רוב הסוללות של הסיני מגיעות עם הXT60, לכן רוב האנשים משתמשים בקונקטור הזה
רוב הסוללות של הסיני מגיעות עם הXT60, לכן רוב האנשים משתמשים בקונקטור הזה
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
הלחמתי deans, הלחמתי xt60 והלחמתי EC5
ללא כך ספק הרבה יותר קל ונוח להלחים XT60 ו- EC5 מאשר deans , למען הגילוי הנאות יש לי על כל הטיסנים ועל ה-450 שלי deans אבל זה מסיבות היסטוריות (פשוט אין לי כוח להחליף עכשיו הכל, וה- deans מספקים את הסחורה בצורה יפה מאוד)
לעומת זאת על ה-550 שלי שמתי EC5 .
ממדידות שערכתי , צריכת הזרם יכולה להגיע בפיק כמעט ל- 90A (במעבר בין normal ל- IDLE ) ובטיסה ב- IDLE באזור ה-50A עד 60A תלוי מה עושים עם המסוק.
בזרמים הללו לי לא היה כל ספק שצריך מחבר שיעמוד בזרם ולכן ושמתי EC5 שיכול להחזיק עד 120A , כאשר עובדים עם סוללות 5000mah החוטים מאוד מאוד עבים ומאוד נוח להלחים אותם ל- EC5 שזה בעצם bult של 5mm
אני מאוד מרוצה.
אייל
052-4291-103
הגיע לי ה EC5 ואני הלחמתי אליו את החוטים שדרך אגב אצלי בסוללה הם ממש עבים! הם לא נכנסים לתוך ראש הקונקטור המוזהב האם זה נורא אם אוריד מהם קצת סיבים כדי שיכנס
או שלמרות זאת להלחים ככה כי אני פשוט יכול לחבר בניהם עם הבדיל! זה לא בעיה אני יכול לעשות זאת.
ועוד שאלה ממש קשה להכניס את הקונקטור לבית הכחול שלא כמו בוידאו יש שם קונקטור קטן.. זה לא ה EC5! אחרי שאני מלחים ממש קשה להכניס אותו איך? איך מקום לדחוף מברג ולדחוף פנימה
כי הפלסטיק ממש בגודל מדויק של הקונקטור!
תודה לכולםם אשמח לעזרה.
מדובר בקונקטור הזה
http://www.dealextreme.com/p/5-0mm-m...ngs-pair-72469
נערך לאחרונה על ידי Ts7; 11-07-2011 בשעה 19:25:01.
שאלה אחרונה ,
יש הבדל בין deans מקוריים שקונים ברדי הלי לדינס שקונים בכמה דולרים לחבילה ענקית ונקראים t connectors ב אייבי ? אם זה לא אותו דבר, אז מה ההבדל ?
מה ההבדל בין deans ל deans micro ? כן, אני מבין שהם קטנים יותר אבל הם בנויים לזרמים נמוכים יותר ? הם טובים יותר ? נראים לי אחלה דרך לחסוך במשקל.
בעקרון ההמלצה הגורפת היא xt60 / deans שלפי מה שהבנתי נחשבים לאותו רמה (זה ממש מוזר לי, ציפיתי ממשהו סיני להיות חרא לעומת הדינס שהם יחסית יקרים.) ובסוללות גדולות אז ec5 ?
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
xt60 נוחים הרבה יותר - הן לשימוש והן להרכבה.
סוללה 6 תאים 5000mah הכבל מאוד עבה משהו כמו 5.5 ממ עובי. לאחר גילוף של הכיסוי. הוא הגיע עם קונקטור bullet 5.5 השאלה עם לעבוד עם זה או להחליף בכל זאת ל xt60 או ec5. פשוט ה איסי 5 קצת מעצבן שצריך להכניס אותו לבית הכחול אחרי שמלחימים זה לא נוח.
On my planes which use 6S1P 5A packs (a quasar and a U Can Do) - I switched connectors to XT60 and am quite happy.
On the other hand - my current requirements are lower than a helicopter, in my opinion.
Best regards
M
אני אוהב את ה xt60 אבל מה הקטע עם מה שאנשים פה אומרים שזה מאבד כוח.. עש כדי כך זה קריטי?
המלצתי אליך EC5 , מכניסים את המחברים לפלסטיק בכוח בעזרת מברג 1.5 מ"מ שיש לכל מטיס , יש לי אותם על ה- 550 מחזיקים עד 120A ומאוד טובים.
לא הייתי מלחים XT60 מדובר על 3.5 מ"מ כך שבטוח שהחוט שלך לא ייכנס .
בצריכת זרם יש משמעות מאוד גדולה לעובי החוט , תחשוב על צינור מיים, כמה שיותר עבה ככה יותר זרם של מיים יכול לעבור, אם תיקח צינור דק פחות זרם יעבור ובעצם יהיה לך פחות כוח במסוק, קורס פיזיקה 2 מ' (חשמל ומגנטיות) על קצה המזלג
שהיה בהצלחה
אייל
052-4291-103