If at first...
קח בחשבון שהמסך מכניס דיליי של 1-2 עשיריות שנייה.
If at first...
קח בחשבון שהמסך מכניס דיליי של 1-2 עשיריות שנייה.
נערך לאחרונה על ידי KNO3; 28-11-2010 בשעה 19:10:23.
כנראה יש גם איבוד זמן בהמרה מ HD ל (SD (stranard defintion
זו ה GO PRO ? הפשטת אותה ? כמה היא שוקלת ככה ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
זו לא הGOPRO, זה מצלמת בורד רגילה עם דיליי של מקסימום 35MS מול כמה מאות של הGOPRO.
GOPRO מתחיל להיראות לא טוב לשימושים שלנו אם זה מצריך מצלמה נוספת![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
איפה קונים VIDEO SWITCH שמאפשר מיתוג ע"י ערוץ בין 2 מצלמות ?
ואיזו מצלמת בורד נותנת זווית רחבה ותמונה איכותית כמו ה GOPRO ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
GOPRO לצילום איכותי
KX171 לטיסה
לדעתי שילוב מנצח
כמובן שיש עוד אופציות
תומר
Team Zion
אני מתכוון להשתמש בהתחלה רק בגו-פרו ואז לעבור ל VIDEO SWTICH שמאפשר טיסה יחד עם מצלמת KX כלשהי ומיתוג בינהם ע"י סוויצ' בשלט.
הגו-פרו לרוב הטיסה וה KX להמראות ונחיתות. כמו כן אני משיג יתירות בוידאו, במקרה של כשל של אחת המצלמות או שבגו-פרו נגמרה הסוללה.
באדיבות CRAZYGUY
http://www.foxtechfpv.com/fpv-cam-switch-c-41.html
ועדשות רחבות למצלמות
http://www.rangevideo.com/index.php?...products_id=27
לדעתי ברגע שאתה משתמש ב VIDEO SWITCH אצה לא מקבל שום ייתירות.. אפילו להפך
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
אחרי שיוני קצת הבהיל אותנו(בעלי ה- GoPro שמתכננים על FPV), יצאתי לבדוק הכצעקתה..:
שירשור ב-RCG שלא מרגישים את הלאג
הבחור הזה שיש לו קצת שעות על FPV עם ה- GoPro (וסרטים מגניבים) ענה לי את התשובה הבאה:
Hi Guy,
I fly with GoPro HD direct FPV and other simple Sony CCD Cams and don`t feel a difference between them.
The delay is so small i don`t recognize it.
Maybe some peoples Videodownlink make`s the lag/delay.
Regards Norbert
איזו איכות... עוד אחד ממקומות ההטסה המדהימים ומרדף מגרה אחרי דאון אחר
נערך לאחרונה על ידי guyst; 29-11-2010 בשעה 19:48:18.
הי, אם אתה מטיס דאון בגובה מינימלי של כמה עשרות מטרים ובשעות 10:00-15:30 לך על זה.
בכל מקרה אחר קשה לי להמליץ על הGOPRO כמצלמת FPV.
אחלה סרטון!
אגב, ראיתי בRCG רק שני שרשורי בנייה של FUNJETים עם GOPRO כמצלמת FPV.
רוצה לנחש את המצב שלהם בהווה?
בעוד שבוע שבועיים אדווח תוצאות עם הGOPRO. בינתיים אני מזמין VIDEO SWITCH.
לא הבנתי אותך למה התכוונתה דיליי האם בהקלטה אלחוטי או על הזכרון של המצלמה
אני מטיס עם המצלמה GOPRO דרך ה-OSD ואני מקליט גם על הזכרון של המצלמה וגם יש לי הקלטה על הקרקע ואין לי לאגים.
תעשה ניסיון על הקרקע תפעיל הכל ואם ואתה מזיז את המצלמה ימינה ושמאלה האם יש דיליי אם יש
תעשה ניסיון נוסף תחבר את המצלמה ישיר למוניטור ואם גם פה יש דיליי אז תתקין שוב את ה-FRIMWARE
התמונה שאתה רואה בזמן אמת מהGOPRO מגיעה באיחור מסויים ביחס למצלמות רגילות. אני מניח שאם אתה מטיס יחסית רגוע אתה לא תרגיש את זה, אבל לדעתי זה מאוד בעייתי בגובה נמוך.
התמונה אמנם חלקה וללא קפיצות, אבל כאמור מגיעה באיחור.
לדעתי הלאג לא יורגש בכלל, אבל אני אדווח אחרי הטסט.
הנה פתרון למצלמה כפולה
שרון, הניסיון שלי אומר אחרת(אפילו מהכיוון של ה RC) אבל אתה תגלה את זה מהר מאוד![]()
לא אשקר, אני אוהב להטיס עצבני, נמוך, תזזיתי ובכלל אולי אפשר לקרוא לזה
reflex oriented flying- ROF
אבל לדעתי זה יציק מאוד במקרה הטוב גם לפלטפורמה איטית