FLIGHT CONDITION שומרים על קיזוזים שונים,אולי זו הבעיה.
FLIGHT CONDITION שומרים על קיזוזים שונים,אולי זו הבעיה.
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
האם גרף המנוע שלך ישר או v?
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
אני הייתי פותח מודל חדש ומכייל הכל מהתחלה ורואה אז אם זה חוזר אם לא אז משהו מקודם לא הוגדר נכון.
בהצלחה
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
0547551009
עמית - גרף ישר (צילמתי בסרטון) - משאיר לגוברנור את העבודה. פתחתי מודל חדש ואותה תופעה בדיוק...
צביקה - לא חשבתי על זה. באמת יש לי קיזוז לTHROTTLE, אבל אם זה ככה הקיזוז אמור להיות אחיד בתנועה גם לא? למה שדווקא במעלה הסטיק הוא פתאום יתחשב בקיזוז ולפני כן לא? מוזר...
נערך לאחרונה על ידי giliav; 17-06-2011 בשעה 09:45:02.
כזה דבר באמת לא ראיתי. בכל מקרה, למה אתה לא משתמש בגרף של 100% למצערת??
הורדתי ל90% כדי לבדוק את הנושא של הקפיצה. הוא בד"כ 100%.
אגב - אחרי בילוי של 4 שעות בשבת בצפייה בכל סרטי ההדרכה של בוב וויט מהלי פריק על השלט והגדרותיו נדמה לי שמצאתי את הגורם:
מסתבר שאם לא מגדירים בשלט קישור לקיזוז (T.Link) ומקזזים ואח"כ כן מדליקים את הLINK (אחרי שקיזזנו) - השלט לא יודע לקחת את הקיזוז הזה ויש להוריד ל0 ולקזז מחדש.
זה כנראה מה שהטריף את השלט. כפתרון ביצעתי איפוס מכני מחדש (לינקים, זרוע) של סרוו הזנה והEPA שלו בשלט ולאחר מכן הגדרתי מחדש את הגרפים, כיילתי את הREVMAX ובדקתי HOLD ומצערת במצב מונע על הקרקע.
אני ממש מקווה שזה פתר את הבעייה (אדע יותר לקראת סופ"ש לאחר טסט פלייט).
חייב לציין שהווידאו של בוב וויט לימד אותי המון על השלט (לא שיערתי שהוא כל כך משוכלל) ואני ממליץ בחום לכל מי שיש שלט AURORA כזה להשקיע את הזמו ולצפות בסרטים שלו. יש שם המון טיפים ומידע ובזכותו אני מרגיש עכשיו שאני מכיר היטב את השלט ושרוב (אם לא כל) סימני השאלה שלי לגבי השימוש בו נעלמו.
השלט לא יודע לקזז את המצערת? זה קיזוז אלקטרוני המצערת?
וזה לא יודע לשמור אותו?
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
0547551009
בוודאי שהוא יודע אבל יש לו תכונה של קישור הקיזוז לכל אחד ממצבי התעופה + לכל גרף שהגדרת ואם הקיזוז נעשה לפני שהדלקת את הקישור אז הוא לא יודע לקרוא ולקשר אותו ויש לעשות קיזוז מחדש (מה שלא ידעתי ולמדתי מהווידאוים של בוב וויט).