שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 26 עד 50 מתוך 64

נושא: חוות דעת דלק פלטינום

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוות דעת דלק פלטינום

כיוונים מיוחדים זה משחקים למינהם עם השימס של ראש המנוע, שימוש בפלג ייעודי, שחיקה מוגברת של מייסבים בד"כ בעקבות שימוש בשמנים לא איכותיים לאורך זמן וכו... מבלי להיכנס לסוגי דלקים ספציפיים על מנת שלא לעורר מהומה.
    סגירה ופתיחה של סיכות זה אקט מקובל בשטח עם כל דלק בהתאם לתנאי האקלים.
    ציקי

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    כיוונים מיוחדים זה משחקים למינהם עם השימס של ראש המנוע, שימוש בפלג ייעודי, שחיקה מוגברת של מייסבים בד"כ בעקבות שימוש בשמנים לא איכותיים לאורך זמן וכו... מבלי להיכנס לסוגי דלקים ספציפיים על מנת שלא לעורר מהומה.
    סגירה ופתיחה של סיכות זה אקט מקובל בשטח עם כל דלק בהתאם לתנאי האקלים.
    ציקי
    לא מסכים,
    הסיבה היחידה שמשחק עם הסיכות הוא האקט היחידי המקובל - הוא נטו פחד מהתעסקות, והוא מהווה מחסום מקצועי להבנה אמיתית לצרכי המנוע.
    השינויים האחרים שציינת גם הם כיוונים לכל דבר, ולעיתים נדרשים גם בלי קשר לשינוי בדלק - גם שינוי באגזוז או באקלים לצורך העניין ידרשו שינוי ביחס הדחיסה או בתזמון המנוע ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר.
    חוסר הסכמה עם הנאמר הוא בגדר השלמה עם בינוניות מסויימת, מאחר והיכולת למקסם את ביצועי המנוע לעיתים טמונה בשינויים נוספים שמעבר לסגירה/פתיחה של הסיכה.

זמן טוב להזכיר את המאמר שכתבתי בנושא שימסים במנוע - תהנו:
    http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=11889

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    לא מסכים,
    הסיבה היחידה שמשחק עם הסיכות הוא האקט היחידי המקובל - הוא נטו פחד מהתעסקות, והוא מהווה מחסום מקצועי להבנה אמיתית לצרכי המנוע.
    השינויים האחרים שציינת גם הם כיוונים לכל דבר, ולעיתים נדרשים גם בלי קשר לשינוי בדלק - גם שינוי באגזוז או באקלים לצורך העניין ידרשו שינוי ביחס הדחיסה או בתזמון המנוע ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר.
    חוסר הסכמה עם הנאמר הוא בגדר השלמה עם בינוניות מסויימת, מאחר והיכולת למקסם את ביצועי המנוע לעיתים טמונה בשינויים נוספים שמעבר לסגירה/פתיחה של הסיכה.

זמן טוב להזכיר את המאמר שכתבתי בנושא שימסים במנוע - תהנו:
    http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=11889
    תשמע ליאור
    לפני מספר שנים כל המשחקים האלו עם המנועים והכיוונים מאד עיניינו אותי והאמת שהיה לי גם יותר זמן לזה
    היום יותר כיף לי לקנות מנוע להרכיב לסובב מעט את הסיכה, הרצה ולהטיס, לא הייתי קורא לזה בינוניות אבל ככה אני.
    אז אם דלק עולה עוד 20 ,30 שקל יותר אבל נותן לי שקט נפשי ופחות דאגות (ובתחזוקת מסוק יש מספיק למה לדאוג גם ככה) אז לדעתי זה שווה.
    לי יש סטייה כזו, להגיע לשטח להניע ולעלות לאוויר וכמה שאני יותר מצליח לעשות את זה בלי מכשולים ובעיות בדרך אני יותר נהנה אבל זו הסטייה שלי ושלי בלבד.
    מי שאוהב להיות מכונאי גם זה בסדר ושיהנה, אבל אין לזה שום קשר לבינוניות
    ציקי

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תשמע ליאור
    לפני מספר שנים כל המשחקים האלו עם המנועים והכיוונים מאד עיניינו אותי והאמת שהיה לי גם יותר זמן לזה
    היום יותר כיף לי לקנות מנוע להרכיב לסובב מעט את הסיכה, הרצה ולהטיס, לא הייתי קורא לזה בינוניות אבל ככה אני.
    אז אם דלק עולה עוד 20 ,30 שקל יותר אבל נותן לי שקט נפשי ופחות דאגות (ובתחזוקת מסוק יש מספיק למה לדאוג גם ככה) אז לדעתי זה שווה.
    לי יש סטייה כזו, להגיע לשטח להניע ולעלות לאוויר וכמה שאני יותר מצליח לעשות את זה בלי מכשולים ובעיות בדרך אני יותר נהנה אבל זו הסטייה שלי ושלי בלבד.
    ציקי
    ציקי,

אתה שוב משועמם! שחרר!!!
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי levyoram צפיה בהודעה
    ציקי,

אתה שוב משועמם! שחרר!!!
    למה אתה חושב שאני משועמם?
    הסבר ופרט
    ציקי

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תשמע ליאור
    ציקי
    צ'מע ציקי,
    בגדול אני מסכים איתך.
    אין כמו להגיע לשטח להניע ולתת בגז, אבל אני לגמרי לא מסכים עם ה"פחד" הזה שקיים לא רק אצלך אגב, אלא בקרב המון טיסנאים - עם הצד ה"מכונאי" של התחביב.
    אין לי שום בעיה אגב, עם אלו שבוחרים לתת לאחרים להתמודד בשבילם עם הבעיות - אך אני לגמרי לא מסכים עם פסילה של ציוד מסויים עקב ה"פחד" הנ"ל.
    אתן לך דוגמא שניתקלתי עם חבר טוב שלי, שהוא מצידו, בעברה השני של הסקלה מבחינת הפחד להתמודד עם דברים חדשים - הוא הכי אוונגרדי שיש, גם אם זה אומר התמודדות יתרה עם דברים.
    מעשה שהיה כך היה - החבר המדובר קנה למסוק שלו אגזוז מדגם ספציפי, האגזוז הנ"ל לא עבד עם המנוע בצורה מספקת ונראה שהמנוע נע בין עבודה ענייה מידי לעשירה מידי.
    אם קראת את המאמר שלי בנושא השימסים היית יודע שלעיתים הצתה מוקדמת מידי תלווה בתופעה דומה, וע"כ החלטנו יחד שאנחנו יורדים לעומק העניין. לטובת העניין נקנו מס' מצתים בדרגות הצתה שונות (A3,A5,#8) ושימסים בגדלים שונים.
    לאחר ניסויים מספר תוך שינוי קונפיגורציות מצתים ואיחור הצתה (ע"י הוספת שימס) הגענו למצב בו המנוע עובד מצויין - שומר סל"ד סרק, מחיש מצויין לסל"ד עבודה ושומר אותו בצורה מצויינת!
    אז נכון שיכולנו להחליף את האגזוז לאחד אחר (אולי אפילו זול יותר), ולקבל מנוע שעובד אולי מעט חלש יותר אך עם הרבה פחות התעסקות - אך הרגשת הסיפוק של מנוע שעובד חזק ושלא ויתרת לעצמך איתו, שווה את הכול!

אנשים שונים - תפיסות שונות, אלו הם השני סנט שלי.

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קראתי את המאמר ובעבר שיחקתי לא מעט עם המנועים הללו.
    שוב, מי שנהנה להיות מכונאי שיהנה, אין לזה שום קשר לפחד.
    אם עובדים עם המנוע במצבו המקורי עם דלק טוב ואגזוז מתאים מקבלים ביצועים מעולים.
    התפיסה שלי היא שהדלק, האגזוז וכל שאר "הפריפריות" למינהן צריכות להתאים למנוע ולא להתאים את המנוע לדלק אגזוז או לא יודע מה.
    אבל כמו שאמרת כל אחד והתפיסה שלו.
    ציקי

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גילוי נאות - גם כיוון תערובת הוא התאמת המנוע לדלק או האגזוז או הטמפ' או הלחות או ואו ואו....

ההבדל היחיד הוא שזה שינוי שנורמטיבית התרגלת לקבל ואילו שינוי אחר (קרא לא "מכונאי" יותר ) - לא.

ביצועים מעולים הם בעיני המטיס ואני יכול לומר בפא מלא שמנוע שמכוון כמו שצריך - על כל המשתמע מכך, הוא מנוע שיפיק ביצועים טובים יותר.

בהצלחה בכל אופן - בכל דלק, אגזוז, או כיוון פיירופליפ שתבחר

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: חוות דעת דלק פלטינום

גילוי נאות - גם כיוון תערובת הוא התאמת המנוע לדלק או האגזוז או הטמפ' או הלחות או ואו ואו....

ההבדל היחיד הוא שזה שינוי שנורמטיבית התרגלת לקבל ואילו שינוי אחר (קרא לא "מכונאי" יותר ) - לא.

