Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
guyro (25-06-2012)
אתה לא רק עברת ממתח רגיל ל HV אלא גם מסרוואים של 60$ לסרוואים של 150$ (אולי יותר?)...
החלפת רק סרוואים או עוד משהו על הדרך? אני אשמח ללמוד מהחוויה שלך בענין
תודה!
בזמנו ההחלפה היתה רק של הסרוואים וההבדל היה משמעותי מבחינתי.
אני מכיר עוד כמה שעשו את המעבר והרגישו כמוני.
לגבי המחיר של הסרוואים האלו - בערך 120-130$. גם אליין באותו מחיר, MKS קצת יקר יותר, SAVOX באותו המחיר . . . כולם פחות או יותר באותו טווח המחירים. אין סרוואים HV במחיר של 60$![]()
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
guyro (25-06-2012)
DS610 הם סרוואים שמתאימים בפועל ל HV, עולים 60$..
בכל מקרה,
העניין פשוט - פותח השירשור שאל אם אפשר להוזיל עלויות בקניית אלקטרוניקה זולה יותר - התשובה היא כן.
אנחנו יכולים להתפלסף פה עד בלי סוף ותוך כדי ללמוד אחד מהשני ולהעשיר את הידע, אבל אם נתרכז בשאלה שלך בהודעה הראשונה:
אתה אמנם לא תקבל את המסוק הכי חזק בעולם או הכי זריז בעולם, אבל האלקטרוניקה שציינתי מספיק איכותית כדי שתוכל להטיס בבטחה, אתה אכן יכול לחסוך כמה מאות דולרים אם זה מה שאתה רוצה.
אפילו על ה TDR שלי שקלתי טוב באיזו אלקטרוניקה להשתמש ובסוף בחרתי בסרוואים של פוטאבה (421 - עלו אז כ 100$ לאחד), מנוע של אליין (510KV) ורק הבקר של קונטרוניק די יקר - עלה לי בערך פי שתיים מבקר קסטל..
אני יכול להבטיח לך שהמסוק חזק מספיק בשבילי ומגיב מצויין לכל דרישה שלי וגם של כמה מטיסי 3D טובים, אני לא מרגיש צורך לשנות או להוסיף כח.
לדעתי אם אתה רוצה לחסוך באלקטרוניקה - שים לב למשקל ואל תבחר מסוק כבד - זה קריטי ליכולת הטיסה שלו עם אלקטרוניקה שאינה הכי חזקה.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 25-06-2012 בשעה 13:20:20.
elicopter (25-06-2012)
45$
http://www.helirock.com/store/produc...roducts_id=107
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
elicopter (25-06-2012)
elicopter (25-06-2012)
שרידים יותר או לא אני לא יודע, לא מכיר את הנושא.
אני מוכן להתערב גם איתך שרוב המטיסים לא ירגישו הבדל בין סרוואים רגילים ו HV אם הם מאותה סדרה.
elicopter (25-06-2012)
elicopter (25-06-2012)