטתי שאם אני רוצה להתחיל אני ישקיע קצת כסף והמון קניטי טירקס 600 ופניתי למורה מקצועי שילמד אותי.
בגלל בעיית תחבורה קלה אני תקוע עכשיו ולא יכול להטיס (אין לי רכב) אז אני מתאמן לי בבית כ 3 שעות ביום בסימולטור. ומידי פעם יורד למטה לחנייה לנסות את מה שהתאמנתי על הbelt cp. אני ממליץ לך קודם לרכוש/להשיג סימולטור ושלט מתאים ואם אתה ממש מתעקש לקנות מסוק אני ממליץ לך להתחיל עם תואם קירקס
http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=41
או
http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=31
כדי שלא יעלה לך הון ובהפרש שיש לך קנה הרבה חלפים כי אתה תרסק
כולם מרסקים אפילו המקצוענים
תלמד איך עובד המסוק ואיך לכוון אותו לפני שאתה מטיס אותו
יש אופציה אצל בחור בשם עמית פורט או ליאור זהבי לעשות שיעור היכרות על המסוק שלו (בתשלום כמובן)
כדי להבין מעט מול מה אתה עומד
אני מאוד ממליץ על השיעור לפני הכל (תקבל ממנו גם הדרכה מקצועית)
תגיע גם לשטחי ההטסה תיראה מה הולך בשטח ( זה בחינם ויש שם אנשים ממש נחמדים שישמחו לעזור לך )
אז בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי avitwil; 23-08-2009 בשעה 03:24:23.
תודה לכולם!
ומה יותר כדאי לי
copterx 450 me
או
copterx 450 seV2
תודה
נערך לאחרונה על ידי trex_lover; 23-08-2009 בשעה 09:11:35.
בשיא הכנות והדאגה:
http://www.copterx.co.il/catalog/pro...roducts_id=239
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110