תעשה חיפוש
BEVRC זה חרא של חנות עם חרא של שרות
תעשה חיפוש
BEVRC זה חרא של חנות עם חרא של שרות
כדאי להמתין, בינתיים יש הרבה דיווחים על בעיות במוצר
חפש ב RCGROUPS
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אוקיי, ה- NOVA OSD שלי מותקן ב-TWINSTAR (תודה לשרון על התמיכה הטלפונית) ונראה שהכל עובד. ה-FAILSAFE של המקלט מכוון וה-OSD נכנס למצב RTH גם בהנפת סוויץ' וגם בכיבוי השלט.
אני צריך לעשות עוד קליברציה פשוטה מאוד שאעשה בשטח וטיסת מבחן בסופ"ש.
הנה אחלה סקירת וידאו של ה-OSD הנ"ל שמצאתי ב-YOUTUBE -
tomer_inbar (19-02-2012)
תדווח איך היא אחרי השימוש בבקשה, אני שוקל להחליף אותה בOSD תוצרת HK שלי
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
הסקירה הכי איכותית שראיתי בחיים שלי - עודד - תודה על השיתוף !
אהבתי איך שכשהוא מתאר את המרכיבים הוא צובע רק אותם. באיזה תוכנה זה אפשרי ?
מה שהפריע לי שאין שום אינדיקציה על המסך ל RTH ושלא נראה שהוא שומר על גובה אלא הנמיך עד שהוא הוציא אותו מ RTH.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הי עודד, בדקת כבר? איך היא?
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
שרון:
הOSD לא שולט על המצערת ולכן שמירת גובה היא דיי בעיתית.
האפשרות שאני מודע לה היא הגדרת הפייל-סייף לאחוז מסוים מעל 50%.
יצא לי לבדוק בסופ"ש, אז ככה -
ההתקנה פשוטה מאוד ולמעשה למי שיש CYCLOPS OSD פשוט אז בכלל אין צורך להחליף את המודולים השונים (GPS ומד מתח) ופשוט מוסיפים את הסנסור ההוריזונטאלי.
ה-SETUP גם כן פשוט למדי, סוויץ' 3 מצבים מעביר בין RTH ל-PA (טיסה מיוצבת) ולטיסה רגילה. סוויץ' שני מצבים מעביר בין מצבי תצוגה שונים - F16, תצוגה מינימאלית יותר או כלל ללא OSD (תמונה בלבד).
הקליברציה פשוטה ונעשית בשטח בעזרת ה-SETTING SWITCH, לחיצה ארוכה, קצרה וכן הלאה כשהטיסן במצבים שונים (כנף מוטית, סטיק למטה וימינה וכיו"ב). על הקרקע אפשר לבדוק שהמאזנות מגיבות בהתאם להטיית הטיסן ומנסות לתקן. שימו לב שיש צורך ב-Y CONNECTOR למאזנות.
הטיסן שאני מטיס הוא טווינסטאר. במצב רגיל טס כמו תמיד ואין השפעה. כאשר מעבירים ל-RTH הטיסן מיד מרביץ פניה שנעשית באופן די חד ופולסאטילי וככל שמסובב את האף לכיוון הבית, הפניה נהיית מתונה וחלקה יותר. לא פיספס אפילו פעם אחת ונראה שעובד היטב. עובר מעל נקודת הבית ומתחיל תפנית נוספת, נראה קצת כמו שמיניות ולא ממש סיבובים מסביב לנקודה.
הגובה נשמר לא רע בכלל אך מומלץ לשמור על מצערת יחסית פתוחה משום שעלול לטפס (קרה פעם אחת כשהטיסן היה נמוך יחסית).
PA שומר על טיסה חלקה אך אצלי עם הטייה קלה ימינה, אולי אני צריך לעשות קליברציה מחדש.
חשוב לציין שכדי שהטיסן ייכנס ל-RTH באיבוד רדיו אז חייבים מקלט רדיו עם פונקציית FAILSAFE (כמו קורונה FM למשל). עובד מצויין והטיסן נכנס ל-RTH. ממליץ לתכנת מצערת פתוחה יחסית
(אצלי 80%).
אעלה סרטון בהמשך.
בוואז (04-01-2012)
לא מפחיד פייל סייף עם מצערת 80%?
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מתנצל על האיכות, המקליט היה מכוון לרזולוציה נמוכה בטעות.
כאשר כתובית ה-RTH מופיעה אני עדיין שולט לגמרי במצערת (כפי שתראו).
חגי, מסכים איתך שקצת מפחיד FAILSAFE של 80% מצערת אך בגלל שאין שליטה על המנוע באיבוד רדיו, סביר להניח שמצערת 80% תמנע בעיות היזדקרות וטיסה מול הרוח.
Hagay (05-01-2012)
נראה לא רע בכלל ועם כל המידע שצריך בלי יותר מדיי קשקושים.
יש אפשרות לכוון GAIN או תנועה הגאים כי הראה שזה קצת חזק כרגע
גם במצב PA הוא מתנדנד ככה?
אין אפשרות לכוון GAIN / רגישות אבל כמו שסיכמנו בשטח - לא מאוד אלגנטי אבל עושה את העבודה.
במצב PA הוא מתנדנד הרבה פחות (אם בכלל) אבל לא ממש בדקתי לעומק. לא רואה צורך כל כך במצב PA...
אפשר להכניס חור אחד בסרוו ולהגדיל תנועה בשלט ?
עודד
תודה על הסרטון.
מה אתה אומר ?
מערכת כמו rvosd ב 800 שח או זה ב 500 ... ?
אפשר לסמוך על זה ?
לפי מה שאני יודע rvosd עולה 300 דולר שקצת הרבה יותר מ-800 ש"ח
ה-NOVA מפתיעה לטובה ולדעתי תעשה את העבודה.
אם יש לך אפשרות להשיג תמורת 300 ש"ח נוספים RVOSD שיש איתה נסיון רב וכוללת נקודות ציון, שליטה על מצערת, עדכונים וכיו"ב אז נשמע משתלם יותר.
ה-NOVA מאוד פשוטה להתקנה ותפעול, לא מכיר את ה-RVOSD.
סקירה ועריכת וידאיו מקצועית ביותר .
כמו שאני מבין מדובר פה ביצוב בעזרת IR שזה דור אחד אחורה
בייחס ל-OSD המובילים כמו RVOSD ו -ET שמשתמשים בג'יירו ליצוב.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1