על איזה סטאפ חזק היית ממליץ כמובן של 4 5 תאים טעימים? כמו כן היית ממליץ להחליף למניפה אחרת ? חזקה יותר ? אם כן אבקש לינק
על איזה סטאפ חזק היית ממליץ כמובן של 4 5 תאים טעימים? כמו כן היית ממליץ להחליף למניפה אחרת ? חזקה יותר ? אם כן אבקש לינק
נערך לאחרונה על ידי lior_shenhar; 19-09-2010 בשעה 18:31:38.
פשוט אנשים רעים... "טס מדהים" טיסן יפיפה..", עם כל המשחק המקדים הזה, אוף, הזמנתי גם אחד....מזל שהוא ב"בק אורדר", צריך זמן לפנות מקום....
![]()
נערך לאחרונה על ידי shaharg; 19-09-2010 בשעה 19:53:53.
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
לבין מה שאתה רוצה להיות ,
הוא במה שאתה עושה ...
אני "מסכים" לקחת על עצמי את הנטל![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
בעניין הקניות ואשתי, אני פשוט נותן לאחרים לקנות לי, יש כל מיני דודות שעושות שרות משלוחים עד הבית![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
היום הגיע הטיסן ניראה מדהים תמונות בערב![]()
הטיסן הגיע כבר כמו שאמרתי
כאמור הוא עשוי epo, ועושה רושם טוב מאוד!
כרגע הורכב המנוע הזה כי זה מה שהיה לי http://hobbyking.com/hobbyking/store...idProduct=8137
אני מאוד מקווה שהוא יעשה את העבודה ולא יעקב לי את העניינים!
בחוברת לא מצויין היכן ה cg של הטיסן אשמח לעזרה!
שחר באיזה סוללה אתה משתמש? כמו כן אשמח לשמוע שיפורים ודברים שצריך לבדוק ולעשות!
להלן התמונות
גיא אפשר לינק ?
לא מצאתי אבל יש לי תכתובת אימייל עם תותח אוסטרלי ששאלתי לגבי המנוע הזה...:
yeah that motor is great I haven't run it on 5S though so not sure how good/long it would handle a 5blade 70mm fan on 5S but on 4S it's awesome! Should give you around 58-60Amp, 850-900watts, 1.2kg of static thrust, even more if you use a thrust tube which you can on the Hawk as it has a single exhaust take
I make thrust tubes out of old plastic X-ray films which work excellent, so basically any thin plastic sheeting that can be rolled into a tube shape will work.
ווואוו, הוא ממש חתיך תתחדש ותעדכן על סטאפ טוב ורשמים מהטסט נראה טיסן ששווה להסתכן עם האישה עבורו![]()
עם KV גבוה כמו שיש למנוע שלך אסור לך להגיע ל 4 תאים (תעבור את ה 60000 סל"ד ואתה עלול לפרק את המניפה( אלא אם קנית מניפה שמסוגלת לעמוד בזה ...המניפות הפשוטות לא מיועדות לעבוד מעל 50,000-55,000 )
אגב , ממליץ לך לקנות מוט פלדה ולכופף לך כני נסע חדשים במקום המקוריים שנשברים מאוד בקלות ...
נערך לאחרונה על ידי shaharg; 04-10-2010 בשעה 21:00:51.
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
הוא במה שאתה עושה ...
שחר מה לגביי מרכז הכובד
אין לי נתון מדויק כי זה לא מופיע אבל בניסוי וטעיה סוללת 2450 4 תאים כזו , איזנה מצויין את הטיסן ,
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
הוא במה שאתה עושה ...
שלחתי להם שאלה לגבי ה-CG...
שחר האם מיקמת אותה הכי קרוב לחרטום או שלחלופין הכי אחורה שאפשר לכיוון הטיסן?
[QUOTE=shaharg;197637]עם KV גבוה כמו שיש למנוע שלך אסור לך להגיע ל 4 תאים (תעבור את ה 60000 סל"ד ואתה עלול לפרק את המניפה
שחר , איך מתבצע החישוב?
-או שזה בגדר הערכה?...
.Itay.
[quote=s.mario;197724]החישוב מאוד פשוט : תכפיל את מתח הסוללה כפול ה KV ( אני תמיד מחשב לפי סוללה טעונה לגמרי כדי לדעת את המגבלות ...) למשל מנוע של 1000KV עם סוללת 3 תאים תספק 12.6 * 1000 = 12,600 סל"ד (בקירוב כמובן...כי המנוע לא תמיד עובד לפי מה שמוצהר -בעיקר לא המנועים הסיניים)
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
הוא במה שאתה עושה ...
הזמנתי גם אחד ,מהסיני.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...dProduct=12943
על פניו הם נראים זהים מלבד הגלגלים והמניפה שאצל הסיני ממליצים על 64 מ"מ.
מה דעתכם על המנוע הזה ?
האם יספיק לי בקר 40A (יש כבר במלאי הביתי) ?