וואללה אני זמנתי ביום שבת וביום ראשון קיבלתי הודעה שהמשלוח יצא לדרך, יותר מהיר מזה אני לא מכיר.
בנוגע למשלוח עצמו - אני לא חושב שלחנות הנ"ל יכולה להיות איזושהי השפעה על מהירות מעבר החבילה.
הגיגים פרטיים שלי..
וואללה אני זמנתי ביום שבת וביום ראשון קיבלתי הודעה שהמשלוח יצא לדרך, יותר מהיר מזה אני לא מכיר.
בנוגע למשלוח עצמו - אני לא חושב שלחנות הנ"ל יכולה להיות איזושהי השפעה על מהירות מעבר החבילה.
הגיגים פרטיים שלי..
תבינו גל הוא "הישראלי המצוי",הוא חושב שרק הוא קיים ואין עוד אנשים חוץ ממנו (יש אבל הם פחות חשובים).בקיצר גל שתה כוס מיים קרים תבין שזו תקופת החגים ועוד מאט הכל יחזור לקדמותו.
אהה ושיהיה לך חג שמח.![]()
הייתי חייב להגיב...
לא שחסר לי כסף, אני מרוויח יפה ואני בהחלט יכול להרשות לעצמי לרכוש ציוד גם במחירים של הארץ.
אבל מאז שעשו לי פה היכרות עם הסיני (ותודה על כך לכוללללם!), אני פשוט לא חושב פעמיים לפני שאני קונה ציוד, אם חסר לי משהו אני ישר מזמין ויודע בוודאות!!! שיקח פחות משבוע מיום ההזמנה עד שהיא יוצאת מהמחסן של הסיני.
אי אפשר להתחרות במגוון, בשירות (כן, בשירות) ובמחירים. אני לא יודע בן כמה פותח השרשור, אבל כשאני התחלתי בתחביב, בשביל להשיג בדיוק את מה שרציתי הייתי צריך לחכות שבועות רק למשלוחים בתוך הארץ, והייתי צריך לחסוך שנתיים בשביל להשלים ציוד לטיסן, היום אני יודע שאם שמתי עין על טיסן כלשהו, אני יכול להזמין אותו בלי לחשוש, כי הציוד שחסר יעלה גרושים ויגיע מהר יותר משיקח לי לפנות זמן בשביל להרכיב את הכל.
אין ספק שפתיחת השרשור היא התבכיינות לשמה, במיוחד אחרי כל ההודעות שהתקבלו מדואר הונג - קונג ומהסיני שמסבירים את המצב הנדיר שאליו נקלעו המשלוחים מהונג קונג (למי שעוד לא קרא עד הסוף, שילוב של עונת החגים וקיצוץ חד במספר טיסות המטען בשל קשיים תקציביים שאליהם נקלעו חברות התעופה - כל אלה גורמים לדואר הונג קונג לקרטע).
סתם ככה בשביל לסבר את האוזן - הזמנתי סוללה מאתר אמריקאי, לקח להם שבוע להוציא אותה לדואר, הסוללה התקבלה בדואר האמריקאי ב 4 לדצמבר ועדיין לא עזבה את אדמת אמריקה...
מדהים שלא הזמנת מהסיני
סתם שירשור מיותר ... גל לך תריב עם הסיני ולא איתנו ... כמו ילדים קטנים ... וואלה התבאסתי בכלל שקראתי אותו ...
גיא
סוף סוף מישהו שמבין לא באתי לריב עם אף אחד הבעתי דעה מתוך התבאסות שחבילה שלי כבר חודש וחצי בדרך הגיעו כמה נשמות טובות ולקחו את זה למקומות אחרים אתה התבאסת אני התבאסתי שפתחתי את השרשור שיהיה לכולם חג שמח אני סימתי פה לא יהיו יותר תגובות שלי
גל
גל, האם הזמנת פעם מארה"ב?
חבילה מארה"ב במשקל זבוב של 250 גרם שתזמין היום תגיע במקרה הטוב עוד 3 שבועות
ועלות המשלוח לא פחות מ 30$
הזמנה זהה מהונג קונג למשל, תגיע תוך 10-21 יום, ועלות המשלוח תהיה לכל היותר 10$
לאחרונה נאלצתי להזמין חלקים מהאתר RCPLANET האמריקאי שמוכר חלקים לטיסן מסוג אפרנטיס
לקח להם כמעט שבוע לשגר אותו למשלוח.על חלקים בשווי 70$ שילמתי 50$ משלוח!
הסינים הם מציאה בשבילנו, והם חוללו מהפכה של ממש בעלות התחביב עבורינו...
נערך לאחרונה על ידי דניאל דקל; 15-12-2009 בשעה 19:06:00.
חברה תהיו אופטימים
היום קיבלתי חבילה שהתעכבה כמעט חודשיים בדואר הונקונג
זה מתחיל להגיע
גם משלוח מ DEALEXTREME מתעכב
עדכון מ HC (הסיני כפי שאתם קוראים לזה, למרות שזו חנות הונג-קונגית ויש שם סביר להניח כבר כמה עשרות עובדים)
חבילה שיצאה ב 3/12 הגיע היום לדואר שלי (15/12)
12 יום ועוד לקראת סוף השנה, לא רע בכלל...
חשוב לזכור שהיפני הכי מהיר במערב. אנשים מדברים על 4 ימים מהקליק לבית, אני חוויתי שבוע וקצת.
פרופים איכותיים אני קונה רק ממנו.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אתמול ב 23:30 ביצעתי הזמנה של כמה דברים מהסיני, היום בבוקר קיבלתי הודעה על כך שהחבילה נשלחה. לא יודע למה לקח להם כל הלילה, איזה שירות גרוע.