ביצועים מעולים הם בעיני המטיס ואני יכול לומר בפא מלא שמנוע שמכוון כמו שצריך - על כל המשתמע מכך, הוא מנוע שיפיק ביצועים טובים יותר.

בהצלחה בכל אופן - בכל דלק, אגזוז, או כיוון פיירופליפ שתבחר
    סוף סוף אנחנו מסכימים
    ציקי

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הגיע הזמן - התחלת לעייף אותי

תודה!
    40
    הודה 16 פעמים ב 13 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תעברו לחשמל
    בלי כל הכאב ראש של דלק וכיוונים
    Team Zion

תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני כותב למי שלא מכיר את אלון, מי שמכיר לא צריך את ההמלצה הזו. אלון מהובי ניטרו הוא אחד האנשים הישרים והאמינים ביותר בתחום, ותאמינו לי- עברתי כמה ניסיונות, הדלק החדש שהוא מוכר (פלטיניום) עשוי מהחומרים הנקיים והאכותיים ביותר ומעורבב על ידי אנשי מקצוע ברמה הכי גבוהה. מלבד שאפשר לסמוך על אלון בעניים עצומות, אין דלק ברמה גבוהה יותר בארץ וזו הסיבה שהפופולריות שלו רק תגדל. אחים שלי- קנו גלון, לכו לשטח ופשוט תנסו חבל על הדיבורים-תהנו!

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
    אחים שלי- קנו גלון, לכו לשטח ופשוט תנסו חבל על הדיבורים-תהנו!
    עם "קריאה" כזו נרגשת....אני חייב לרכוש מסוק ניטרו דחוף

בצחוק כמובן.
    מפרגן לאלון (בפעם השלישית)
    אורי

תודה!
    6
    הודה 21 פעמים ב 19 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ליאור לא בטוח שמישחקי השימסים והפלאגים מיקסמו את כוח המנוע אלא אולי ביצעת התאמה לביצועי האגזוז.
    אישית אני חושב שזה בסדר לחקור ולבדוק אבל כשאתה מתחיל לספוג כל מיני נזקים אתה מתחלי להבין שיש מנוסים ממך שחקרו והגיעו למסקנות לפנינו לגבי ציודמסויים אז למה לא לקצר את הליכי הנזקים וללכת בדרכי מנוסים וחכמים?
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
    0547551009

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עמית,
    ההתאמה שעשינו היא אכן לביצועי האגזוז - אך בהתאמה (עקב שימוש באגזוז מתקדם יותר) מיקסמה את ביצועי המנוע, הרבה מעבר למה שהיה קודם לכן.
    אם היית טורח לקרוא את המאמר שלי (שלפי צורת התנסחותך - בטח פסלת על הסף) היית למד קצת על תזמון ההצתה במנוע ועל פוטנציאל הנזק שלא קיים בשינויים קטנים כאלו, כל עוד אתה עם היד על הדופק (בטח ובטח לא עקב איחור בהצתה).
    אני לא יודע מיהם "המנוסים והחכמים" ממני - אך חוכמה מגיעה מידע וניסיון, וניסיון מגיע מניסוי.
    במקרה זה אני שמח להיות גם מנוסה וגם חכם (בעל ידע ואחרי ניסויים) - ולומר לך מניסיוני, שאתה יכול לישון בשקט, הליכי הנזקים לא קיימים.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: חוות דעת דלק פלטינום

אני כותב למי שלא מכיר את אלון, מי שמכיר לא צריך את ההמלצה הזו. אלון מהובי ניטרו הוא אחד האנשים הישרים והאמינים ביותר בתחום, ותאמינו לי- עברתי כמה ניסיונות, הדלק החדש שהוא מוכר (פלטיניום) עשוי מהחומרים הנקיים והאכותיים ביותר ומעורבב על ידי אנשי מקצוע ברמה הכי גבוהה. מלבד שאפשר לסמוך על אלון בעניים עצומות, אין דלק ברמה גבוהה יותר בארץ וזו הסיבה שהפופולריות שלו רק תגדל. אחים שלי- קנו גלון, לכו לשטח ופשוט תנסו חבל על הדיבורים-תהנו!
    צודק ה100%

תודה!
    6
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יסלח לי אדון אבל המאמר יפה ולא חידשת לי כלום.
    כתבתי לך בצורה יפה מאוד ולא מבין את התגובה הפלצנית האופיינית לך.
    החכמים והמנוסים ממך נמצאים בחו"ל במיפעלים, שם הם הרבה יותר מנוסים ממני וממך ואני מקשיב להם ברשותך.
    המשך בדרכך המבורכת, אני אמשיך בשלי וכל אחד בנפרד יהנה הכי טוב.
    נערך לאחרונה על ידי עמיתפורת; 27-10-2009 בשעה 14:20:24.
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    0547551009

