שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 45 מתוך 45

נושא: מתחיל לאבד גובה...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    63
    הודה 57 פעמים ב 47 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מתחיל לאבד גובה...

"שלום קוראים לי לירן ואני לא מטיס 3D"
    לטעמי, מטיס כזה או אחר לא נמדד עפ"י המהירות שבה הצליח להטיס 3D. כן, אפילו אם נראה לך שכולם משדרים שכך הדבר. אני עדיין מאמין שבחיים צריך לעבוד קשה בשביל להשיג, בניגוד גמור לתופעת ה"כוכב נולד" שכל זאטוט/ה צריך כבר להגיע לפיק שלו בגיל 10, "תבנה לי תכוון לי רק תן לי לתלות את השלט על הרצועה" ומהר מהר להטיס 3D. לא כל דבר צריך לקרות מהר מהר בחיים.
    אני חושב שאם מצאת לך תחביב (כמו זה שכולנו שותפים לו) שגורם לך להנאה ויקח לך הרבה זמן למצות אותו הרי זה משובח. מה יהיה כל הכיף אם כולנו נשלוט מייד על ההתחלה בכל התרגילים שקיימים בספר? מה יאתגר אותנו להמשך? לכן, אם אתה נהנה מעצם העניין ולדעתי ההטסה זה עצם העניין, למרות שכפי שציינת יש גם את החלק המכאני שהוא מהנה לא פחות, אז תתרווח לך "בכורסה" ותנשום עמוק, כי יש לאן לשאוף ובמה להתנסות בתחביב הנפלא הזה. וגם אם לא תטיס אף פעם 3D, ואגב אני כבר 10 שנים בתחום ועדיין לא הגעתי לזה, אז לא קרה כלום. תהנה ותתגאה במה שכן תשיג, ומה שתשיג זה שלך לנצח. אם עצם ההטסה לא כל כך מהנה אותך זה כבר סיפור אחר.
    נערך לאחרונה על ידי liran; 13-12-2009 בשעה 21:03:36.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אייל,
    כמוך, גם אני. עניין ה3D לא ממש מושך אותי ,כנראה בגלל שאני טייס גרוע ובעיקר בגלל שהנושא הטכני מושך אותי הרבה יותר מהטיסה עצמה.
    ולכן לקחתי את העניין למחוזות אחרים ואני לאחרונה מתעסק ,ברמה נמוכה (מטעמים כלכליים), בנושא של צילום אוירי.
    הצילום מציב אתגרים מאד מיוחדים, כגון איך להרים את המסוק בעל המשל העודף מבלי להרוג את המנוע/בקר, לא - לא החלפתי מנוע למטרה, שיניתי את צורת הטיסה.

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הי אייל.

אני בשלב שאני מרגיש משהו דומה אבל לא זהה למה שאתה מרגיש.
    בהתחלה מאוד התלהבתי מנושא ה 3D. התאמנתי הרבה בסימולטור והגעתי לרמה שנחשבת לדעת רבים כטובה. עברתי מ 450 ו 250 ל 500 כדי שואכל לנסות 3D בגובה ביטחון ועדיין לזהות מצב כמו שצריך.
    יש לזה גם חיסרון - בגלל שיש לי מסוק יותר יקר אנינמנע מלנסות דברים חשדים ולכן רק מחדד את השליטה במה שאני כבר טוב בו (אני מרחף הפוך כמו ישר ב NOSE IN אבל נמנע מלנסות NOSE OUT). אני מרגיש שהשנייה הזו שבה אתה מנסה תרגיל חדש במציאות ואתה מאבד זיהוי והלב נופל לתחתונים, לא תמיד שווה את ההנאה שבלהצליח. אפילו אם היצלתי בזמן (מה שקורה ברוב הפעמים) זה מאוד מרתיע אותי מלנסות שוב. אני מסייג קצת את דברי כי את מה שאני יודע לעשות היום, כשהצלחתי בזה בפעמים הראשונות זה נתן הרבה סיפוק.

אני מרגיש שמבחינת כישרון כנראה שלא אוכל להגיע לרמת ה 3D של ליאור מבר-עמי למשל, וגם לא קרוב לזה. בכל זאת כנראה יש מרכיב מולד. או שאולי אני טועה ואם מספיק אימון ו $$ אגיע או אתקרב למה שאני מחפש.
    אני יודע שיכול להיות שאני פשוט מפחד להעיז ולכן לא מתקדם. ככשאלתי את בר-עמי איך הוא למד 3D הוא אמר לי בפשטות "התחלתי להעיז".

