Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
משה - נראה ממש ברור, השאלה אם זה גם מובן, בכל אופן אנחנו מטיסי מסוקים ...למה לדבר עם אפשר ישר ללכת מכות ?
אין כוונה לפתח מריבה, שמח לשמוע את כולם חברים ... לא הייתה בדבריי ציניות או דווקאיות ואני שמח שכולם ממליצים .
המידע נועד למען אלו שלא מכירים את האנשים והקישורים העיסקיים... מה שנקרא "גילוי נאות" ...
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
עם כל הכבוד, התקנת מנוע, כיוונים וכיולים לאחרים הם לא מדד לקביעת איכות של דלק.
עד שאתה לא מתנסה באופן אישי עם סוג של דלק על מסוק לאורך זמן וזה אומר מינימום 8-10 גלונים לפחות ולתקופה ארוכה (מה שתורם גם לבלאי) כולל התאמות וכיוונים לפי תנאי מזג אוויר שמשתנים בין עונות, תדירות החלפת פלגים ופתיחה של מנוע והחלפת חלקים כשצריך לא תוכל לקבוע האם דלק הוא באמת טוב.
אני מכיר אותך, מכיר את הסובבים אותך (אנחנו בענף קטן אם שכחת) ומשום מה לא מצליח להבין על סמך מה מתבססת ההמלצה שלך? לדעתי ובשיא הכנות היא לא אמיתית.
לא תמיד צריכים לקפוץ והעיקר להגיב רק כדי להראות שנמצאים בעניינים, במיוחד כשאתה מצהיר שאתה בכלל לא בעניין הניטרו.
למרות מה שכתבת אתה לא מכיר את הסובבים אותי ולא את מה שאני עושה, התשובה שלך מלמדת שאתה פשוט רוצה לריב שוב והפעם אני לא מתכוון להיגרר לזה. כתבתי את דעתי, מי שמכיר אותי יודע שאני לא כותב סתם כמו אחרים פה שבד"כ כותבים רק כדי להישמע חכמים, למרות שהניסיון האישי שלהם לא באמת נרחב כמו שזה יכול להשתמע...
אני בד"כ כותב מהניסיון האישי שלי עם דברים ולא מניסיונם של אחרים..
בקיצור, עזוב שטויות - אתה בא מחר להטיס קצת בגלילות שנוכל לראות את הניסיון שלך גם בשטח? יהיה TDR עם מנוע אליין ו 700N (עם אופטיפיול)![]()
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 22-11-2011 בשעה 14:50:54.
תודה על ההזמנה, לשמחתי עברתי את השלב בחיים שבו אני מרגיש צורך להוכיח לאחרים משהו רק כדי שיאמינו או יסבו את תשומת ליבם אלי.
תהנה לך.
לא הזמנתי אותך כדי שתוכיח משהו אלא כדי להטיס ולהנות, למה אתה הופך כל דבר לויכוח במקום להנות מהתחביב הזה?????????![]()
אלעד
שווה או לא, מה זה משנה.
תשתדל להיות ענייני ולהמליץ בתחומים שאתה באמת מבין בהם ולא על סמך מה שראית פעם בשטח ואתה חושב שאתה מבין !
אין לך שום מושג בניטרו, זו האמת, מעולם לא תיחזקת מסוק ניטרו, טיפלת במנוע או התנסת באופן אישי ולאורך תקופה במספר סוגים של דלק לאורך זמן אז על מה כל הבילבולי שכל האלו וההמלצות על סוגי דלקים?
תהיה אתה אמיתי ואל תנסה סתם להרשים, יעריכו אותך יותר, האמן לי שאני יודע טוב מאד על מה אני מדבר.
ירידה לפסים אישיים.. ממש נחמד. אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואל תיתן לעובדות לבלבל אותך.
סוג הדלק זה כמו אופנה ...... מתחלפת כל הזמן .
הכל תלוי בחנות ממנה אתה קונה את הדלק ... והמחיר שאתה מקבל .
גם בחנות סוג הדלק יכול להשתנות במהרה ..... ותמיד הוא יהיה הדלק הכי טוב
לי באופן אישי לא משנה סוג הדלק .... אני לא מטיס אגרסיבי כמו רוב המטיסים השירשור הנ"ל
אף פעם דלק X או דלק Y לא עשה לי בעיות ....
לפי דעתי משירשור הנ"ל נודף ריח רע .... ולא ניטרו ....
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
asaf_aloush (22-11-2011),guyro (22-11-2011),szgal (16-12-2011)
אסף
אני מסכים שיש לא מעט סוגים של דלקים וכולם עובדים.
מעבר לכיוון המנוע והביצועים מהמסוק הדלק מכיל גם מרכיבים שבמידה ואינם איכותיים מספיק ישארו חותמות כאלו ואחרות על המנוע לרבות טיפולים באופן תדיר יותר או פחות שתאלץ לבצע בתדירות כזו או אחרת החל מכיוונים וכלה בהחלפת פלגים באופן תדיר או אף התאמת פלגים לסוג הדלק.
האמת, באופן אישי ניסיתי 4 סוגי דלקים בארבעת השנים האחרונות (את האופטיפיול מודה שלא ניסיתי) ובאופן אישי ומניסיון של לא מעט גלונים וללא קשר בכלל לסגנון ההטסה אוכל לומר שבאופן אישי הכי נהנתי עם ה CP, הוא היה הפשוט ביותר לכיוון, תמיד נתן את אותן תוצאות והשאיר לאורך זמן הכי פחות משקעים במנוע למעט מקרה אחד עם מנוע OS שבו הלכה בוכנה בספק גדול אם בגלל הדלק.
זה בכלל לא העניין, העניין הוא שמי שממליץ צריך להיות מי שהתנסה באופן אישי כולל תחזוקה מלאה מ א - ת וגם פתח מנוע לראות מה השאיר אחריו הדלק אחרי תקופה בהשוואה לדלק אחר.
כל השאר הן המלצות לא רציניות.
לי זה לא משנה. אני בכל דלק מרסק.
אגב, רכשתי עכשיו את מסוק הדלק הראשון שלי - ולוסיטי 90. אני מסתכל עליו מכל הכיוונים, לא מבין כלום - אין בקר, כל מיני ברזלים, אין מקום לסוללות ליפו - מסוק עקום לגמרי. יש אגב המלצות איזה דלק לקנות?
dbrosh (22-11-2011)
יש חנות בראשל"צ שמתמחה בכאלה - אני מניח שהבעלים שם ישמח לעזור לך בכל מה שתרצה..