מנחת הבית
    הכפר הירוק
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מאיפה אתם יודעים מי מערבב את הדלקים האחרים ומה איכות החומרים?
    מאיפה אתם יודעים שאיכות החומרים היא הכי טובה שיש? ושאנשי המקצוע שעירבבו הם הכי טובים?
    נשמע לי התיימרות לא לעניין, אבל אני לחלוטין מסכים שצריך ללכת לשטח להטיס ואני גם בטוח שרוב המטיסים לא ידעו להבדיל בין הדלקים השונים והשפעתם לכאן או לכאן לכן כל הדיון הזה מיותר חוץ מהעובדה שיש עוד היצע ואלטרנטיבה מעבר למה שכבר יש כאן.
    ימים יגידו על איכות השרות והמלאים....
    שמוליק
    Futaba 10CHG
    Raptor 90
    Raptor 50
    Sukhoi 29 140S Sebart
    EF Extra 300 91

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי עמיתפורת צפיה בהודעה
    יסלח לי אדון אבל המאמר יפה ולא חידשת לי כלום.
    כתבתי לך בצורה יפה מאוד ולא מבין את התגובה הפלצנית האופיינית לך.

כל מילה מיותרת...

החכמים והמנוסים ממך נמצאים בחו"ל במיפעלים, שם הם הרבה יותר מנוסים ממני וממך ואני מקשיב להם ברשותך.

אני לא סבור שאדם כזה או אחר הוא חכם ומנוסה בגלל מיקומו הגאוגרפי, יש לנו לא מעט אלופי עולם וסגנים בארצנו הקטנטונת.
    אגב היותו של אדם אלוף בהטסה גם היא לא הופכת אותו לאורים ותומים בתחום (רצית פלצנות?) - ולא מן הנמנע שהחכמים האלו שדיברת עליהם נעזרים בפורומים ובמשתמשי הקצה בעולם ע"מ לפתור בעיות כאלו ואחרות שאחרים כבר נתקלו בהן קודם לכן ופתרו אותן.

אך לבקשתך אתה רשאי להמשיך ולהקשיב לחכמים והמנוסים בחו"ל.

המשך בדרכך המבורכת, אני אמשיך בשלי וכל אחד בנפרד יהנה הכי טוב.

עם זה אני יותר ממסכים!
    יום טוב!

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

צ'מע ציקי,
    בגדול אני מסכים איתך.
    אין כמו להגיע לשטח להניע ולתת בגז, אבל אני לגמרי לא מסכים עם ה"פחד" הזה שקיים לא רק אצלך אגב, אלא בקרב המון טיסנאים - עם הצד ה"מכונאי" של התחביב.
    אין לי שום בעיה אגב, עם אלו שבוחרים לתת לאחרים להתמודד בשבילם עם הבעיות - אך אני לגמרי לא מסכים עם פסילה של ציוד מסויים עקב ה"פחד" הנ"ל.
    אתן לך דוגמא שניתקלתי עם חבר טוב שלי, שהוא מצידו, בעברה השני של הסקלה מבחינת הפחד להתמודד עם דברים חדשים - הוא הכי אוונגרדי שיש, גם אם זה אומר התמודדות יתרה עם דברים.
    מעשה שהיה כך היה - החבר המדובר קנה למסוק שלו אגזוז מדגם ספציפי, האגזוז הנ"ל לא עבד עם המנוע בצורה מספקת ונראה שהמנוע נע בין עבודה ענייה מידי לעשירה מידי.
    אם קראת את המאמר שלי בנושא השימסים היית יודע שלעיתים הצתה מוקדמת מידי תלווה בתופעה דומה, וע"כ החלטנו יחד שאנחנו יורדים לעומק העניין. לטובת העניין נקנו מס' מצתים בדרגות הצתה שונות (A3,A5,#8) ושימסים בגדלים שונים.
    לאחר ניסויים מספר תוך שינוי קונפיגורציות מצתים ואיחור הצתה (ע"י הוספת שימס) הגענו למצב בו המנוע עובד מצויין - שומר סל"ד סרק, מחיש מצויין לסל"ד עבודה ושומר אותו בצורה מצויינת!
    אז נכון שיכולנו להחליף את האגזוז לאחד אחר (אולי אפילו זול יותר), ולקבל מנוע שעובד אולי מעט חלש יותר אך עם הרבה פחות התעסקות - אך הרגשת הסיפוק של מנוע שעובד חזק ושלא ויתרת לעצמך איתו, שווה את הכול!

