מה הסיכוי שפשוט חיברת הפוך את המנועים?
מה הסיכוי שפשוט חיברת הפוך את המנועים?
אפילו מהתמונות אולי רואים את זה, נסה בבקשה להחליף את החיבור של המנועים זה בזה.
תקשיב מהתמונה רואים חיבור לא נכון של המנועים וממה שזכור לי זה כך
מנוע קידמי חיבור עליון אבל בקונקטור של המנוע יש צד עם שני מגעים חשופים ,חבר את הקונקטור שהמגעים החשופים יהיו בכיוון שלך ואת המנוע האחורי לחבר לקונקטור למטה ושהמגעים החשופים לכיוון הנגדי שלא רואים אם אתה מסתכל על חיבורי המנועים לקונטרולר.
דבר שני , שיחקת מלא בקונטרולר אז בכדי להיות במצב כללי באמצע כוון את שני ברגים בקונטרול למרכז
ואל תדאג לזה כרגע קודם כל תבדוק אם המסוק מעונין לעלות ואז תכתוב ונכוון את gain וכל השאר
בהצלחה
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7
ניסיתי להפוך את המנועים כבר מספר פעמים.. לפני שפירקתי את הקונטרולר הישן סימנתי את החיבורים, לכן אני חושב שזה מחובר באופן תקין (אני ינסה שוב...), חוץ מזה לא כל כך הגיוני שהמנוע האחורי צריך להיות מחובר לחלק בתחתון בקונטרולר.. הוא בקושי (בלחץ) מגיע לשם!
מירכזתי כבר את הברגים בקונטרולר, גם ניסיתי ליצור סיבוב לצד השני ע"י סיבוב הברגים לצד השני. לא הייתה השפעה (למראית העין שלי)
דווקא האחורי כן צריך להתחבר לחיבור התחתון (עפ"י הייצרן).
נו, עובד?
האחורי מחובר לתחתון.. (כשהמגעים לכיוון חוץ)
ולא.. לא עובד
אני עדיין חושד שזה קשור לגג"ש.. בגלל שהלהב העליון מסתובב (ומפספס) יותר לאט מהתחתון.
הזמנתי כבר גג"ש חדש, מחכה (עדיין) שיגיע.
אני מקווה שזו באמת הבעיה ואיך שאני יחליף הבעיה תיפתר. כבר אין לי רעיונות אחרים..
אלא אם לכם יש ואני אשמח לשמוע!![]()
צ'טער, נגמרו לי הרעיונות.
צריך מישהו מנוסה ממני.
אז ככה.. הגיע הגג"ש החדש, החלפתי אותו אבל עדיין הסיבסוב לא מפסיק!
החלפתי לסאטפ הישן וגם זה לא עזר!
שיחקתי עם הטרימרים, GAIN ו-PROPORTIONAL גם לא עזר!
למישהו פה יש רעיונות אולי?!? אני כבר די עובד עצות....
יכול להיות שיש שם משהו שלא יושב טוב או מחליק (או לא יודע מה) שבגלל זה זה קורה??
יתכן שאחד המנועים חלש יותר (פחמים שחוקים מיסבים פגומים וכ"ו)
נסה לבדוק האם שני הרוטורים מסתובבים באותה מהירות (ובכיוונים מנוגדים כמובן)
לשם כך עליך להעזר בסטרובוסקופ - מקור אור מהבהב בתדר גבוה ( אור מנורת פלורסנט או ממסך הטלויזיה או ממסך המחשב גם יאפשר לך לראות את התנועה )
למרות שאני זוכר מה manual של המסוק שיש מק"טים שונים של המנועים, אולי תנסה להרכיב את המנוע האחורי במקום הקדמי ולהיפך? (אולי תצטרך גם למקם אחרת את הפיניון על המנועים כך שיתאימו למקומם החדש)
ככה תוכל לשלול בעיית מנוע ספציפי.
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7
מוטב מאוחר מאשר לעולם...
תהנה, עבדת קשה לתקן אותו.