רעיון גדול והפעם אפשר גם לשלב דברים כאלה:
http://rc.runryder.com/helicopter/rr...9456&PG=2&IN=1
ואז כולנו (אני מקוה שכולנו...) נרצה להיות בפנים!!!
רעיון גדול והפעם אפשר גם לשלב דברים כאלה:
http://rc.runryder.com/helicopter/rr...9456&PG=2&IN=1
ואז כולנו (אני מקוה שכולנו...) נרצה להיות בפנים!!!
יואב
פיני (11-11-2012)
יואב
מי בעד ערבה?
אני אחראי על הארגון, נעשה החלטה או סופ״ש ערבה או שאם אתם מעדיפים אפשר במרכז...
מניסיון העבר ערבה הרבה יותר חוויתי ומהנה, ואין על טיסות הלילה שם!!
מעניין איזה מנוע ובקר מתאימים לגובלין 770 סרוואים בטח המסוק הזה בסטאפ שלם טוב אני חושב בסביבות 2500 דולר הערכה גסה
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
תלוי על איזה סטאפ אתה הולך אלכס...
יש בתמונה שצרפתי סטאפים אפשריים מבחינת מנועים ובקרים, גם ל 12S וגם ל 14S.
מי שירצה מכונת 3D עצבנית על 14 תאים יעבור בקלות את ה 2500 דולר, שכן רק בקר ה KOSMIK 200 של KONTRONIK עולה בחו"ל 810$ לפני משלוח ומיסים.... אכן כבד בכיס....
קיצר מדובר בכלי גדול ויפה אך גם לא זול - בסטאפ של 12 תאים, סולידי יותר, הוא לא עולה הרבה מעבר למסוק 90 חשמלי ממוצע (שכן מחיר ממוצע לקיט 90 חשמלי היום נע סביב ה 900$, הבדל של כ 300$ "סך הכול").
בחזרה לנושא... רק אני מעדיף במרכז?![]()
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
על איזה נושא חוץ מגובלין 770?
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
אלכס
נראה לי שבלילות במקום לספור כבשים אתה סופר גובלינים![]()
Kalderon Dotan
שסאב לא יתבעו אותך על הטרדה מינית![]()
Kalderon Dotan
alex1312 (12-11-2012)
לי לא משנה מרכז או דרום...
חברים - בפורום שלנו חברות גם נשים,גברים חובשי כיפה וילדים.
אני בכנות חושב שהתבטאויות הסקסיסטיות האלה והתנהלות הזו לא לעניין.
אם אתם רוצים להתנהג כמו מילאומניקים חרמנים אחרי חודש בשכם אז אני בטוח שיש פורומים יותר הולמים לזה.
בבקשה מספיק.
SHAHAR AB (13-11-2012)
אלכס, אני אוהב נשים, נשוי ואב ל2 בנות (כפי שאתה יודע היטב) ולא הייתי רוצה שאשתי או בנותיי יקראו את ההתבטאויות הפוגעניות שלכם פה.
אני חושב שזה לא ראוי,לא לעניין ואולי אפילו קצת וולגרי,וילדותי. תחשוב על חברים שהם שומרי מסורת (אני אישית מכיר פה כמה וכמה כאלה) שקוראים את זה ונפגעים או נרתעים מהפורום בגלל התנהלות שכזו.
אם אתם רוצים פורום "חרמנות" אז אני בטוח שאפשר למצוא מלא כאלה ברשת. חבל להזיז את השיחה הזו לנושאים לא קשורים. זה לא צאט אישי שלכם בפייסבוק...
אישית אני לא חושב שהוספת תמונות של נשים ערומות (יהיו יפות כמה שיהיו) ושיחות סקסתיות קשורות באיזה שהוא אופן למסוקים או טיסנאות וחבל.
SHAHAR AB (13-11-2012)
גילעד לקחת את זה קצת רחוק אתה רוצה להגיד לי שאנחנו פה מדברים על סקס אתה טועה טעות מרה אלו בנות שמיצגות את חברת SAB אתה רוצה להגיד לי שאחד שנמצא בהובי שלנו חובש כיפה והוא מתעניין בגובלין הוא יכנס לאתר שלהם הוא לא יהיה חסוף לבנות האלו כל מה שנעשה פה זה קצת הומור ולשחרר את הפורום מהיובש בזמן האחרון ועוד פעם אם זה פגע במישהו אז אני מצטער מראש למרות שהיו פה הרבה שירשורים כאלו ולא הפריע לאף אחד שיהיה לכולם יום טוב וללא גרדים
נערך לאחרונה על ידי alex1312; 13-11-2012 בשעה 08:44:37.
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
בוקר טוב giliav.
זה שיצרני המסוקים בוחרים לפרסם תמונות עם בחורות בלבוש מינימלי,
זה שבארועים הגדולים כמו ה 3DM מסתובבות בחורות ערומים זה חולרע,
זה שהן מתחבקות ומצטלמות עם המתחרים כולל המתחרים מישראל -
כל זה הופך אותן למאד רלוונטיות לתחום ותמיד מרענן לעסוק בעניין בטח ובטח אם אלכס יסדר לי...
יואב