לא ניתן להטיס את ה MCX מחוץ לבית
450 ניתן להטיס ברוחות רק למי שיודע להטיס
לא ניתן להטיס את ה MCX מחוץ לבית
450 ניתן להטיס ברוחות רק למי שיודע להטיס
ה450 הינו מסוק יציב בהחלט וניתן להרים אותו ברוחות והוא מתמודד איתן יפה
חברים אני לא מסכים עם ההמלצות למתחילים ,מתחיל = חשמלי קטן ?לא ולא!
נכון שהשואל מוגבל בתקציב ולכן אני ההיתי ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולא ליקנות כי זה מה שיש לך כרגע ,אני מבטיח לך שמהר מאוד תשלוט במסוקים הקטנים האילו ותמצא אותם מהר מאוד מה שיוביל אותך מהר לחפש כבר משהו אחר. אז נכון קנית תחילה משהו זול אבל זה יעלה לך יקר כי למכור אותו יעשו לך טובה שיקנו ואם תקבל חצי מחיר על מה שאתה שילמת תגיד תודה .הכסף כאן קובע ולכן לא קונים כי זה מה יש אלא חוסכים לקנות משהו טוב ,כך שההתקדמות הבאה שלך תיהיה למסוק חזק יותר ולכן בעידנינו שאין ערך לכלום אתה יכול למצוא אחלה עסקאות הכוללות הכל בכ2500 שקל למסוק דלק
(אני התחליתי גם עם מסוק 30 ) ואל תחשוב שיש לי עודף כסף פשוט חסכתי .מזמין אותך לשוטט בפורום מוסקים חשמלאם ותראה מה מוכרים את מסוקי החשמל הקטנים שאינם 450 ומעלה ורובם משתדרגים למה ? כי עם 4 ערוצים אין הרבה מה ללמוד והשיא איתם קרוב מאוד .
שורה תחתונה אם הכסף הוא בעיה אל תמהר לקנות כי זה מה שיש לך ,זה מזכיר לי את עצמי שההיתי בן 10 והלכתי עם 1שקל לחנות ושאלתי מה יש בשקל אם לא ההית ילד שמחפש משהו לקנות העיקר לקנות אז ההיתי חוסך עוד 2 שקל וקנה ביסלי
יש נטיה למתחילים לקנות כאמרו להם ולא כי הם מבינים מה שאמרו להם אם תבין את המשפט הזה אתה צתחסוך הרבה כסף
אתה גם מוזמן להיכנס ליד2 ולראות כמה מוכרים את המסוקים האילו ,כי ממצאים אותם מהר!!
ואין כאן רמז לאף אחחד מהמגיבים
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן להיתקשר .
0508813663 אלון.
נערך לאחרונה על ידי אליקופטר; 24-09-2009 בשעה 11:07:05.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
קונה בזול מוכר בזול
תקנה MCX ב 400 שח תמכור אחרי חצי שנה ב 400 שח
תקנה מסוק 450 ב 2000 שח תבזבז ים של כסף על תיקונים ותמכור אחרי חצי שנה ב 1000 שח במקרה שהוא לר יתרסק קשה .
יוסי כדאי ומולץ להגיע לשטחי ההטסה ואז יהיו לך תשובות יותר ברורות !
כל מילה נוספת סתם תהרוס .... תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה !
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
אלון, אני מאד מכבד את הידע והיכולות שלך, אבל אני נמצא בצד שיותר קרוב לסטינקי מאשר אליך, ואני מבטיח לך שאם הייתי מסתכל על פירוט ההוצאות של כרטיס האשראי מהחודש האחרון לפני חצי שנה הייתי נהיה חולה.
בלייד MCX או לחלופין הNine Eagles Solo הם אידיאלים למתחיל הרציני, שצריך עוד ללמוד שלא מכבים מנוע בגובה שני מטר כדי לנחות, שצריך להפנים את העניין של הסטיק הימני, שיכול להסתכל ולראות איך סרוואים מזיזים את הסווש, שיכול להרוס סוללות ליפו בלי לשרוף את השכונה, בלי הדאגה ללוקטייט וג'יירו וקולקטיב פיץ' ואללה יוסטור.