כנראה צריך לחסוך כך שתמיד יהיה גב כלכלי לריסוק ואז אני אוכל להעיז יותר. זה מין טרייד-אוף כזה : מסוק גדול->יותר קל להטסה אבל יותר יקר-> פחות סיכוי לרסק אבל הריסוק יותר כואב (אפקט הפחד לא נח לרגע...).
    וכנראה שעד שלא אשלים עם הקצב האישי שלי ואפסיק להסתכל איך אחרים מטיסים - לא אהנה מהתחביב כמו שצריך....
    בינתיים אני שוקל לסגל לעצמתי סיגנון יותר אווירובטי.

בכל מקרה - אייל,
    אני חושב שאתה לא נהנה כי אתה לא התחלת להצליח.
    אני זוכר את ההתחלה - את ההקפה הראשונה המוצלחת, זו תחושה נהדרת לראות שאתה מתקדם.
    יכול להיות שזה באמת לא בשבילך ולא תאהב את זה אבל תדע באמת רק אחרי שתצליח.

אני מציע עצמי בחינם ללמד אותך עם כבל טריינר מתי שתחפוץ. חבל שאתה לא עם פוטאבה אבל אם תשיג (או שנפש נחמדה בפורום תנדב) DX כלשהו, אני מוכן לעזור לך להטיס עם קצת יותר ביטחון.

בכל מקרה, יהיה חבל לי לאבד אותך כבר פורום. כמו שבר-עמי כתב, סגנון הכתיבה שלך מעניין וכשאני רואה שרשור שלך אני יודע שאמצא בו דברי טעם.

שמור על קשר בכל מקרה,
    שרון

נ.ב
    יש לי רעיון מעולה בשבילך. משהו שלדעתי הוא היחיד בתחום שמעלה על מסוקים - הטסת צוקים (בשילוב עם קרבות).
    אני מזמין אותך לסיבוב על הוויזל שלי (עם כבל טריינר - תוכל להשתולל כאוות נפשך).
    נמשיך בטלפון מחר...
    נערך לאחרונה על ידי sharonx; 14-12-2009 בשעה 02:36:22.
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: מתחיל לאבד גובה...

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה
    הי אייל.

אני בשלב שאני מרגיש משהו דומה אבל לא זהה למה שאתה מרגיש.
    בהתחלה מאוד התלהבתי מנושא ה 3D. התאמנתי הרבה בסימולטור והגעתי לרמה שנחשבת לדעת רבים כטובה. עברתי מ 450 ו 250 ל 500 כדי שואכל לנסות 3D בגובה ביטחון ועדיין לזהות מצב כמו שצריך.
    יש לזה גם חיסרון - בגלל שיש לי מסוק יותר יקר אנינמנע מלנסות דברים חשדים ולכן רק מחדד את השליטה במה שאני כבר טוב בו (אני מרחף הפוך כמו ישר ב NOSE IN אבל נמנע מלנסות NOSE OUT). אני מרגיש שהשנייה הזו שבה אתה מנסה תרגיל חדש במציאות ואתה מאבד זיהוי והלב נופל לתחתונים, לא תמיד שווה את ההנאה שבלהצליח. אפילו אם היצלתי בזמן (מה שקורה ברוב הפעמים) זה מאוד מרתיע אותי מלנסות שוב. אני מסייג קצת את דברי כי את מה שאני יודע לעשות היום, כשהצלחתי בזה בפעמים הראשונות זה נתן הרבה סיפוק.

אני מרגיש שמבחינת כישרון כנראה שלא אוכל להגיע לרמת ה 3D של ליאור מבר-עמי למשל, וגם לא קרוב לזה. בכל זאת כנראה יש מרכיב מולד. או שאולי אני טועה ואם מספיק אימון ו $$ אגיע או אתקרב למה שאני מחפש.
    אני יודע שיכול להיות שאני פשוט מפחד להעיז ולכן לא מתקדם. ככשאלתי את בר-עמי איך הוא למד 3D הוא אמר לי בפשטות "התחלתי להעיז".

כנראה צריך לחסוך כך שתמיד יהיה גב כלכלי לריסוק ואז אני אוכל להעיז יותר. זה מין טרייד-אוף כזה : מסוק גדול->יותר קל להטסה אבל יותר יקר-> פחות סיכוי לרסק אבל הריסוק יותר כואב (אפקט הפחד לא נח לרגע...).
    וכנראה שעד שלא אשלים עם הקצב האישי שלי ואפסיק להסתכל איך אחרים מטיסים - לא אהנה מהתחביב כמו שצריך....
    בינתיים אני שוקל לסגל לעצמתי סיגנון יותר אווירובטי.

