מתן הזמנתי של EMP 1150KV 3536
עלה 7$, רק שהמשלוח עלה 8$... בכל אופן נקווה שיצדיק את השבועיים המתנה עבורו.
ו.. אצלי אין פעמון למיטב הבנתי ואין לו שום ברגים חיצוניים אבל אבדוק
מתן הזמנתי של EMP 1150KV 3536
עלה 7$, רק שהמשלוח עלה 8$... בכל אופן נקווה שיצדיק את השבועיים המתנה עבורו.
ו.. אצלי אין פעמון למיטב הבנתי ואין לו שום ברגים חיצוניים אבל אבדוק
כן. איתן צודק.
תסתכל גיל איפה שהציר יוצא מהמנוע. בחלק שמסתובב. לא איפה שחוטי החשמל. יש שם אלן קטן מהסוג שיש במסוקים.
תזהר לאלסגור חזק מידי. ברגים רכים.
ושים לוקטייט :-)
SGS2 ..
אה אצלי זה בכלל בא עם השקית של הברגים, לא היה מחובר בכלל
תשמעו, המנוע הזה ערס רציני... ממש חזק! מרים את הטיסן בנסיקה אנכית ב3/4 מצערת ועוד עם פרופ 10X5.5... המנוע של RcTimer הצליח למשוך אנכית אבל רק בפול מצערת ובנסיקה ממש איטית, זה מטפס כמו נינג׳ה. מעניין מה יעשה עם פרופ 11X5.5. בקיצור מנוע מומלץ אבל לבדוק את הציר
היום קיבלתי עוד שני מנועים מהם ואני מצטער להגיד , אכזבה אחת ענקית !
הראשון- מנוע 80-100 , עולה 122$ לפני משלוח!! ואיך שלחו אותו? ללא קרטון במעטפה לא מרופדת מנייר דק שנקרעה ואחת מסוכנויות הדואר בעולם דאגה לעטוף לי אותו בניילונים שהחזיקו את רוב הברגים והאביזרים.. הייתי מחזיר לשולח אבל אין לי צורך בברגים והאביזרים גם ככה..
השני - מנוע 6374 שנקנה ב 60$ כולל משלוח נשלח באותו סוג של מעטפה ועטוף בשכבה אחת של ניילון פצפצים מבפנים . הברגים נפלו בדרך אבל רוב האביזרים הגדולים שרדו את הנסיעה.
המנועים נראים בסדר גמור סה"כ , הליפופים ב EMP האדום פחות מושקעים ממה שהיה לי בעבר מהם אבל כנראה בגלל זה הם נמכרים בחצי מחיר .. סוג ב'
חייבים להזהיר אותם מראש שלא ישלחו במעטפת נייר אלא בקופסת קרטון כמו שהם שלחו בעבר לפני המכירות חיסול אחרת סתם תאלצו להחזיר חבילות.![]()
נערך לאחרונה על ידי גיא חנוך; 10-06-2012 בשעה 15:24:59.
המנוע האחרון שקיבלתי מהם לפני שבוע הגיע ארוז בקרטון ובמעטפה מרופדת .
וסתם יש לי הרגשה שעם המעטפות המרופדות המשלוחים מהירים יותר מהמשלוחים של הסיני שמכניס כל פריט גם הכי קטן לקרטון ענק עם מלא בועות אויר.
ובדואר אצלנו הטיפול בקרטון שונה ממעטפה .
קצת מאוכזב
החבילה הגיעה מתברר שהמספר מעקב שהם שלחו היה בלוף כי החבילה לא נשלחה ברשום בכלל.
בנוסף שמו לי את המנוע הלא נכון 750KV במקום 600KV מה שאומר שהפרופים שהזמנתי לא מתאים לו עכשיו... לא יודע נרווה שלפחות המנוע יתן ביצועים יפים
שימו לב LeadersHobby העלו אתמול את מחירי המנועים כמעט בכפול
היום בזמן שסיימתי לבנות את המקסי המחודשת ולצפות אותה וכו' ...
הרמתי באויר לראות כמה אמפר אוכל המנוע .. .פול גז לשלוש שניות ... חירחורי גסיסהה ... ושקט....
הכל בתחום המותר, סוללה / בקר / פרופ / ... אפילו לא היה בצהריים אז היה מותר לעשות רעש !
טוב .. בבדיקה שיטחית - המנוע מת.
קורה ...
אמנם לא עבד .. אבל סיני ..
הלכתי לאתר לבדוק שלא הכנסתי לו יותר תאים ממה שמותר .. ולא ! הכל סבבה ..