וכל זה בעלות כמעט שולית (רק השלט שהוא יצטרך בשביל המסוק הבא שלו עולה פי 3).
יוסי תזכור - זו לא קניה למטרת מכירה, זו קניה למטרת אינדיקציה. כמו שאתה טועם בכפית קצת מגלידה לפני שאתה מחליט לקנות כדור ענקי.
אייל אני לא יודע איזה רושם קיבלת אבל אני יכול להגיד לך מבלי להישמע מתבכיין אני רחוק מלהיות בצד שיכול להוציא כסף כשבא לו.ודווקא בגלל זה אני בא ואומר שלא צריך להוציא את מה שיש כי זה מה יש אלא לחסוך עוד קצת ולדעת בדיוק מה אתה קונה ולמה ,קנייה מהירה עם הכסף שיש לך לא חכמה .אם היו לו 10000 שקל לא ההיתי אומר לו לחכות ,אתה יודע מה גם 5000 שקל מעולה למתחיל.
להגיד לו שב1500 שקל הוא יקנה מסוק טוב כולל הכל ולהפנות אותו למסוקי התלהבות זה חבל על הכסף ,וסתם מטעה את המתחיל ,ראיתי לא מעט שקנו 4 ערוצים כי זה מה שאמר להם המוכר שצריך ואחרי חודשיים הם הבינו את הטעות ושוב למכור לקבל גרושים ולהשקיע שוב אלפים.
האמן לי שכדי לקנות משהו שאני רוצ האני צריך למכור משהו אחר כך שמה שאני אומר אני מאמין בה גם מהצד הכלכלי של אחד שאין לו עודף אבל אוהב את התחביב.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
שלום יוסי,
גם אני מתחיל והמסוק הראשון שלי הוא קופטרX 450. ריסקתי כמה פעמים, אז מה?
עלויות הריסוק לא הגיעו לסכומים גדולים עדיין. מדובר על פחות מ 200 ש"ח, כולל להבים.
בכל מקרה, מכל ההסברים שאני קיבלתי הבנתי שכדאי לקנות את המסוק הכי גדול שאפשר בתקציב - כמה שיותר גדול המסוק כך הוא יותר יציב. הבעיה היא שמעל גודל 450 החלקים מתחילים להיות יקרים. בקטגוריית ה 450 החלקים עדיין לא ממש יקרים ואפשר לעמוד בהוצאות בלי לבכות על הכיס יותר מדי.
רק לפני כן כדאי להיות בטוח שאתה באמת רוצה להיכנס לתחום ולכן מציעים לך פה להתחיל בקטן.
לפני כמה ימים קיבלתי המלצה לאתר שמלמד הכל על התחום, אם אתה טוב באנגלית, 'כנס לשם ותלמד הרבה. http://www.rchelicopterfun.com/how-t...licopters.html
את החברה פה אני לא מכיר אישית אבל מהתרשמות פה בפורום נראה שהם אחלה חברה וכדאי לך להתחבר איתם - לצערי אני קצת רחוק בשביל להציק להם...
אלעד.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 24-09-2009 בשעה 14:48:36.
אל תשכח דבר חשוב - לראות מהצד מסוק חשמלי זה הרבה יותר כיף מאשר לקנות אחד ולשבור לו את הרוטור על האהיל בסלון אחרי 2 דקות.
אני מדבר מנסיון. זה עלול להיגמר בין הלם ראשוני קל לשבר במסוק \ שבר באהיל \ גט.
מצד שני - אני הכי מסכים עם הגישה שהוא חייב קודם כל: 1. להגיע לשטח הטסה ולראות אתכם קורעים את האויר, ו-2. לקנות ב100 שקל שלט סימולטור יד שניה ולהתחיל להפנים את הסטיקים.
גילוי נאות: יוסי, יש לי שלט סימולטור למכירה אגב.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 27-08-2014 בשעה 08:22:39.
יש בנתניה חנות טיסנים - הטיסן נתניה - באזור התעשיה החדש - בערך מול הבניין של סלקום. תעבור ותתרשם (אתה לא חייב לקנות...)
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
חבר'ה אתם אנשים מדהימים פה
ואני מקבל הודעות פרטיות שפשוט מחממות את הלב .