בכל מקרה - אייל,
    אני חושב שאתה לא נהנה כי אתה לא התחלת להצליח.
    אני זוכר את ההתחלה - את ההקפה הראשונה המוצלחת, זו תחושה נהדרת לראות שאתה מתקדם.
    יכול להיות שזה באמת לא בשבילך ולא תאהב את זה אבל תדע באמת רק אחרי שתצליח.

אני מציע עצמי בחינם ללמד אותך עם כבל טריינר מתי שתחפוץ. חבל שאתה לא עם פוטאבה אבל אם תשיג (או שנפש נחמדה בפורום תנדב) DX כלשהו, אני מוכן לעזור לך להטיס עם קצת יותר ביטחון.

בכל מקרה, יהיה חבל לי לאבד אותך כבר פורום. כמו שבר-עמי כתב, סגנון הכתיבה שלך מעניין וכשאני רואה שרשור שלך אני יודע שאמצא בו דברי טעם.

שמור על קשר בכל מקרה,
    שרון

נ.ב
    יש לי רעיון מעולה בשבילך. משהו שלדעתי הוא היחיד בתחום שמעלה על מסוקים - הטסת צוקים (בשילוב עם קרבות).
    אני מזמין אותך לסיבוב על הוויזל שלי (עם כבל טריינר - תוכל להשתולל כאוות נפשך).
    נמשיך בטלפון מחר...

הוצאת לי את המילים מהפה, אלו הם חלק מסיבות שעברתי מ450 ל250
    Spektrum DX6i
    Trex-250 Super Combo
    Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257

תודה!
    160
    הודה 118 פעמים ב 106 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה

.
    משפט מפתח!
    - יפה מאד.
    .Itay.

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שרון, עכשיו עניינת גם אותי, מה זה הוויזל הזה?

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הוצאת לי את המילים מהפה, אלו הם חלק מסיבות שעברתי מ450 ל250
    יש לך רעיון למי שמטיס 600N ?

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי szgal צפיה בהודעה
    יש לך רעיון למי שמטיס 600N ?
    כן, גם וגם
    Spektrum DX6i
    Trex-250 Super Combo
    Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אנחנו חייבים פסיכולוג לפורום הזה דחוף

שרון - כל הכבוד!

לכל השאר - אכתוב מנסיוני האישי, אני מטיס קרוב ל-15 שנה וכל התופעות פה לדעתי קורות לכל מטיס (או יקרו) זה פשוט עניין של תקופות בחיים. יש תקופה שהאש בוערת ואז משקיעים וקונים והכי חשוב נהנים ויש תקופה שקונים כי רגילים אבל כבר פחות נהנים...
    אני מסכים מאוד עם שרון שאולי שווה לזלוג לתחום אחר אבל בטוח לא לשבור את הכלים בגלל ניסיון אחד מר.

אגב, אני מטיס הכל (מסוקים, טיסנים גדולים וFPV) אתה מוזמן להתרשם בשטח אולי משהו אחר יעניין אותך.
    בהצלחה.
    להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סוף סוף שרשור אמיתי ובלי פוזות.

כמו כל דבר אחר מותר לנסות ולא קרה כלום אם בסוף זה לא מהנה כמו שחושבים גם לא קרה אסון אם ניסיתם ועזבתם.

מה שמתאים לאחד לא חייב להתאים לאחר.

הבעיה ב EFly היא שבגדול ללכותבים המובילים אותה דעה עם ניואנסים. אין באמת מגוון דעות.

ב EFly כל חדש שנכנס לתחום ישר מקבל הדרכה מלאת רצון טוב (בלי ציניות) ובדרך כלל ההדרכה היא לכוון זה Trex 450 או CopterX 450 או חיקוי אחר אבל אם אלקטרוניקה סופר דופר ולהבים חבל על הזמן.......

כדי לראות אם נהנים מהענין לא חייבים להתחיל עם Trex 450 עם ה setup הטוב ביותר ושלט DX7 בהשקעה של 4000-5000 ש"ח ועם מחסן חלפים ב 2000 ש"ח. כמו שהרבה חברים מנוסים מציעים פה למצטרפים חדשים.