טוב, אני מסתכל... המנוע ( הזמנתי 2 .. ב 6.9$ ) עולה היום 11.9$ ...
לא משנה, סוף הסיפור, הבולטים פינוק ... אחד מהם היה מולחם כמו הפרצוף של הסיני המניאק שהלחים אותו ...
התנתק.
הולחם מחדש, ופועל כמו גבר גבר !
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 13-06-2012 בשעה 08:24:21.
אני מכיר את זה שהלחים לך, והוא באמת מניאק. לי הוא הלחים קונקטור XT60 עם קוטביות הפוכה. מזל ששמתי לב ...
guy1a (13-06-2012)
הגיעו לי היום שני מנועים.
ושניהם מתחממים ומגיעים ל55 מעלות אחרי בערך שתיים שלוש דקות של הפעלה ללא פרופ.
זה הגיוני?אני יודע שהפרופ אמור לקרר את המנועים קצת, אבל זה בכל זאת די חם.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
שאלה....האם ניתן באיזושהיא דרך לפצל את כל קטגוריית/סדרת המנועים (או חלק ממנה) איזה מנועים טובים ואיזה לא?
מרוב דעות חלוקות לכאן ולכאן כבר אי אפשר לדעת איזה מנועים נחשבים טובים ואמינים ואיזה לא...
רק של לידר הובי.
תודה
לא. השתמשתי ב60.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
יש את הדינו דיירקט אבל אני לא רוצה לשים אותו על ההליוס. והתבלבלתי השתמשתי בפלאש 40.
אחרי 4 דקות חום המנוע מגיע ל55
מתן.
טוב...
אחד מהמנועים הוא זה
https://www.leaderhobby.com/product....=9394001226965
סוללת 4 תאים
פרופ 10 על 4.5
מקס אמפר 28
וכמו שאפשר לראות במפרט אני לא חרגתי מהגבולות שהם הציבו.
אחד החוטים של המנוע התאדה באויר אחרי 4 דקות טיסה מאד רגועה ..
פשוט חסרה פיסת חוט של 5 ס"מ ...
חרא שלֿ מוצר.
ביג טיים
-1
הגיעו לפני יומיים שני מנועים
אחד לפאן קאב,
אחד להליוס שלי.
המנוע של הפאן קאב בסדר בבדיקות על הקרקע.
המנוע של ההליוס נתקע לפעמים קצת בסיבוב עם היד.
ובהפעלה של המנוע אז ברגע שנתתי פול הוא הנעצר. מחר המשך בדיקות, אבל אני מאמין שאני לא יעלה איתו.
מתן.
אין לי מילים![]()
קחו בחשבון שמה שכתוב .. לא תמיד נכון
info@leadershobby.com
11:00 AM (1 hour ago)
to me
Dear sir,
Thanks for your email,
For our engineer said although it is 2-4 cell battery,
But suggest use 3 cell battery,
If we send you a new motor,the motor will bad too,
We will give you $5 discount in your next order is ok?
Best wishes
No !
In the information of this motor say 2-4 cell battery !
On Jun 16, 2012 10:47 AM, "leaderhobby" <info@leadershobby.com> wrote:
Dear Sir;
Thanks for your email,
For your motor ,
it get burn because of the battery are to large ,
you can use the 3S battery ,
Have a nice day
Best regards
לא רק שהעלו את המחיר , הוא עכשיו גבוה ממה שהיה לפני ההנחות..
הכל עניין של מזל סה"כ , אם אתה רוצה איכות לך על AXI או HACKER
אני אישית תמיד מעדיף את האיכות בגלל הביצועים והאמינות אבל יש טיסנים שלא צריכים מנוע שעולה פי כמה ..
מניסיוני עם מנועי 6374:
מנוע AEOLIAN - אצלי עבד מצויין , אצל שני חברים עם מנוע דומה המיסבים התפוררו דיי מהר..
EMP האדומים- בעבר היו מושלמים מבחינתי , במבצע הזה קיבלתי שלושה באיכות ליפופים יותר נמוכה , אפשר לקרוא לזה סוג ב'
הכתומים - אני אישית מאוד אוהב , איכותיים וחזקים! אבל? חברים התלוננו על מגנטים שמשתחררים
תכלת- אצל חברים השתחררו המגנטים אבל אמרו שהם חזקים וטובים יחסית
יש לי האקר A60 שקניתי ממש בזול יד שנייה , גם אחרי שעבד הרבה אצל מישהו אחר אצלי הוא פועל יותר טוב מכל מנוע סיני חדש שאני אקנה באינטרנט..