התקציב 1500 ש"ח שהצבתי הוצב לא בגלל מגבלות תקציב (שקיימות בוודאי) אלה בגלל שהסתכלתי על מטוסים בקטגוריה אולי נמוכה .
יש אפשרות למתוח את התקציב לכיוון ה 3000 ש"ח ואולי מעט יותר , אך זה יהיה חייב לכלול הכל, וכמובן שאני לא רוצה להתפשר על סימולטור .
דרך אגב האם קיימת שונות בתפעול ובהנאה בין מסוקי דלק למסוקי חשמל ?
(אני כבר רואה כמה מעניין יהיה לקרוא את הפוסט הזה עוד שנה מהיום)
דוד אליקופטר אמר להשאר סטינקי .... לא ?![]()
יוסי , סטינקי .. או שאיך שתבחר :-)
אני מציץ אחרי יממה .. קורה ומרגיש מבולבל בשבילך.
אז הינה עוד קצת בלבלה .. הדיעה שלי (שבגדול מאוד מחזקת את אליקופטר ויסלח לי AVIV)
ראשית - סימולטור. אם שם המשפחה שלך הוא לא רוטשילד או לבייב (לא בטוח שהיום זה שווה משהו) סימולטור = כסף
הוא שווה עוד משהו - קצב התקדמות.
שנית - מסוקים קטנים (דהיינו 2 - 3 - 4 ערוצים) הם ... צעצוע.
אני אקח הימור ואשווה את זה למישהו שרוצה להתחיל עם אקווריום וגידול אלמוגים אבל קונה את הצינצנת העגולה.
הצעצועים האלה יפים למי שכבר מטיס ורוצה לשחק מול הטלוויזיה.
מסוק 450 סביר הוא המינימום כדי להתחיל איתו. שלא יבלבלו אותך - תהיה רוח - אתה לא תהיה באוויר. כשתתחיל להטיס אתה תבין שקשה לשלוט בו, לפחות בהתחלה והמסוקים האלה עדיין רגישים לרוח.
אם היית יכול הייתי מציע לך לקחת 500 משומש. הייתרונות: ניראה הרבה יותר טוב באוויר והרבה יותר יציב.
זה חשוב אבל המחיר יגיע בכל התרסקות.
ד"א, בחו"ל יש דיון קבוע אם עדין להתחיל עם 450 או 600.
מנסיוני - ה-600 הוא עולם אחר. יציב לעין ארוך מול ה-450. פשוט וקל. אבל החלקים יקרים ובהתחלה הוא יתרסק בגלל שתעשה טעויות עם האצבעות (סימולטור , אמרתי ?? כן !! הוא ילמד אותך את זה בלי שתבזבז כסף .. חח)
זהו .
בעצם עוד מילה,
בוא לשטחי הטסה. (אנחנו אמנם מברנר אבל אתה מוזמן בחום)
בכל מקרה, בדוק מתי מגיע מישהו מהחבר'ה שהתכתבת איתם כאן כדי שיהיה לך את מי לחפש, למי מהגיד שלום וגם מי שיראה לך קצת . זה יהיה יותר נעים ונח
(אם אתה רוצה, אנחנו על הדשא של ברנר בשבת מ- 06:00 בבוקר בערך :-)
בהצלחה :-)
וזכור - זול עולה ביוקר..
חבל ..
אני לוקח את עצתו של גיל
מי מגיע ביום שבת הקרוב לשפיים ? ומרשה לי קצת "להתעלק" עליו בשאלות של הדיוטות וכו' ?
ולא כולם ביחד![]()
אתה יכול גם לקנות את העתקים של ה trex450 כמו קופטר איקס או HK450 בזול - אמנם החלקים פחות איכותיים אבל בהרבה יותר זולים.
קיט של hk450 עולה 30 דולר אצל הסיני http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...Helicopter_Kit
יש גם קיטים זולים באיביי לדוגמא : http://cgi.ebay.com/CopterX-450AE-V2...d=p3286.c0.m14
אני מטיס העתק של טירקס והוא טס טוב מאד .
עוד מסוק קופטר איקס V2 איכותי ב 83 דולר . http://cgi.ebay.com/CopterX-Trex-450...d=p3286.c0.m14