איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס..
נכתב במקור על ידי toto איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס.. אני בטוח שבת"א באזור יצחק שדה המסגר תימצא את מבוקשך.
נכתב במקור על ידי קרמבו אני בטוח שבת"א באזור יצחק שדה המסגר תימצא את מבוקשך. ממש לא פשוט כמו שאתה חושב. משהו יכול לפרסם שם של חנות?
נכתב במקור על ידי toto ממש לא פשוט כמו שאתה חושב. משהו יכול לפרסם שם של חנות? אלון מי הובי ניטרו.הוא קונה גלונים של החומר הזה
נכתב במקור על ידי toto איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס..
נכתב במקור על ידי קרמבו נכון לבן כזה כמו במיסבי מנוע שאנחנו מחליפים מדי פעם. וחוץ מיזה הם סגורים במתכת כזו שניתנת לפרוק נכתב במקור על ידי toto איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס.. אלון מי הובי ניטרו יודע.
נכתב במקור על ידי toto איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס.. יש את החנות של משיח ברחוב העלייה. הוא מוחר וויסקי בזול
BELT CP RTF
נכתב במקור על ידי toto איפה וכמה אמור לעלות ליטר אלכוהול תעשייתי.. בינתיים אני מאלתר עם "שיבס ריגל" אבל זה קורע תכיס.. ******... אהבתי למה וויסקי? תשתמש בוודקה סטופקה... יפתורלך את בעיית הכיס
מה רע? שלוק למסוק ושלוק לבחור...נישמע פייר לא?
חוקי הפורום