tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)