אנשים שונים - תפיסות שונות, אלו הם השני סנט שלי.
    תגיד לי
    לחבר שלח לא קוראים במקרה משה שמואלי ויש לו מנוע o.s עם משאבה לאחרונה קנה אגזוז mp 6.
    אגב שנחשב לאגזוז ברמה. ועובדה קימת עם הוספת השימס המנוע עובד בצורה חלקה ויפה.
    ולאומת זאת עם אגזוז הטורי לא היה צורך בשינו כלשהו.

למרות הניסיון של יותר מ 20 שנה בתחום ,תמיד כיף ללמוד מנסיון של אחרים הרי הם נעשו חכמים יותר כנראה מנסיון של אנשים טיפשים יותר שמנסים לבדוק דברים כדי שאנחנו החכמים נלמד מהטעיות שלהם.מזל שיש אנשים טיפשים שמנסים כל הזמן לחדש דברים בין עם זה לשדרג מסוק . מנוע. טיסן.ו......
    בכל אופן אני חולה על הטפשים הללו .ואני שמח שיצא לי להיות גם טיפש
    נערך לאחרונה על ידי משה שמואלי; 27-10-2009 בשעה 14:57:57.
    משה שמואלי

FPV
    מסוקים
    טיסנים
    דאונים
    סירות
    מכוניות

בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי משה ש צפיה בהודעה
    תגיד לי
    לחבר שלח לא קוראים במקרה משה שמואלי ויש לו מנוע o.s עם משאבה לאחרונה קנה אגזוז mp 6.
    אגב שנחשב לאגזוז ברמה. ועובדה קימת עם הוספת השימס המנוע עובד בצורה חלקה ויפה.
    ולאומת זאת אגזוז הטורי לא היה צורך בשינו כלשהו.

למרות הניסיון של יותר מ 20 שנה בתחום ,תמיד כיף ללמוד מנסיון של אחרים הרי הם נעשו חכמים יותר כנראה מנסיון של אנשים טיפשים יותר שמנסים לבדוק דברים כדי שאנחנו החכמים נלמד מהטעיות שלהם.מזל שיש אנשים טיפשים שמנסים כל הזמן לחדש דברים בין עם זה לשדרג מסוק . מנוע. טיסן.ו......
    בכל אופן אני חולה על הטפשים הללו .ואני שמח שיצא לי להיות גם טיפש
    חולה עלייך אח שלי!!!!!!!!

תודה!
    6
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

משה אף אחד לא קרא לכם טיפשים.
    להיפך, ידוע כי עם דלק 30% יש להטיס עם 0.8 ממ שימס כלומר שני שימסים, כך אלה הוראות היצרן וכך מטיסי המיפעל מנחים, אולי לא התקנת אותו מהתחלה וכך באמת הצטרכת להוסיף שימס נוסף.

מי אמר שאלופי עולם הם המבינים?
    מי אמר שהמטיסים הטובים כאן הם המבינים.
    אוסיף ואומר לך שגם מובילי תחום ההטסה מתקשרים אלינו להתייעץ בתחומים שונים עד היום והם לא מתביישים לומר שאינם מבינים בתחומים ספציפיים ומבקשים דיעה ועזרה נוספת. SO WHAT?

בכל מיקרה אתה הלא נהנה מעצם הויכוח כך שזה לא משנה.
    ובטוח תמשיך לצטט ולקשקש אחרי...

יום טוב ורד מהשרשור כי הקשקושים שלך יצאו מעניין השרשור הזה.
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    0547551009

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברה,
    בסוף יהיה שלום
    אין לי מושג מתי זה יקרה אבל בסוף יהיה
    פשוט חייבים להאמין!
    ציקי

תודה!
    6
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אין קשר לשלום ציקי.
    יש כאן עניין של נהנתנות מעוקצנות ולהראות שאתה חכם ו7משכיל לאחר שאתה מתרגם ומעתיק מאמרים מפורומים חיצוניים שכבר הראו כאן בעבר את מקורות המאמרים הנ"ל.
    לא משנה שיהיה לבריאות אם זה עושה לו טוב..
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    0547551009

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש קצת פארדוקס בדברים שלך עם ההסתמכות שלך על המומחים שמסתמכים עליך - אבל נו שויין...

שיהיה לך רק טוב

נ.ב.
    יש לי כמה מערכות חדשות בשוק כי אני טיפש שאוהב לנסות דברים חדשים ולתרגם ולהעתיק מאמרים מפורומים חיצוניים, אתה יכול אולי לעזור לי איתן??

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •