שלא תחשבו שדר מתקן רק אותכם ...
גם אני חטאתי בלשוני פעמים מספר וזכיתי לתיקון
אדי .......תשנה תusername שלך ל edi.....
שלא תחשבו שדר מתקן רק אותכם ...
גם אני חטאתי בלשוני פעמים מספר וזכיתי לתיקון
אדי .......תשנה תusername שלך ל edi.....
052-3200015
ובלינק הזה יש עוד דרך מענינת לעשות את זה
השם שלי הוא אדי כמו עדי רק עם דגש על ה-א', כמו א-די.
לא אדי כמו EDDIE.
יש לי טעויות כתיב מידי פעם אבל את השם שלי אני יודע לכתוב..תאמין לי אפילו באנגלית.
גל, המנגנון בלינק מתאים לפולפול בלבד, זה שאני עשיתי מתאים לפושרוד, שניהם טובים השאלה מה כול אחד מעדיף או מתאים לצרכים שלו.
אישית, באופן כללי אני לא אוהב את השיטה הזו "פולפול".
![]()
איני יודע, אדי. לא ראיתי אותו, אבל אני יודע שעל שלי אנ'לא נוסע...
וכמו בגרמנית, התחלנו לחבר כל שתי מילים למילה אחת...
את כלב הפיט-בול, הפכנו לרָפֶר 'פיטבול'...
...ובאופן דומה, מערכת משוך-משוך, פּוּל-פּוּל באנגלית, הפכו פה בפורום ל-'פולפול'... צריך רק להחליף את אותיות ה-'פ' באותיות 'ב'; ותהיה לנו 'ציפור'...
יש על זה שיר של גידי גוב; קצת שונה מבן-בסט של אוליארצ'יק; אבל יש להם מוטיב אחד משותף...
אז זהו, גיל.
שפה משתנה לאורך עשרות ומאות שנים; לא מהיום למחר.
לאחר שבמשך 45 שנות קיום של המדינה, השפה השתמרה וכמעט שלא השתנתה, מלבד הוספת מילים עבריות למילים לועזיות...
האקדמיה קבעה אותן.
עכשיו, כל 'קאקר' (גם כאלה שלא מבינים מהחיים שלהם, או לועזית), קובע מושגים, ניבים ומילים חדשות; כל יום שני וחמישי.
אם תעלם ל-10 שנים, כשתחזור לא תבין מה מדברים אליך. שינויים צריכים להיות הדרגתיים.
אני בין עבודות. אז כן, אולי אני באמת קצת משועמם.
חיים,
הבעייה עם המילה שהקאקער המציא, היא שרק הוא ואולי 2-3 חברים ובני משפחה, מכירים אותה ואת משמעותה.
(אם המילה תאומץ ע"י האקדמיה, או כל העם, הוא כבר לא יהיה קאקער, אלא 'בלשן'...)
אם הוא יאמר לך את המילה, אתה לא תבין אותה... האם אתה עדיין תומך?
דמיין לעצמך מטוס מתנפח... לאחר שמוציאים את האוויר מתוכו, הוא מתקפל וגם כן-הנסע שלו מתקפל...
אתה לא 'אוהב' להגיד 'מתקפל'. פשוט, עד היום לא הכרת את האפשרות הנכונה והמונח השגוי הוטמע בשפה העילגת של רובנו... גם אצלך!
לעולם לא מאוחר מדי לתקן טעות!
דר בחיית עזוב אותנו שטויות,להגיד מתכנס זה כמו להגיד לבנאדם שהוא גיי,מתקפל זה שפה שכולם מבינים ולכן המטרה הושגה.אתה צודק לגבי ההטמעה וכו' אבל... .
חיים גיל תעשה תרגיל