אהה שמע ה2200 היה קורע את הצורה של המכונית. היא לא בנויה לזה, אל תשכח שזה לא בדיוק 1/8, זה יותר 1/9. היא שוקלת רק 2.5 קילו על הניטרו והגרסה החשמלית של האחות הקטנה מגיעה עם מנוע Orion Vortex 10 ובקר ל2S לא 3S. ה2650 הוא כבר מפלצת על האוטו הזה. לדעתי הוא לא מתאמץ במיוחד, אחרי חצי שעה של נסיעה הוא לא היה חם למגע. היה חם אבל חם מפנק לחורף
נראה מה יהיה בקיץ. תודה על העצה.
הראתי את הפרוייקט שלך ליבואן קיושו בארץ... הוא התלהב מאוד...
והצתרף לתמיהה שלי למה קיושו לא חשבו על זה לבד
חוץ מזה לגבי הדיפים ניתן וכדאי להוסיף להם את זוג גלגלי השיניים החסרים...
אם לא יועיל בטח שלא יזיק וזה גם לא סיפור יקר.
עבודה יפה.
רן ענבר
תודה רן
אני אקנה גלגלי שיניים במקבץ שיפורים הבא. קודם אסיים את בית הסוללה.
אני יודע למה הם לא עשו את זה חשמלי. אני חושב שהם חושבים על המוצרים שלהם כחוויה וחלק מהחוויה של ראלי זה הרעש ריח ועשן של ניטרו. אם תסתכל על סרטים של DRX באינטרנט אפשר ממש להבין את המחשבה הזו. מצורף הסרט הכי טוב של DRX שמצאתי באינטרנט עם ניטרו. זה לא נוסע כמו המפלצת החשמלי, אבל יש לזה את הגרוב.
אני כמובן לא רוצה להתעסק עם ניטרו... אין לי אפילו איפה לאחסן את החומר המאוד דליק הזה.
היום עשיתי סיבוב בכביש עם מצלמת ווידאו טובה והגעתי לכמה מסקנות מעניינות. מסתבר שאני חייב חייב חייב סיליקון כבד מאוד בדיפ המרכזי, כל הכוח המטורף הזה פשוט הולך לגלגלים הקדמיים שמתנפחים לבלון גדול ומשתפשפים בגוף. אז אני חושב שאני הולך להזמין סיליקון טוב ולהשלים את הגלגלי שיניים החסרים, זו סיבה מספיק טובה.
עוד משהו שלמדתי הוא שמאוד מאוד קשה לצלם את הרכב הזה
![]()
נערך לאחרונה על ידי bymannan; 12-03-2011 בשעה 21:44:15.
טוב, יש התקדמות בפרויקט. קודם כל סוף סוף הגיעה הקופסא לסוללה. לא עוד אזיקונים קרועים! זו קופסה מה Hyper Mini. היא כמעט מתאימה באופן מושלם. הייתי צריך להכין ספייסר מפלסטיק כדי להרים את הקופסא ולהרחיק אותה מהגלגל שניים.
חורים יפים בתחתית כדי לא לתלוש את הברגים
בשביל המקלט קניתי את הקופסה הזולה ביותר שמצאתי - Associated Receiver Box GT2. אזיקון גדול ודבק ספוג דו צדדי מהסיני על הסרבו - פשוט ועובד.
מבט מלמעלה:
כמו שדובר רבות, סוף סוף הגיעו החלקים לדפונציאל. בינתיים הוספתי 4 גלגלי שיניים לדיפ המרכזי יחד עם שמן 20K של קיושו - זה לא יאומן איזה הבדל! זה כמו רכב אחר, הרבה יותר מאוזן הרבה יותר ייציב והרבה יותר מהיר. בסיבובים מכת גז קטנה ובזנב נותן טיפה החוצה במקום היגוי חסר מטורף. אני אנסה לעשות סרט שבוע הבא...
לדיפ הקידמי והאחורי אני הולך לנסות 5K. מסתבר שיש רק גומיה ואטם קטן בדיפים והרכב לא מגיע עם אטם גדול שמכסה את הברגים, צריך להזמין. לדעתי 5K ידלוף מהברגים אז שווה לחכות. לא בא לי לפתוח את כל הרכב כדי למלא מחדש
חול רטוב זה רעיון גרוע...
![]()
עבודה יפה מאוד!
אני שם לב שלא פתרת את "הבעיה" של האומים בולטים מלמטה.
אתה מתכוון לטפל בזה או שזה לא מטריד?
תודה.
בינתיים זה בכלל לא מטריד. למרות שהגחון כבר ספג הרבה האומים לא מראים סימנים. אני כנראה אטפל בזה יום אחד, לא בעדיפות ראשונה עכשיו.