פתחתם פה דיון פילוסופי כשדי ברור שהבחור נעול על העניין, הוא רוצה טיסן דלק כי הוא נדלק על זה וכל השאר קשקושים...
אגב תעבור לדלק, אני בעד, אבל למה להחליף טריינר בטריינר אם למדת כבר להטיס תעבור לטיסן דלק שלב שני ואם אתה עדיין לומד אז חכה קצת עם ההחלפה.
פתחתם פה דיון פילוסופי כשדי ברור שהבחור נעול על העניין, הוא רוצה טיסן דלק כי הוא נדלק על זה וכל השאר קשקושים...
אגב תעבור לדלק, אני בעד, אבל למה להחליף טריינר בטריינר אם למדת כבר להטיס תעבור לטיסן דלק שלב שני ואם אתה עדיין לומד אז חכה קצת עם ההחלפה.
קח את הטייגר 40 עם מנוע 46 או את הטייגר 60 עם מנוע 75 ולא תפסיק לברך אותי...
http://www.galaxia.co.il/second.htm
התכנון שלי זה ליקנות עוד טיסן טריינר יותר גדול משלי חשמלי להטיס הרבה ואז לעבור לדלק כנף תחתית כדיי שלא יהיו לי בעיות בהתחלה ושיהיה בסיס טוב יותר בלי שיעורי הטסה כי מה יש לי לרסק כבר בEPP
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
מי מטיס היום דלק? נראה שרק בארץ הדלק עדין פופולרי....
יש ונוס שאותו ראיתי אצל הרבהhttp://www.tholon.co.il/site/detail/...A0%D7%95%D7%A1
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
הכי טוב להנות גם מדלק וגם מחשמלי.![]()
סליחה שאני קצת משגע אותכם עם השאלות ....
שמתי לב שיש כמה סוגי מנועים..
האם גם הם משתיכיים לפי קבוצות (טרינירת שלב שני וכו')
הטייגר ניראה מעניין ...נבצע חיפוש עליו ! הוא ניראה כמו סוג של אקרובטי\ספורט
תודה
אין מנוע לטרינרים או משהוא כזה, יש מנועים בגדלים שונים ויש גם מנועי 2 פעימות ומנועי 4 פעימות.
מנועי 4 פעימות בעיקר מייצרים רעש יותר "אמיתי" אבל דורשים הרבה יותר התעסקות וכיוונים (ממש לא בשבילך כמתחיל).
אם אתה מאזור אשקלון דבר איתי בפרטי אנחנו מטיסים את 2 סוגי הטייגרים ותוכל לראות. ממש ממש מומלץ כטיסן שלב 2...
קצת רחוק לי אזור אשקלון ...אבל אם תיהיה באזור מיאמי ...
אז מה זה סוג מנוע שניקרא : סמי...משהו,לא זוכר את ההמשך.
חלש מידי.
גם לפי מה שכתוב בנתוני המנוע, וגם לפי תגובות האנשים, הוא מקביל למנוע 40. עד 60.
אתה יודע מה? אתה נקניק!
לפי מה החלטת את מה שאתה אומר??? איזה אנשים הגיבו לסט אפ שטרחתי ובזבזתי שעה לחפש לך??? מישהו בנה אותו והריץ אותו בשביל לומר לך את הפנינים?
עכשיו קבל אתה משימה, הוצא את הטיסן שלך, קח מד כח או משקל דייגים ומדוד מה הדחף הסטטי שלך ומה הסלד בטיסן הזה עם הדלק.
תחזור אלי עם התוצאות ואז אני אדבר איתך!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
ואתה קטשופ !
(גם אני יודע לכתוב דברים לא קשורים)
החלטתי את מה שאני אומר לפי הוראות היצרן. ציטוט:
Suggested Prop: 5cell:14x9 / 6cell: 14x8.
Shaft: 8mm
Power equivalent : .40 to .60 glow engine
Similar to AXi Gold 4120/14, E-Flite Power 46. Roughly equivalent to .46 2-stroke or .65 4-stroke glow engines.
Use this motor with 4-6 cell Li-Poly packs and 11-12 inch props on planes up to 8 lbs flying weight.
Manufacturer suggests a 12 x 8 prop on 6 cells or 13 x 10 on 4 cells
בנוסף, לפי תגובות האנשים באתר, כולם שמו אותו על טיסנים של 40.-60. כמו u-can-do 46 עם פרופ 14X4. או ציטוט אחר:
Works great on my 1,4m 3d flyer,
Recommended engine by model mfg for this 1,4meters 3d flyer is a AXI 4120/14.
I run the "HXT 50-55B 600kv" with a APC 13x4W and a 6S lipo, engine got alot more to give, but that is what i need on it. It replaced a FOX .50 2stroke engine.
אז למה שזה יתאים לטיסן במשקל 4.5 ק"ג עם פרופ 15X6 שטס עם מנוע 90.?
מה שכן, אימצתי את הרעיון שלך למדוד דחף סטטי. אין לי מד כח או משקל דייגים, אבל נקמבן משהו. לטיסה מדויקת צריך יחס יותר טוב מ- 1:1, אבל אולי ברמת ההטסה שלי (אני לא מתחרה ברמת בינלאומיים) לא צריך הרבה יותר.
חסרה לחמניה
מה שניסיתי להראות לך שאפשר!
במנועים חשמליים יש רבגוניות ולהבדיל ממנוע דלק אותו המנוע יכול לסובב פרופים שונים מהותית ולמשוך הספק בהתאם לצורך מבלי למצמץ.
כל התגובות שהכנסת מראות שהמנוע הסתדר בלי בעיה עם פרופים חלשים יותר זה לא אומר שהוא לא יסתדר עם פרופ המתאים לדרישות שלך !
ולכן עליך עכשיו להביא את החסה. אני , דווקא לא בטוח שתמדוד יחס דחף משקל של יותר מ1:1. אבל אם תספק לי את הנתון נוכל לבחון את שאלתך שוב.
בסה"כ ניסיתי להראות לך שניתן להגיע להמרה ושאנשים יפסיקו לבלבל לך את המוח שלא ניתן למצוא פתרון.
עכשיו הכדור במגרש שלך לבדוק ולחזור עם התוצאות
אגב, אם אני צדקתי , הלחמניה עליך![]()
Boogle ולא Google קפיש?
שניכם ציפסים, כל הדיונים האלה עם קטשופ נקניק וחסה מעירים לי את התיאבון.
יש מצב לפגישה יום שישי בצהריים לטובת ליבון העניין (מנגל בעקר)?
גידי
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 29-11-2009 בשעה 16:35:24.
Boogle ולא Google קפיש?