אם אתה מטיס ניטרו, שקול ערוץ נוסף מעבר ל7 לremote glow, כמו SwitchGlo או דברים דומים. מאוד נוח ומקל על החיים.
לפני שאתה קונה משהו, תבדוק את הAIRTRONICS SD10G ב2300 שקל.
JR9303
FUTABA10C
MULTIPLEX ROYAL9
אם אתה מטיס ניטרו, שקול ערוץ נוסף מעבר ל7 לremote glow, כמו SwitchGlo או דברים דומים. מאוד נוח ומקל על החיים.
לפני שאתה קונה משהו, תבדוק את הAIRTRONICS SD10G ב2300 שקל.
אורן
החלטה נבונה.
בנוגע ל 7 או 9 זה שאלה טובה
צודק מי שאמר שמערכת 7 ערוצים תספיק לכל סוג של מסוק חשמלי או ניטרו,
אבל אם תרצה מתי שהוא ערוץ נוסף לכני נסע מתקפלים למשל תזדקק לערוץ נוסף מעבר ל 7 קח את זה בחשבון.
בנוגע להמלצה של flyinglizard לבדוק גם את AIRTRONICS SD10G אני מסכים בהחלט !
אני מבין שלא אהבת את ה RD8000 אבל ה SD10G זה קונספט אחר לחלוטין והביקורות מצויינות
היבואן מחיפה ובקלות אתה יכול לבחון את המערכת.
שווה בדיקה.
תודה רבה לכם אני בכל אופן ראיתי את הרדיו הזה החדש בטיסן חיפה שקניתי את שלי ולא אהבתי אותו
אולי אתם יודעים שחכתי לשאול את אורי האם ל ROYAL יש אפשרות לקבוע טימר לזמן טיסה ?
המליצו לי לא להטיס יותר מ 6 דקות ולא לרדת מ 21.6 וולט בשביל לשמור על הסוללה
וגם הבנתי שעם המקלטים המתקדמים של ה ROYAL אני יכול לדעת בשלט כמה וולט יש בסוללה האם זה גם נותן לי התראה ?
תודה רבה
אורן... למיטב ידיעתי אכן יש טיימר בROYAL....
ו... אני מבין שתפסתה את מיסטר לביא!
כן במקלטים המתקדמים אכן מגיעים למשדר נתוני טלמטריה (מתח סוללה , טמפ' מנוע וצריכת זרם!)
לגבי התראה אני לא יודע וממליץ לך ליצור קשר עם היבואן... הוא יידע לתת לך תשובות ודאיות.
אבל אני יודע שתוכל לבדוק את הנושא (בניסויי ותהיה) ותוכל להגביל את עצמך בנוגע לזמן הטיסה
כמו שעושים היום...
מקווה שעזרתי לך ידידי...
lool tv
קפוץ ונסה את הגראופנר החדש..mx20
שלט מעולה..גרמני..ממוחשב..עם טלמטריה מובנית..
12 ערוצים.
4 קמ טווח יצרן
ניתן לראות בלול.
דודי
0505550988
אתה צריך לשנות את השם ל"LOL TV", זה שרשור מ2009. בטח הוא הספיק לקנות מולטיפלקס, להתחרט כשנשרו לו כל הסוויצ'ים מהשלט, לקנות אורורה, לרסק בגללו את כל הטיסנים שלו רק בשביל לעבור לDX8 ולפרוש מהתחביב כשהוא גילה על הRECALLS.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
נסה את הגראופנר MX16 או MX20
אין על הגרמנים
דודי
לול טי וי