שמח שעשיתי לכם חודש הזוי וכל זה בגלל 800 שקל ואלפקה![]()
שמח שעשיתי לכם חודש הזוי וכל זה בגלל 800 שקל ואלפקה![]()
תבין ידידי לא שמנו אותך לצחוק וגיחוך...
אלא העקשנות שלך לא ללמוד ממנוסים ממך....
שאלתה שאלת תם, ענינו לך ברצינות אך העיקשות שלך היא מה שמרגיז בכל הסיפור!
אם אתה מבין ויודע הכי טוב... למה לשאול?
טוב אז שלא תבין לא נכון כל ההערות בשירשור הזה מוצדקות וצריך לקחת אותן בחשבון .
אבל... אתה יכול להרכיב מסוק אם יכולות אקרובטיות בסכום שנקבת (אולי תצטרך להוסיף 100 200 ש''ח ) כמובן שאתה מתפשר על איכות וגם על עמידות הכלי וקרוב לוודאי שבזמן שתרכוש יכולות הטסה טובות תצטרך להחליף מסוק ואתה גם תבזבז הרבה כסף על חלקי חילוף (אגב אתה תבזבז הרבה כסף על חלקים לא משנה מה תקנה אז קח בחשבון שלמסוק שתקנה ניתן להשיג חלקים זולים )
אתה צריך להבין שבזמן שאתה מתפשר על איכות ה gyro למשל אתה מתפשר על יציבות וקלות השליטה בכלי שלא נתחיל לדבר על ביצועים אקרובטים . וכך לגבי רוב החלקים שתמצא להם תחליפים זולים (למרות שישנם דברים זולים וטובים בשוק ) אבל בכל זאת אתה יכול להרכיב מסוק נהדר בעל יכולות מספקות בכדי להתלמד עליו
תראה אני לא בעד להתחיל אם מסוק 4 ערוצים זול ללמוד להטיס אותו ולהתקדם לדעתי מבחינת עלויות זה מאוד יקר (ואני בטוח שהרבה כאן יחלקו עליי ) . אתה יכול לחפש כפיל של trex 450 או trex 250 (למרות שאת ה250 יהיה לך קצת יותר קשה להטיס ) הם זולים קיט בלי אלקטרוניקה עולה בסביבות 70$-80$ אתה יכול למצוא שלט 6 ערוצים ב 60$ ולסגור את כל השאר בסביבות 120$ ועוד פעם אלו לא חלקים איכותיים ורמתן תפגע בביצועי המסוק והשליטה בו קישור לכפיל של trex250 http://www.hobbyking.com/hobbycity/s...Helicopter_Kit הקיט 70$ אחרי משלוח (סתם דוגמא ישנם די הרבה כפילים נוספים) תרכיב עליו חלקים זולים תלמד להטיס ותקנה חלקים טובים אם אתה רוצה להתייעץ שלח לי מייל ותמיד תזכור שעדיף לבזבז הרבה שעות על סימולטור מאשר לבזבז הרבה שעות בלחכות (שהחלק כבר יגיע מחו''ל)
אני שמח שבגלל 800 שקל מטומטמים ואלפקה עשיתי לכם חודש הזוי![]()