השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
רשלנות פושעת וחוסר אחריות של מסוקאי שאינו בודק תדרים לפני טיסה
שלום לכולם,
היום התרסק לי הטיסן המדהים שלי F4E פאנטום - קיט מדהים של גרייט פליינס שרכשתי לא מזמן
למה התרסק תשאלו?
משום שישנם מטיסים חסרי אחריות ובושה, שלא מוודאים כי אין משהו אחר באותו התדר על מנת למנוע טעויות שכאלה!!!!
אני מטיס בלטרון מ2003 בתדר קבוע של 72.870 "54", מוכר וידוע למרבית המטיסים הקבועים שבאים ללטרון
בטיסה הרביעית הבוקר, 2 דקות לאחר ההמראה אבד קשר רדיו עם הטיסן, והוא התרסק בשטח פתוח בחלק הצפוני של מנחת לטרון, במזל לא על כביש 3 כ 100 מטר ממנו!!!!!
לאחר בדיקה של כמה מוקדי הטסה נמצאו שני חברה, מבודדים לחלוטין, על כרי הדשא העליונים מטיסים מסוקים ואחד מהם הוא בתדר שלי!!!!
כמובן ש"האדון" וחברו הנאמן ששהו שם הכחישו מכל וכל שהרדיו היה פתוח ואם כן האנטנה הייתה סגורה - דבר שלא מתקבל על הדעת כלל ועיקר!!!!
מה שהכי מרגיז הוא זה שאותו מטיס "זבלן מוח" חסר אחריות לא מוכן להודות בדבר ולקחת אחריות מינימלית ונסות לפצות אותי בשל הרשלנות שלו בדרך זו או אחרת!!!
אמנם מנחת לטרון - אם בכלל אפשר לכנותו כך - אינו מנחת מסודר עם רישוי מתאים וכולי, למען האמת האיזור דיי פרוץ לכל דבעי אבל עדיין ישנה הבנה מסויימת ואחריות של כל מטיס לחברו
לוודאות את התדרים לפני ההטסות.
אז אני פונה אלייך מטיס מסוק יקר, שבגללך נהרס לי טיסן יקר בשווי אלפי שקלים, אל תבוא ללטרון!!!
אתה אישיות בלתי רצויה - PERSONA NON GRATE אצלנו!!
אתה אדם מסוכן לסביבה, בגללך קרתה תאונה שהפעם הסתיימה בפגיעות ברכוש אולם בפעם הבאה עלולה להיגמר בפגיעות בנפש חס ושלום!!!!
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום