הבוקר מצאתי סוף סוף זמן לשבת על בדיקות וכיוונים, מקווה שאספיק גם להטיס
הבוקר מצאתי סוף סוף זמן לשבת על בדיקות וכיוונים, מקווה שאספיק גם להטיס
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
טוב, אז היה טסט פלייט והיה ריסוק. לא נורא, בר תיקון בקלות. אם התחזית תתבדה ולא תהיה סערה ביום שישי בבוקר הוא כבר יטוס אז.
כמה מסקנות...
- הטיסן הזה הרבה יותר מהיר מכל דבר שהטסתי, כולל המסוקים.. לקחתי בחשבון את משטחי ההיגוי החריפים אבל את מהירות הטיסה לא ניחשתי. ובגלל שהוא גדול ועם הרבה נוכחות לא שמתי לב כמה הוא מתרחק ממני עד שהתנגש בצלע של גבעה סמוכה. הוא תפר ב20 שניות בערך מרחק של 5-6 דקות הליכה מהירה עד ריצה קלה.
- כמו שחשבתי, אני לא אוהב עודף אקספו... התחלתי עם DR=60% ואקספו 70%. לא טוב! תחושה ממש מעצבנת בסטיקים, הטיסן בעל מסה ומאד יציב, כל האקספו העצבני הזה מוגזם לי ומפריע לי להטיס. כשהבנתי כמה התרחקתי וניסיתי לחזור ההגאים לא הגיבו לי מספיק ביחס למה שאני רגיל מהפאן קאב; התבלבלתי, לא הספקתי להזיז את מתג מצבי הטיסה, איבדתי קצת אוריינטציה וכאמור מפגש עם צלע ההר. בנסיון הבא אתחיל מDR=70% ואקספו 60 כמצב Low.
- היה תיקון עם דבק חם בטיסן מריסוק קודם שהיה נראה לי שכדאי לשפר.. אדי המליץ לפרק ולתקן מחדש עם CA וגורילה בשביל האסתטיקה, אמרתי לעצמי שאחרי הטסט פלייט אעשה את זה.. יש לי עכשיו הזדמנות לתקן כמו שמלכתחילה רציתי.
מעבר לכל אלו, הטיסן נראה ומרגיש נפלא בשמיים.
אז אמנם הטסט הסתיים בריסוק כעבור 25 שניות מההמראה אבל בכל זאת יצאתי אופטימי לגבי הטיסן היפהפה הזה!
נערך לאחרונה על ידי Friman; 12-11-2012 בשעה 14:44:36.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
צר לי לשמוע ידידי על הריסוק.אבל מי שלא ריסק לא הטיס אף פעם...ככה מישהו כתב באתר...נקווה לטובה
Sent from my U8800 using Tapatalk 2
לא נורא, עשיתי קצת ספורט.
חוץ מזה הכל בסדר. מצאת את הברגים של הפאן קאב?
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9