שרון , הסיני גם מוכר סט צמיגי כביש למכונית
שרון , הסיני גם מוכר סט צמיגי כביש למכונית
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
בקוטר הזה?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
לאחיזה מומלץ צמיגי ספוג אלא אם אתה מסיע באספלט.. השטח נמצא ליד אייס יש שם משטח אספל ריק בעבר היומשם 2 מסלולים וכל החברה עברו לרשפון ..בעע מסובך להגיב בפורום מהפלאפון
נערך לאחרונה על ידי robirb; 05-01-2012 בשעה 16:10:48.
תומר ורובי תודה.
לא שמתי לב שהגיעו חלקים אבל הכל ב BK.
אני אזמין ונראה אם יש שיפור.
אתה מתכוון לאייס בראשל"צ ? לדעתי מול חצי חינם ירקות ופירות ליד קניון הזהב יש מקום יותר טוב.
איזה מכונית יש לך ? רוצה לעשות תחרויות בערב שם ?
שלח טלפון בפרטי....
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
כרגע אין לי זמן .. בגלל זה אני מוכר את המכוניות והציוד .. אבל בהזדמנות אני יחזור עם חשמלית כנראה
הי חברים.
נשבר לי החלק הזה
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...n_Chassis.html
ואין אותו במלאי אצל הסיני (הוא עוד לא הביא חלקי חילוף למכונית הזו).
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את החלק הזה ? אולי למישהו פה יש למכור לי ?
והאם קיימים שדרוגי אלומיניום לחלק הזה ?
האם כל חלק כזה למכונית 1/16 יתאים או שאני חייב את הדגם הזה ? באתרים לא מצויינים מידות החלק אז קשה לומר.
תודה על העזרה,
שרון
האם החלק הזה יתאים ?