10X Dude![]()
10X Dude![]()
טיסה מדהימה. הקטע עם הבלייד סטופ הזוי לגמרי (השואו שזה יוצר בלילה בכזה גובה, אשכרה נראה כמו כוכב).
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
תודה חבר'ה![]()
מעיין, אורות הלהבים שלי מופעלים באמצעות הכוח הצנטרפוגלי (ליאור אני מחכה) אז זו הסיבה שהם כבו אחרי הנחיתה ובעצירת הלהבים. לגבי ליאור, מישהו נתן לו להבים לא מוטענות כשרק אחת באמת עובדת...
וואלק המישהו הזה....
חבר טוב הוא, המישהו - רק שהוא לא מבין שכוח צנטריפוגאלי זה כוח של ילדות, גברים אמיתיים משתמשים רק בצנטריפטאלי![]()
וואלה מגניב! יש איפשהו הסבר\תצלום תקריב של המנגנון הזה?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
נערך לאחרונה על ידי ziki; 24-11-2010 בשעה 14:54:08.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
גם בלהבים אלה יש סוללות המתמגנטות ללהב,
יש שני מגעים למעבר המתח למתג והמתג נסגר ע"י כח הסיבוב (צנטרפוגלי ליאור)
וכך נסגר מעגל והתאורה נדלקת.
אם תצטרך סכימה חשמלית אשלך לך בכיף![]()
מעיין, במיוחד בשבילך:
הדוגמא היא להבי רוטורטק שמיצרים באותו מפעל שמייצרים להבי ראדיקס - FUNKEY.
המנגנון נתפס בין שורש הלהב לגריפ הראשי של המסוק בחלקו התחתון
http://www.centuryheli.com/products/...¤tid=463
![]()
אהה ליצן!
חשבתי שכוח הסיבוב של הלהב מבטל את הצורך בסוללות!
לא משנה...
ציקי.. כשאמרתי ליצן התכוונתי לעצמי.. קראתי שוב את הפוסט מתחילתו ונראה ששאלתי על מה שרציתי שיהיה תוב ולא מה שבאמת קיים
אני מתחיל לתהות.. מה יקרה אם אשים רכיבי פיאזו עם משקולותלא משנה
שמעתי ש"עשיית ילדים" היא פעולה מרגיעה. למה הוא לא רגוע?
אני לא מחובר לפורום כמה דקות והמלפפונים קמים על הגנן.
רוצים לחסום אותי ? בבקשה אבל אז האתר של בית הקברות בקריית שאול יהיה שמח יותר מהאתר הזה
מעיין
אכן עשית ילדים היא פעולה מרגיעה, כל כך מרגיעה שלפעמים אפילו הורגת![]()
אני מבין שהטסת הלילה של חן גרמה לחלק מהחברים ריגוש כל כך גדול שהם רצו מייד לעשות ילדים..
( זה מה שנקרא היום להטיס בלילה...בזמני קראו לזה בשם אחר..).
כן ציקי...עשיית ילדים היא פעולה מרגיעה...אולם הגידול שלהם אחר כך גורם לך לפעמים לחשוב למה לא הלכת בכיוון של המפלטים...
מעיין בטוח מבין למה התכוונתי.
בכל מיקרה , הטסה מדהימה !!
עוזי