העירוניים שביננו בדרך כלל גרים יחסית רחוק ממקום שנתן להטיס בו Trex 450. לי למשל לוקח 25-30 דקות לכל כוון. רק המחשבה לסוע שעה בשביל להטיס 30 דקות נטו לא נראית מושכת. לרובנו יש עוד דברים לעסוק בהם שדורשים תשומת לב. לא תמיד התנאים מאפשרים הטסה בייחוד מתחילים, ובדיוק ביום שיש לך זמן יש גשם ורוח או שמחכים לחלקים שיגיעו מהונג קונג ואז פיספסת.

לכן כמו שאני מציע כאן כמעט לבד רצוי להתחיל בצעדים קטנים ומדודים:

לקנות סימולטור ב 40 דולר ולא ב 200 דולר. או להשתמש בחינמי ויש לפחות אחד טוב בשביל הדברים הבסיסיים.
    לקנות מסוק RTF קטן mSR ב150 דולר או וולקירה 4#3b שנתן להטיס בבית מתי שרוצים ונתן ללמוד להטיס אותו את כל מה שצריך לדעת עד ל 3D. ללמוד גם לתקן אותו ולכוון אותו.ואז לעבור לשלבים הבאים. יש היום גם מסוקי CP קטנים ב 300 דולר RTF או BNF ב 200 דולר.

גם אם בשלב הזה מחליטים מכל סיבה על פרישה לא צריך למכור משהו שעלה לך לפני חודש 5000 ש"ח ב 2500 ש"ח. כמו שקרה פה לרבים וטובים.

תודה!
    5
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שרון כל הכבוד על התגובה - אני חושב בדיוק כמוך
    ואכן אחד השירשורים המענינים בתחום

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אייל גם אני עברתי את זה יותר מפעם 1 אתה לא נהנה מהטסה ביגלל כמה דברים
    1.הפחד זה יעבור (אני אישית אוהב את הפחד כמו לקפוץ צניחה חופשית זה מפחיד אבל כייף)
    2.עם הזמן אתה תשתפר בטיסה ואז אתה יותר תהנה פחות לחץ פחות מלחמות עם המסוק ויותר תרגילים
    בקיצור תן למסוק מנוחה חודש וגם לתקציב ושב בסימולטור
    אחרי חודש של סימולטור אתה כבר תראה שהרבה יותר תהנה מהמסוק ....
    אורן עובד
    צוות הרכבת פ"ת

למכירה TREX 500

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה, עכשיו ותמיד.
    אולי אני אשאיר את ההוריקאן לנוח איזה כמה שבועות ואתמקד בחיתוך קאפה סאטר, ובריסוקים משעשעים בסימולטור.

יש לי שאלה חשובה - את הסוללות חיברתי לטורניג'י Accucel 6 ושמתי על מצב "STORE", והוא פרק אותן למשהו בסביבות 22V, זו הדרך לשמור אותן לתקופה הקרובה?

ושאלה שניה (קצת מוזרה אבל אם לא אתכם את מי אשאל?) -
    אם אני אקנה רכב חשמלי על שלט, אפשר לתפעל אותו עם מקלט ספקטרום ו-DX7 או שאני חייב את האקדח הזה שלהם? פשוט נראה לי שיהיה מגניב לנסות להסיע כזה דבר...

תודה!
    2
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה, עכשיו ותמיד.
    אולי אני אשאיר את ההוריקאן לנוח איזה כמה שבועות ואתמקד בחיתוך קאפה סאטר, ובריסוקים משעשעים בסימולטור.

יש לי שאלה חשובה - את הסוללות חיברתי לטורניג'י Accucel 6 ושמתי על מצב "STORE", והוא פרק אותן למשהו בסביבות 22V, זו הדרך לשמור אותן לתקופה הקרובה?

ושאלה שניה (קצת מוזרה אבל אם לא אתכם את מי אשאל?) -
    אם אני אקנה רכב חשמלי על שלט, אפשר לתפעל אותו עם מקלט ספקטרום ו-DX7 או שאני חייב את האקדח הזה שלהם? פשוט נראה לי שיהיה מגניב לנסות להסיע כזה דבר...
    לגבי הסוללה כן
    לגבי הרכב גם כן פשוט יותר נוח להסיע עם שלט אקדח
    אבשלום
    טייסת הקריות

תודה!
    64
    הודה 108 פעמים ב 74 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אייל ידידי...
    גם אני לא תמיד נהנה לראות (אפילו לראות!) הטסת 3D....
    אני יותר נמשך להטסה המדוייקת והחדה....
    לטוס בקו ישר, לבצע לופ ישר פרפקט, רולים רחבים, רולים קצרים,חדים ומדוייקים!
    ואז נפתח לי התיאבון לעוד קצת מהיכולות של הכלי שלי... רק שחבל שאין לי טיפת אומץ לבצע אותם!

