שמות משתמשים לתיוג

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 51 עד 52 מתוך 52

נושא: הטסה בגעש-פיתרון בינים!

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Angry תגובה להודעה: הטסה בגעש-פיתרון בינים!

ציטוט נכתב במקור על ידי TooLy צפיה בהודעה
    נשבע , בכל מה שאתה רוצה שאני לא מבין :
    אתה בעד ?
    אתה נגד ?
    תומך ?
    מסתייג ?
    כי כל מה שאמרת יכול לקרות אם תשלם 600 ש"ח או רק 100 ש"ח !!!
    אישור ממנהל התעופה יהיה , ויהיה בתוקף רק אם התשלום יהיה פחות מ-600 ש"ח ??
    ואם תשלם רק 50 ש"ח לשנה , מנהל התעופה כן יאשר את המנחת ?
    אז הכל כן יהפוך לחוקי ??
    ועל זה נאמר תפסת מרובה , לא תפסת.
    סופכם שבגלל המחלוקות והמריבות תצאו קרחים מכאן ומכאן..
    ואז המקום היחידי להטיס , יהיה כאן , להטיס מילים לכל עבר.
    וכאן לא צריך אישור משום מנהל , רק ממעיין ואיציק.
    עוזי
    tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
    כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
    ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
    כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
    בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
    תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)
    נערך לאחרונה על ידי haimgil; 03-05-2010 בשעה 22:13:49. סיבה: לי אכפת לחלק לא

תודה!
    2
    הודה 33 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הטסה בגעש-פיתרון בינים!

ציטוט נכתב במקור על ידי haimgil צפיה בהודעה
    tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
    כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
    ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
    כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
    בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
    תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)

אתה כותב ב-IDLE UP 2...

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

נושאים דומים

1. הטסה בגעש !!
    על ידי אטקין ש בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:16:37
  2. הטסה בגעש
    על ידי alonnavon בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-06-2009, 01:09:22
  3. שטח הטסה בגעש