ידידי היקר (ואתה באמת ידיד יקר, זה לא בציניות), בדיוק על מה שכתבת כאן אני מדבר.
איפה הזכרתי וולקרה כאן?
איפה הבעתי את דעתי על מסוק זה או אחר?
אתה מכניס לכאן משהו שבכלל לא קשור, והבדיחה הקטנה שלי מפריעה?
תראה כמה מלל מיותר וחסר תרומה מתרחש כאן. זה בדיוק סידרום הסמרטוט האדום לשור.
ואם שמת לב, חדלתי להביע את דעתי על הצעצועים למיניהם בדיוק מהטעם הזה, ובעקבות כך יהיו אלו שירכשו אותם למרות שאם היו שומעים את דעתי היו נמנעים מכך.
דעתי על המסוקים הקטנים האל אינה רלוונטית לפוסט הזה, ולא הבעתי אותה בשום דרך, אבל אנצל את הבמה הזאת לאמר פעם נוספת שאני חושב שצריך לפתוח בפורום קטגוריה נפרדת עבורם, כמו שלא מערבבים כאן מסוקי דלק עם חשמל.זו קטגוריה נפרדת והאמירה היחידה שלי היא שהם אינם שלב בדרך למסוק גדול.
ומעולם לא פסלתי את רצונו של כל אחד באתגר כזה או אחר, אני מתריע רק על אי הבנה ועל המחשבה האומרת שזה שלב למתחילים , זה לא....(ומה שכתבת כאן מוכיח את זה)
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
בראשית אני מסכים ואני חושב עליך גם כידיד.
אתה צודק בשרשור הזה לא הזכרת אף מסוק אבל...אתה מתמם. אנא הכנס לשרשור שהתיחס למסוק Walkera 120d05 שהתחיל אותו trex ותראה מה שכתבת!!!
המסוק עוד לא יצא וכבר הייתה לך דעה! זה לא רציני וזה לא מכבד את הנושא. מה יקר? אתה שוכח שהם נותנים שלט דיגיטלי 8 ערוצים מכובד לא פחות מה DX6i או ה DX7. יש לא מעט אנשים שזרקו את ה Spektrum ומשתמשים בשלט הזה גם להטסת Trex וכיו"ב. נכון יש כאלה שהעדיפו לגגיר את המסוק שיתאים ל DSM2. החבילה כוללת מסוק RTF עם סוללה מטען פשוט ולהבים ב 350 דולר. בעוד 3 חודשים כבר יהיה נתן לקנות את המסוק ב 150 דולר.
בוא נדבר על מחיר סוללות וחלקי חלוף. אני מטיס עם zippy400 שעולה 2 דולר ואתה? כמה עולה מנוע? או Servo? או להבי רוטור?
רק היום כתב מישהו באחד הפורומים שהוא חסך מאות דולרים כי מתרגל על ה 4G6 במקום על ה 500 או ה 700 שיש לו. אחרי שהוא מתרגל על ה 4G6 ועובר ל 500 זה מאוד קל.
לגבי פורום נפרד ייתכן שזה נכון. לצערי אין הרבה בעלי מסוקים מהסוג הזה בארץ ולכן תהיה בו פעילות דלילה.
אתה בהחלט צודק ה 4G6 למינהו אינו מסוק למתחילים והוא גם אינו צעצוע לפי הגדרתך.
מסוק CB-100 או 4#6 הם בהחלט מסוקים למתחילים. אלה מסוקים 4 ערוצים FP שמלמדים רבות בייחוד כאלה שאין להם זמן לצאת הרבה לשטח.
שתהיה לך ולכולם שנה טובה ומוצלחת
JCB...
אצלי הבעיה הזאת הופיעה פתאום אחרי החלפת Main Shaft.
עכשיו פתאום הסולו פרו מתחיל להסתובב סביב עצמו.
יכול להיות שזה קרה בגלל ששמתי איזה מקל קטן בMain Shaft במקום המקל המקורי?
הי
גם לי קרתה הבעיה של הסבסוב , החלפתי מנוע זנב ולא עזר.
החלפתי לוח פתר את הבעיה אבל אחרי מספר התרסקויות קלות חזר להסתבסב.
נזכרתי בפארוק שאמר תלחץ כל הלילה , אז לחצתי על ההלחמות שמחברות את פין מנוע הזנב והבעיה נפתרה , אחרי התרסקות חוזרת הבעיה שוב נוגע והבעיה נפתרת .
צריך אולי להלחים את הנק' אבל אלו הלחמות קטנות וקשות , או שנמשוך מצד שני ונדביק עם סיליקון או אפוקסי.
עמוס
יש למישהו שמבין באלקטרוניקה רעיון איך לתקן את הלוח ? איך אפשר להלחים בין 2 רגלים קרובות מבלי שהרגלים ידבקו ?
צריך להלחים את שתי הרגליים ואם נדבקו ביחד לעבור מעלייהם עם שואב בדיל שישאיר בדיוק כמות מינימלית של בדיל עליהם וישאב את השאר
יש להסתכל עם זכוכית מגדלת לוודא שהם לא מחוברות יותר