אני חושב שהיום אני הולך לשטח לא רק כדי להטיס וליהנות מההטסה עצמה!
    אלא לחבר'ה, לשתות קפה עם החברים, לצחוקים, לשטויות!
    זה מה שעושה כל הטסה ליותר ויותר כיפית!
    אם אתה מטיס לבד או שלא בקבוצה? אני בטוח שהשתתפות שלך במפגש כזה
    תשנה לך את הפרספקטיבה...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אייל,

לפי מה שאני רואה על פי מה שנכתב, החברים עושים מאמצים גדולים לשכנע אותך שלא תעזוב את ההובי.

אני חושב שזו כמחמאה גדולה עבורך שבזמן כה קצר הצלחת להתחבב על כל כך הרבה אנשים.

הנה כבר זכית במשהו טוב מזה שעסקת ואולי עוד תעסוק בהובי הזה.

בכל אשר תחליט לעשות שיהיה לך בהצלחה.......

תודה!
    63
    הודה 57 פעמים ב 47 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם יורשה לי לומר, אני מזה זמן רב מרגיש שהפורום כאן "מתחיל לאבד גובה" והרבה בגלל כמות שרשורי תגובות הסרק והריבים שנכתבו, ודווקא כאן בשירשור הזה התחלתי להרגיש שהפורום ממריא שוב בחזרה למה שהיה אמור להיות מלכתכילה: מקום מפגש של אנשים בעלי דעות וחוויות שמתבטאים ברמה גבוהה תוך מחשבה, רגישות וכבוד הדדי.
    אולי בסופו של יום אייל יחליט שהוא עוזב את המסוקים, אבל אני מקווה שנשכיל כולנו לשמר את רוח הדברים בה נכתבו בשירשור זה ונוכל ליישמה גם ביתר השירשורים העתידים לבוא עליינו לטובה.

תודה!
    95
    הודה 56 פעמים ב 31 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני ממש לא מבין מה אתה רוצה (אבל אני שמח ששיתפת אותנו). בסך הכל סיפרת לנו, שאתה נהנה יותר מתהליך הבניה, הרכבה, תכנון, שפצור וכו.. מאשר מההטסה.

סלח לי, אבל, לא חידשת דבר. אתה לא היחיד.

במקום להיות עצוב, תהנה ממה שעושה לך טוב. שים את המסוק בצד (תהיה בטוח שבחלוף הזמן תרצה שוב להטיס אותו גם אם יהיה מדובר בסתם ריחופים בחצר), קח לך פרויקט חדש, זה יכול להיות כל דבר (יקר, זול, פשוט, מורכב וכו..) ותתחיל שוב להנות.

בהצלחה

גיל ברקאי

תודה!
    5
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תבוא לגעש שוב שב איתנו לקפה
    תראה שם חברה בדיוק במצבך
    ותאמין לי יהיה טוב
    רק סבלנות

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בהתחלה אהבתי להטיס לבד. מי שמכיר אותי יודע שקשה לי להתרכז בהטסה ובדיבורים באותו זמן.
    עם הזמן, שההטסה כבר לא בערה בי, נהיה משעמם והיום החבר'ה והצחוקים זה העיקר.
    עדיין - אני אוהב מדי פעם ללכת לבד עם עצמי והשקיע נטו בהטסה (אז חושבים ומתכננים מה רוצים לעשות ולללמוד ולא סטם מחזיקים את הטיסן באוויר).

מזדהים ?

בכל מקרה - הצעתי זאת לניסים ואני מציע שוב לך - אם תתארגן על שלט (או שתבואו שניכם כי לשניכים יש ספקטרום ואז יהיה שלט טריינר זמין) אני מלמד אותך בחינם.
    הסיכוי שתרסק מריחוף+טעות שלי בהצלה הוא אפסי.
    כשההטסה תהיה מורכבת מרכיב הסיכון יגדל, אבל עד IDLE UP אני לא דואג.

מעוניין ? ניסים כבר מזמן הסכים, רק שהלו"זים שלנו עוד לא נפגשו....
    דרך אגב -מדובר על הספורטכיף בראשון בערבים
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •