כל הג'נקיידות שלכם mb שממבי,חכו ביום שיש אני יעלה סירטון של הערפד שלי אני יראה לכם מה זה,תפסיקו אם כל הגרוטאות האלה,6 תאים 8 תאים,ובסוף טסים כמו עגלות.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
קודם כול כבר אמרתי לך תשנה את השם, היה "העטלף", עכשיו מצאת את כנף EPS מסריחה ואתה קורא לך "הערפד"? יש גם חברת נעליים reebak,
אז אם זה חיקוי עלוב ואתה נהנה ממנו- מיילה, אבל לא הייתי יוצא בצהרות באוויר ועוד בשרשור של MB339, ממש לא מתאים, תעלה את התובנות שלך על החמגשית החדשה והמוצצת שלך בשרשור של AXN או BIXLER זה יותר הולם.
חוץ מזה, הכנף המהירה הבאה כבר בשלבי בניה מתקדמים, זה כבר יהיה בשרשור אחר..![]()
אדי אחלה mb
נקבע איזה יום בשטח שלך ונביא גם את שלי נארגן מטס
באמת ניראה מעולה
יאללה בכיף, אולי יצטרפו עוד כמה EDFפים![]()
ללו לא יפה .... נעלבנו
תבוא תבוא .... עם המוצצת של שפירא ונראה מה אתה שווה מקסימום 50 שקל מאחורי העץ \ שיח \ גזיבו![]()
ללו,ללו,ללו..אתה לא לומד..הכנף החדשה שלי בבניה, כבר אמרתי, כול טיסן EPS שתביא יתפרק באוויר לפני שיטוס יותר מהר ממנה, אז יש לך חמגשית עם פרופ שטסה נחמד,
ה-EDF שלנו לא טיסני מהירות, יש להם יופי אחר, אבל כשאסיים עם הכנף החדשה, היא לא תראה ממטר את "מוצמוצ" שלך![]()
איזה כייף איתכם !!!! אתם קורעים אותי![]()
וואי וואי ללו ניכנסת לצרה.הסתבכת עם אדי,עכשיו עוד הטיסן שלך יהיה עגלה לאומת הטיסנים של האחרים.אה ושלי עדיין יותר מהיר.הפנגט שלי בשבת בבוקר נימדד 287 קמ"ש עם המודד של שלומי ויש עדים.וזה עם סוללה גמורה.המהירות הכי גבוהה שנמדדה לו עד היום היה 337 קמ"ש.חכה ללו עוד מעט יגיע הסוללה המיוחדת שלי ואז הפרופ היפה שלי יגדל קצת ואז הסוללה תיתן בראש ,ובסוף יהיה צריך להחליף סרוואים בגלל העומס.אני חייב לגרד את ה 400 .נקווה![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
ח ח ח ח צוצמוצ.גדול![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
לפי מה שרואים הוא חייב 8 תאים כדי לטוס מהר ומרשים יותר ....אבל גם ככה הוא יפה ...
052-3200015
כמו שאדי אומר ללו....הEDF מנגן אחרת מפרופ...במוקדם או במאוחר גם אתה תיפול ליופיו לצלילו הנעים להפליא של הEDF.....
מה שנכון זה "שכנף" אכן טסה מהר...אבל אין לה את הפוזה של מטוס ..
052-3200015
שרון במקום להסתלבט ולישלול תביא את המודד שלך וניבדוק.מה אתה אומר יש התערבות?
חיים גיל תעשה תרגיל
חיים קצת נסחפת עם ה 333 קמש...זה לא בוגאטי ווירון
052-3200015
חיים באמת ניסחפת,פעם שלומי בדק לי מהירות עם הטיסן הגרמני,הוא הגיע ל 130 קמ"ש,במציאות הוא לא טס 70-80 קמ"ש,שאיזי עם הפיילון ראה את זה הוא ניקרע מצחוק ואמר אם הטיסן הגרמני טס 130 קמ"ש אז הפיילון שלו 500 קמ"ש,כניראה שבאמת הוא לא מכוייל
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
אני ראיתי גם את הפיילון של איזי טס וגם את הפאנגט של חיים ואין ספק שהוא עובר בקצת את ה 300 קמש.
לפני חודשים הטיסו גט בבית אריה ובפול מצערת של ההוק גט הפאנגט השאיר לו עשן.
זה פשוט ויכוח מיותר מי שטוען שיש בעיה במדידת המהירות שיביא מכשיר מכוייל ויראה בעצמו, הדבר הזה פשוט מטורף אי אפשר לעקוב אחריו בעין מרוב שהוא מהיר!
אדי, גיא הנה לינק לסרטון
http://www.efly.co.il/forums/showthr...762#post282762
נערך לאחרונה על ידי lior_shenhar; 22-07-2011 בשעה 19:23:56.
ליאור, הטיסן טס נהדר וכול עוד אתה נהנה ממנו, מה זה משנה כול המספרים האלו, מזמן הפסקתי לספור, יש עוד מכול כך הרבה ממה להנות..
אגב, מהיר זה עניין סובייקטיבי, תלוי בהרגשה של מי שמטיס..![]()
מי רוצה לקנות MB