חיים גיל תעשה תרגיל
בוקר טוב אלכס
היכן משתלבת הנצילות מנוע ?
פרט לכך קבל עוד קישור למנוע מאותה סידרהhttp://hobbyking.com/hobbyking/store...trunner_2900KV
אמנם פחות בKV אבל אפשר לסובב פרופ גדול יותר
בשביל 10$ שווה בדיקה
יום טוב
Team Zion
אלכס ידידי,
המנוע שתומר ציין הוא המנוע בו אני משתמש.
א. הוא מגרד את ה-170 קמ"ש עם 3 "טעים"
ב. הוא הכי מהיר עם 6X4 כפי שתומר ציין
ג. בשירשור הבנייה שלי תמצא מדידות A ו-W וגבי פרופים שונים על המנוע הזה. אל תתייחס למהירויות - מקדמים שלקחתי בתיאוריה לא עבדו במציאות.
שני מנועים שחזרו היום למלאי בצבעים חדשים...:
Turnigy 2836 Brushless 450-Size Heli Motor 3700kv
Turnigy 2836 Brushless EDF Motor 3200kv
בסוורם יורדים לאזור ה-$13. השאלה מי מהשניים....?
תתקנו אותי אם אני טועה, פרופ 5X5 יביא את הכלי למהירות סופית יותר גבוהה עם כל מנוע לא ?
בסל"ד מאוד גבוה ממליצים על פרופ 4.5X4.5 או 4.1X4.1 בפיילונים זה מגיע אפילו ל - 3X3
לכן תומר אני לא מבין למה אתה ממליץ על פרופ 6X4 ?
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
לכל מי שממליץ על פיילון בימקום פאנג"ט אני לא מבין אותכם אתם אומרים למה להשקיע על סט אפ חזק יותר לפנג"ט ותוך כדי ממליצים על טיסן שעולה ים כסף וסט אפ הרבה יותר יקר וגם כל היתרסקות אם פיילון נגמרת ברוב המיקרים בטותלוס.היום הפנגטים אם סטאפים רצחניים משאירים אבק להרבה פילונים וגם תיקון בפנג"ט לוקח בדיוק חמש דקות ולאוויר חזרה. ואין בכלל מה להשוות לטיסני פוליגל למרות שאני חסיד של המוגי האגדי שלי.זה כולם יגידו למי שמכיר אותי.![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
לי היה פיילון ויצא לי להטיס פאנג'ט ואני נהנה יותר עם פאנג'ט!
אני חייב לבוא לשם אני מקווה שבשישי הקרוב אהיה אצלכם, ופעם הבאה תבואו לגלילות!
[QUOTE=haimz24;186891]אני חייב לבוא לשם אני מקווה שבשישי הקרוב אהיה אצלכם, ופעם הבאה תבואו לגלילות![/QUOTE
יאאלה סבבה![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
זהו הזמנתי היום את המנוע של ה - 4400KV ...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dproduct=11177
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
הפאנג'ט שלי נח לו כרגע לאחר בנייה עם הסטאפ שיש לגיא באולטרה פאנג'ט, מדדתי והוא נותן 480 וואט עם פרופ 4*6, נעשה טסט בקרוב ונראה כמה רעש הוא יעשה, אני משתמש בסוללה 2200 30c!
ההמלצה של guyst נראית לי הכי טובה והכי זולה, הזמנתי מנוע כזה, אמור להגיע השבוע.
אם אתה יכול להמתין לסופ"ש תקבל חוות דעת לגבי 2 מנועים שהזמנתי ל 2 פאנג'טים שונים. שניהם אמורים להפוך אותו לטיל בליסטי, רק שהשני עולה בסוורם 17$ והראשון הרבה פחות (6$?) - שים לב בשירשור הסווארם בעמוד 8 אם אני לא טועה - פירסמתי שם.
כפי שאמרתי הוא נחמד בשביל הטיסות הראשונות עם פאנג'ט, לאחר הסופ"ש האחרון הוא נראה לי כבר קצת איטי...
שלי גם אמור להגיע לפני החג (הוא כבר בארץ). מקווה לדווח בסופ"ש הקרוב - השאלה אם יעבוד עם בקר 40 (ברסטים של 50 - TOWERPRO הסגול) כי אין לי אחר כרגע...![]()
אז נזמין 60A מ-LOWPRICERC
לי יש 60 ו 80..נראה מי יתאים למי..