תגובה להודעה: מתחיל לאבד גובה...
הי אייל.
אני בשלב שאני מרגיש משהו דומה אבל לא זהה למה שאתה מרגיש.
בהתחלה מאוד התלהבתי מנושא ה 3D. התאמנתי הרבה בסימולטור והגעתי לרמה שנחשבת לדעת רבים כטובה. עברתי מ 450 ו 250 ל 500 כדי שואכל לנסות 3D בגובה ביטחון ועדיין לזהות מצב כמו שצריך.
יש לזה גם חיסרון - בגלל שיש לי מסוק יותר יקר אנינמנע מלנסות דברים חשדים ולכן רק מחדד את השליטה במה שאני כבר טוב בו (אני מרחף הפוך כמו ישר ב NOSE IN אבל נמנע מלנסות NOSE OUT). אני מרגיש שהשנייה הזו שבה אתה מנסה תרגיל חדש במציאות ואתה מאבד זיהוי והלב נופל לתחתונים, לא תמיד שווה את ההנאה שבלהצליח. אפילו אם היצלתי בזמן (מה שקורה ברוב הפעמים) זה מאוד מרתיע אותי מלנסות שוב. אני מסייג קצת את דברי כי את מה שאני יודע לעשות היום, כשהצלחתי בזה בפעמים הראשונות זה נתן הרבה סיפוק.
אני מרגיש שמבחינת כישרון כנראה שלא אוכל להגיע לרמת ה 3D של ליאור מבר-עמי למשל, וגם לא קרוב לזה. בכל זאת כנראה יש מרכיב מולד. או שאולי אני טועה ואם מספיק אימון ו $$ אגיע או אתקרב למה שאני מחפש.
אני יודע שיכול להיות שאני פשוט מפחד להעיז ולכן לא מתקדם. ככשאלתי את בר-עמי איך הוא למד 3D הוא אמר לי בפשטות "התחלתי להעיז".
כנראה צריך לחסוך כך שתמיד יהיה גב כלכלי לריסוק ואז אני אוכל להעיז יותר. זה מין טרייד-אוף כזה : מסוק גדול->יותר קל להטסה אבל יותר יקר-> פחות סיכוי לרסק אבל הריסוק יותר כואב (אפקט הפחד לא נח לרגע...).
וכנראה שעד שלא אשלים עם הקצב האישי שלי ואפסיק להסתכל איך אחרים מטיסים - לא אהנה מהתחביב כמו שצריך....
בינתיים אני שוקל לסגל לעצמתי סיגנון יותר אווירובטי.
בכל מקרה - אייל,
אני חושב שאתה לא נהנה כי אתה לא התחלת להצליח.
אני זוכר את ההתחלה - את ההקפה הראשונה המוצלחת, זו תחושה נהדרת לראות שאתה מתקדם.
יכול להיות שזה באמת לא בשבילך ולא תאהב את זה אבל תדע באמת רק אחרי שתצליח.
אני מציע עצמי בחינם ללמד אותך עם כבל טריינר מתי שתחפוץ. חבל שאתה לא עם פוטאבה אבל אם תשיג (או שנפש נחמדה בפורום תנדב) DX כלשהו, אני מוכן לעזור לך להטיס עם קצת יותר ביטחון.
בכל מקרה, יהיה חבל לי לאבד אותך כבר פורום. כמו שבר-עמי כתב, סגנון הכתיבה שלך מעניין וכשאני רואה שרשור שלך אני יודע שאמצא בו דברי טעם.
שמור על קשר בכל מקרה,
שרון
נ.ב
יש לי רעיון מעולה בשבילך. משהו שלדעתי הוא היחיד בתחום שמעלה על מסוקים - הטסת צוקים (בשילוב עם קרבות).
אני מזמין אותך לסיבוב על הוויזל שלי (עם כבל טריינר - תוכל להשתולל כאוות נפשך).
נמשיך בטלפון מחר...
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 14-12-2009 בשעה 02:36:22.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm