ומי שהיה בים בשיעור הזה ?
לא יקבל עזרה ?
בשבילי טריגונומטריה נגמרת במשולש שווה שוקיים .. זה לא יעזור לי פה.
ומי שהיה בים בשיעור הזה ?
לא יקבל עזרה ?
בשבילי טריגונומטריה נגמרת במשולש שווה שוקיים .. זה לא יעזור לי פה.
צייר משולש ישר זוית כאשר אורך הצלע שמול הזוית הקטנה שווה למחצית אורך היתר.
במשולש כזה הזוית השלישית (לא הישרה ולא הקטנה) תהיה 60 מעלות.
נ.ב
אני בוגר הפקולטה של שפת הים......
בנסיונות להוסיף מד RSSI לתחנת הקרקע - פתחתי את המקלט וידאו.
ישנם 9 רגלים סה"כ במקלט , ואין לי מושג מי מהם היא הקרקע(ובהנחה שה-9 היא אכן הנכונה לRSSI)
מישהו מכיר?
![]()
.Itay.
תצפצף את הרגלים עם המחברים הקיצוניים של ה SMA ומי שיצפצף הוא אדמה. אתה גם יכול להלחים ישירות לאדמה של ה SMA.
כדי לוודא שרגל היא RSSI אתה יכול למדוד מתח שלה מול האדמה ולראות אם הוא יורד כשאתה מוציא אנטנה (בהנחה שה RSSI יורד עם ירידת קליטה).
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
תודה שרון נראה לי שהבנתי פרט לחלק הראשון ,
לצפצף את הרגלים?!![]()
.Itay.
יא לא מהנדס חשמל אחד (-:
שים רב מודד על מצב בדיקת רציפות עם צפצוף.
קפיש ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
כן כן...רק נשאר להשיג רב מודד...
יש לי מערבל בטון , יכול לעזור?![]()
.Itay.
כן כן...רק נשאר להשיג רב מודד...
יש לי מערבל בטון , יכול לעזור?![]()
.Itay.
אתה יכול לקפוץ אליי אם בא לך
יש מחשבונים לדוגמה זה :
http://www.csgnetwork.com/antennaevcalc.html
קבל עוד כמה, יש לכל מני סוגי אנטנות :
http://www.google.co.il/#hl=iw&sourc...w=1680&bih=930
הגיע הזבוב שלך ?
נפלתי על העברת המשרד שלהם.....
זבוב ?
![]()
הזבוב
![]()
זה אחד מהשרשורים המעניינים ביותר שיצא לי לקרוא בנושא האנטנות.
תודה לכולם!
בברכה,
תומר עינבר
זה פשוט למדי - הכנס בשורת התדר את התדר שבו אתה משתמש, לדוגמה 1.2, שם לב שרוב המחשבונים מקבלים תדר ב- Mhz כך שעבור 1.2Ghz יש להכניס 1200.
עכשיו בחר באיזה חלק מאורך הגל אתה מעוניין - המשמעות כתוצאה תהיה אורך האנטנה, ככול שתבחר בחלק מאורך הגל הגדול יותר כך אורך האנטנה המתקבל גדול יותר - לבסוף לחץ על "חשב".
התוצאה בשורה התחתונה תהיה אורך האנטנה הנדרש (במקרה של המחשבון הנ"ל לאנטנת אומני).
אם תדייק ותכניס בשורת התדר, את התדר המדוייק שבו אתה משתמש תקבל אורך מדוייק יותר של אנטנה נדרשת - אבל גם אם לא תדייק תקבל אנטנה שתעבוד - במידה פחותה של יעילות.
מה שאיציק טוען - שחישובים לחוד ומציאות לחוד - גם אם חישבת ובנית במדוייק את האנטנה הנדרשת, הרי שקיצוצה בשלבים יניב אנטנה יעילה יותר.
תודה יוסי ,
על איזה ערך (מלבד אורך האנטנה) מצביע אורך הגל? על מה הוא משפיע?
איך עליי לדעת האיזה אורך גל "לבחור"?
.Itay.
אורך גל זה התדר - זה שני ביטויים שמשמעותן זהה.