שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 31 מתוך 31

נושא: מטען איכותי

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מטען איכותי

יוס, אני לרגע לא טוען שתקנה ב499$ אבל נראה לי שגם 270$ מהלינקים של איתן נראים מוגזמים בימינו עקב התפתחותן המהיר והמפתיעה של יכולות הליפו.
    אני מכרתי מטען היפריון (ועוד אחד מחכה למושיע) שרכשתי לא כל כך מזמן במחיר של קרוב ל200$ כי פשוט, הם לא עמדו בקצב השינויים והלימוד על הסוללות. (למשל FAST, STORAGE וכו')
    ואני טוען שעדיין לא נאמרה המילה האחרונה בנושא.
    אכן מטען שידע לעדכן את הקושחה נראה עדיף, אם כבר להשקיע, אך זו לא תחושת הבטן הנוחה לי.
    זכותך, כמובן לחשוב אחרת.
    שים לב שמדי פעם היפני מוציא מטענים "ישנים" של היפריון לסייל רק בגלל חוסר תמיכה בכל הפונקציות העדכניות.

אגב, אני מקווה שאת השלישיה לעיל הזמנת בסווארם (רמז 2.88).
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    יוס, אני לרגע לא טוען שתקנה ב499$ אבל נראה לי שגם 270$ מהלינקים של איתן נראים מוגזמים בימינו עקב התפתחותן המהיר והמפתיעה של יכולות הליפו.
    אני מכרתי מטען היפריון (ועוד אחד מחכה למושיע) שרכשתי לא כל כך מזמן במחיר של קרוב ל200$ כי פשוט, הם לא עמדו בקצב השינויים והלימוד על הסוללות. (למשל FAST, STORAGE וכו')
    ואני טוען שעדיין לא נאמרה המילה האחרונה בנושא. מסכים !
    אכן מטען שידע לעדכן את הקושחה נראה עדיף מסכים !, אם כבר להשקיע, אך זו לא תחושת הבטן הנוחה לי.
    זכותך, כמובן לחשוב אחרת. מסכים!
    שים לב שמדי פעם היפני מוציא מטענים "ישנים" של היפריון לסייל רק בגלל חוסר תמיכה בכל הפונקציות העדכניות.

אגב, אני מקווה שאת השלישיה לעיל הזמנת בסווארם (רמז 2.88) כמובן - עוד לפני שהשיטה הפסיקה לעבוד.
    בנצי
    אני מסכים אתך בהכל, חוץ מהמסקנה הסופית - אני מתכוון לחקור את הנושא לעומקו ככל שאוכל לפני שארכוש משהו.

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה
    כמובן - עוד לפני שהשיטה הפסיקה לעבוד.
    יוס'לה, אתה לא מעודכן, שיטת הסווארם חזרה ובגדול
    קרא פה
    V
    V
    V
    V
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    88
    הודה 222 פעמים ב 158 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    ואני טוען שעדיין לא נאמרה המילה האחרונה בנושא.
    אכן מטען שידע לעדכן את הקושחה נראה עדיף, אם כבר להשקיע, אך זו לא תחושת הבטן הנוחה לי.
    זכותך, כמובן לחשוב אחרת.

אגב, אני מקווה שאת השלישיה לעיל הזמנת בסווארם (רמז 2.88).
    כאן נמצא עוד הבדל בין המטענים הפשוטים לטובים - המטענים הטובים (סטייל שולץ) מוציאים עידכוני תכנה שמתאימים לכל טכנולוגיה חדשה שיוצאת.
    המטען שלי למשל כשקניתי אותו יד שניה, לא הייתה בכלל אופציה של ליפו, אבל אחרי שעשיתי לו עידכון תכנה פתאום יכולתי לטעון ליפו ועוד איזה סוג סוללה שאני לא מכיר.
    איתן.
    סייג לחכמה שתיקה!
    מנהל פורום אלפא , מאמרים וסקירות

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה אמור להיות מטען מהטובים בשוק כרגע, כך לפי מה שחקרתי בנושא בRCG. כמובן שהפיצ'ר הבולט בו הוא ההספק ההזוי. אני מניח שאתה לא צריך דבר כזה, ולכן אולי כדאי לך לחכות - היפריון מוציאים בקרוב את הsuperduo 3 שנותן שני פורטים של 500w, מה שיותר שימושי עבור טיסנים קטנים.

