כשאמרתי שחותכים את הבולבול, התכוונתי לסירוס, עושים את זה, וזה מלמד לקח לכל החיים את אותו בן אדם שאנס.
בברכה,
תומר עינבר
יש פתרונות טיפה(אבל באמת טיפה) יותר הומניים, כמו סירוס כימי שזה עדיף בהרבה על כריתת איברים, אבל שוב רק במקרים מאוד קשים שבהם אין אף ברירה אחרת
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
רק תסבירו לי שניה
למה חיה שמתנהגת כמו חיה בטבע צריכה שיתנהגו איתה בצורה הומנית ? ...
בתור אבא לילדה בת 8 .. מעבר לזה שאני מת מפחד מה יהיה שהיא טיפה תגדל ...
אני יודע בודאות שאם מישהו יפגע בה .. למשפט הוא לא יגיע ...
לא הומני ולא עציצים ...
את הביצים שלו אני אדחוף לו לתוך הגרון ...
נערך לאחרונה על ידי tomer_inbar; 02-03-2011 בשעה 15:02:23.
בברכה,
תומר עינבר
באמת שטויות כל הקטע ההומני הזה, שלא לדבר על הקטע המטופש הזה של חוקים, מי צריך אותם בכלל? תודה שפקחת את עיניי...
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
אייל, הייתי בסינגפור, עבדתי עם מקומיים.
סינגפור זאת המדינה היחידה בעולם שאין בה סמים, יודע למה?
כי שם יצא חוק לפני בערך 40 שנה שכל מי שרק נוגע בסיגרית חשיש אחת זוכה לעונש מוות מיידי.
אני עצמי חתום על מסמך שאני מודע לקיום החוק הזה ומסכים לקבל אותו עלי. החתימו אותי במטוס.
כמו כן זאת המדינה היחידה בעולם שבה בחורה יכולה לצאת ממועדון לילה בשעות לפנות בוקר וללכת בביטחה לבדה הביתה בלי טיפת חשש שמישהו יציק לה או יפגע בה.
יש לזה עוד אין סוף אספקטים, אבל לא ניכנס לזה כאן, זה נושא לפורום אחר.
אני תומך חד משמעית על עונש מוות על כל פשע מוכח ,גם על גניבת עיתון מקיוסק.
אין סיבה שהחברה תחזיק בתוכה את אלו שפועלים נגדה, ולא משנה באיזו דרך.
אני לא מוכן לממן מכיסי שום עבריין, ושיקום מעולם לא עבד למעט מקרה אחד בהודו (וגם לזה לא ניכנס)
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
ג'ורג' אורוול מתהפך בקברו
יותר פשוט היה להגדיר מראש שמתחת לרף מסויים של IQ לא מאפשרים לאנשים מסויימים להוציא רשיון נהיגה ולקנות נשק (ואז אני לגמרי בעד החופש האזרחי להחזיק נשק), ואז היית מאזן את המצב החברתי בין הבבונים האלימים והטיפשים לבין האינטלקטואלים החלשים והמנומסים.
לכפות מדיניות משטרה על עם זה משהו שיכול לעבוד כשהעם מלכתחילה מגיע מתרבות שבה יש כבוד למכלול ואנשים מבינים את ההקשר שלהם בתוך המערכת החברתית.
אנחנו לצערי לא חיים בתרבות אירופאית או אסיאתית, ולמרות שהתשתית מסביב מבלבלת אנחנו חיים בתרבות ערבית אלימה שבה החוקים תקפים רק כשהשוטר נמצא בטווח ראיה, שבה רוב האנשים רואים רק את עצמם בהווה ולא את האחר בעתיד, שנלחמים ונהרגים על שטחי אדמה אבל לא מסוגלים להשאיר את הפארק או היער נקי אחרי פיקניק, ובעיקר מבוהלים כל הזמן מהאפשרות שהם יצאו איכשהו מתישהו פראיירים.
בסופו של דבר המיעוט האינטלקטואלי כל הזמן מתחנף אל הרוב האימבצילי משתי סיבות - מצד אחד כדי לנהל אותו (כי הטיפשים הם העובדים הכי טובים) ומצד שני כדי לא לחטוף ממנו מכות.
מדינת משטרה לא תעשה אותנו עם שומר חוק, ולמען האמת אני אפילו מאמין שאם ניתן לשוטרים כח אינסופי נקבל פשוט פושעים עם מדים.
ברגע שיחדירו לאנשים פחד הם יבינו שלא כדאי להם להתעסק.
בברכה,
תומר עינבר
אפשר גם סתם להוציא להורג אנשים ברחוב לטובת האימה הכללית.
?
נערך לאחרונה על ידי izicopter; 12-01-2012 בשעה 23:08:51.
http://www.autogyro.com/index.html
Show your scottish pride
Scare the dogs
Annoy your neighbors
Put on your ; kilts & start ; a parade