מאוד מכור, אני מוציא בין 500-1000 שקלים בחודש על התחביב, ואני כל שבוע בשטח ההטסה
מכור, אני מוציא בין 100-500 שקלים בחודש על התחביב, ואני כל שבוע בשטח ההטסה
מכור, אני לא משלם באשראי ע"מ שאשתי לא תדע כמה כסף הוצאתי, אני כל שבוע בשטח
אני אוהב את התחביב הזה, אני לא מוציא המון כסף על התחביב,אני פעם בחודש בשטח ההטסה
התחביב הזה נחמד,יש לי מסוק 2-3 ערוצים, אני מטיס אותו בתוך הבית.
כיף לי להטיס, יש לי טיסן אבל אין לי מושג מה זה SERVO
יש לי מכונית על שלט ואין לי מושג כמה ערוצים יש לשלט שלה.
אני רשום באחד מהפורומים אבל אני בכלל לא מכור לתחביב
ניסיתי פעם אחת, הטיסן התרסק ומאז לא הטסתי.
Jr, Futaba, Spectrum, Hitec , לא יודע מה זה.
******ח
נערך לאחרונה על ידי rc1985; 29-02-2012 בשעה 19:00:09.
אני יודע שזה "חכמת הבדיאבד", אבל כאשר פירסמת את הסקר, היה לי ברור
כי אופציה מס' 2 תהיה בהפרש גדול לעומת השאר...
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
ואני אפילו מגיב מהטלפון.ועוד בארוע של משפחה
חיים גיל תעשה תרגיל
*** +1 אהבתי את הילד
+1 קבל ח"ח![]()
בהקשר של הילד...
מה זה מורעל אמיתי?
אופנוען שלובש חופה של TREX 700...
מומחי הפוטושופ, יש לכם רעיון למימוש...
אני מכור,וכל שבוע (אחרי פיזור הילדים והאישה בעבודה שלה) ומתי שמתאפשר כשהאישה נותנת "פס" אני בשטח ההטסה.
אבל אני לא מוציא 500 שקל כל חודש,לפעמים זה פחות ממאה שקל.
חבל שהסעיפים בסקר הם יותר כוללים ולא ספציפיים,ככה הייתה מתקבלת תמונה יותר מדוייקת.
בכל מקרה שיגעון לתחביב הזה תמיד יהיה ובגלל קדמת הטכנולוגיה וירידת המחירים ביחס לפעם התחביב הזה תפס תאוצה בקרב הרבה אנשים.
מכור כבר המון שנים(30 שנה בערך),מבלה כל יום בסדנת/חדר הטיסנים שלי,שעתים ויותר,לפעמים בבוקר לפעמים ,לפעמים בצהרים,וגם בערב,כסף חודשי זה תלוי בהזמנות מסין,יש חודשים יקרים יותר ויש זולים יותר.
מטיס כל שבת!!! מפספס כמה שבתות בשנה רק בגלל נסיעה לחופש.או מזג אויר.- למזלי המסלול צמוד- 7 דקות מהבית.
ורציתי להגיב למי שכתב שהוא קנה מפצל Y ב60 שח,שהא דביל או פשוט עשיר. הסינים מוכרים 5 יחידות בדולר וחצי. אני פשוט מחזיק מלאי קטן מכל דבר,ומעולם לא נתקע.
מה לעשות, אני כניראה אחד מאותם 700 מצחיקים.... אני ממש לא רוצה לפגוע באיזו שהיא צורה בפותח הסקר, אבל זה ממש לא מתקרב למשהו רציני.
אי אפשר לערב באותה תשובה\אפשרות\סעיף כמה אפשרויות ולחשוב שמה שמתאים למי שכתב או מה שהוא חושב לסוף העולם יתאים לכולם.
תתפלא, אפשר להיות בתחביב המון שנים ואולי אפילו מכור ובכל זאת לא לבזבז הון על טיסן\ים חדש כל חודש.
אפשר לא להיות פזיז, ולגרום לטיסנים לשרוד יותר משלוש וחצי שבתות ואפילו להנות מהם כמה שנים וגם להטיס כל שבת ואפילו יותר מכך.
בקיצור, על שאלות טיפ...ת מקבלים תשובה מתאימה ...... או אפילו עדיף - לא מקבלים תשובה......
Shay (02-03-2012)
.
אני זה שפתחתי את אין לי בעיה שתגיד מה שאתה מרגיש....
אבל אם קצת מחשבה אין לי אפשרות לפגוע בול באותם כל 4000 האפשרויות.
אני ממש לא מתפלא שיש אנשים שלא מוציאים כסף ואני גם לא מצפה שתענה במדויק.
תקרא את מה שרשמתי בהתחלה ותבין למה שאלתי את השאלות האלו זה שאלות כלליות שתשובתן הן כן או לא..