עבור מסוק גדול או ג'ייאנט סקייל חשמלי, אני בספק אם משהו יכול לגעת בPL8...

כרגע אני במגמת צימצום מספר ליפו-ים ומעבר לטעינה בשדה באמצעות גנרטור עם קצב טעינה גבוה (מעל 5C). אלא אם מדובר בפאקים קטנים, את זה השולץ לא יודע לעשות (לפי מה שראיתי, מוגבל ל10A). בגדול, השולץ נראה כמו מקרה קלאסי של "טכנולוגיה אירופאית" מיושנת מדי ויקרה מדי. עדכוני תוכנה אפשר להוציא עד מחר - להעלות הספק יציאה הם כנראה לא יכולים בתוכנה.
    נערך לאחרונה על ידי flyinglizard; 01-10-2010 בשעה 02:12:04.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה
    זה אמור להיות מטען מהטובים בשוק כרגע, כך לפי מה שחקרתי בנושא בRCG. כמובן שהפיצ'ר הבולט בו הוא ההספק ההזוי. אני מניח שאתה לא צריך דבר כזה, ולכן אולי כדאי לך לחכות - היפריון מוציאים בקרוב את הsuperduo 3 שנותן שני פורטים של 500w, מה שיותר שימושי עבור טיסנים קטנים.

עבור מסוק גדול או ג'ייאנט סקייל חשמלי, אני בספק אם משהו יכול לגעת בPL8...

כרגע אני במגמת צימצום מספר ליפו-ים ומעבר לטעינה בשדה באמצעות גנרטור עם קצב טעינה גבוה (מעל 5C). אלא אם מדובר בפאקים קטנים, את זה השולץ לא יודע לעשות (לפי מה שראיתי, מוגבל ל10A). בגדול, השולץ נראה כמו מקרה קלאסי של "טכנולוגיה אירופאית" מיושנת מדי ויקרה מדי. עדכוני תוכנה אפשר להוציא עד מחר - להעלות הספק יציאה הם כנראה לא יכולים בתוכנה.
    קראתי את השרשור המדובר עוד לפני שפתחתי את הדיון הזה, אכן ע"פ הנתונים מדובר במפלצת הספק שיודעת לטעון הכל, יחד עם זאת בפועל המטען חדש יחסית בשוק, אין עדיין דעות מוצקות לגבי טיב הטעינה בכימיות שאינן ליפו - לעומת זאת בהנחה כי המטען מבוסס על החומרה והתוכנה של אחיו הקטנים יותר (cellpro4, cellpro10), הרי שמדובר במטען\מאזן מהמשובחים שניתן לרכוש, לא פחות טוב מהשולץ אולי אפילו טוב יותר בפרמטרים מסויימים.

הבעיה העיקרית בלהבין איזה הוא מטען שמבטיח וגם מקיים היא, שנתוני יצרן הם - נתוני יצרן, הם אינם בהכרח מעידים על התנהגות המטען בפועל ויש להסתמך על דיווחים מהשטח - פה נעוצה הבעיה : לחלק מהמטענים שעל הנייר אמורים להיות טובים מאוד כמעט ואין דיווחים, חלק הארי של הדיווחים מועלים ע"י אנשים שכוונתם טובה אך אין להם ידע ורקע מתאימים לנתח לאתר ולהבדיל בין המוץ לתבן, מה שמקשה מאוד להבין בפועל מה שווה כל מטען.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. אשדוד והסביבה למכירה מטען איכותי כולל ספק כוח ובלאנסר חיצוני מקצועי
    על ידי תומר דמרי בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-05-2010, 16:14:51
  2. למכירה סט מברגי אלן איכותי
    על ידי sharonx בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-11-2009, 19:56:15
  3. למכירה סט מברגי אלן איכותי
    על ידי sharonx בפורום מסוקים חשמליים