ואי אז יש לי לחכות עוד יותר משבוע וחצי!!!
ד"א תתחדש :P
ואי אז יש לי לחכות עוד יותר משבוע וחצי!!!
ד"א תתחדש :P
נא לא לפתוח שירשור נפרד לנשא קיים
איזה כיף שלי הגיע!!! שישי הבא אני במנחת
מור ודויד תתחדשו![]()
מנוע זה לחלשים...
מסכים עם עודד לגמרי (לגבי כל אחת ואחת מהעצות)
אתה מוזמן להגיע למנחת ברחובות (או כל מנחת אחר) ולהתרשם מכמות הביקסלרים באוויר
וותיקים וחדשים בתחום מטיסים אותו ונהנים ומתרגלים.
לגבי הסט אפ - אני מטיס עם הסט אפ המקורי שהגיע בחבילה. הבקר לא הכי חזק, המנוע חלש והסרווים הכי פשוטים שיש.
אבל בסך בכל - הסט אפ הזה עושה יופי של עבודה והטיסן מתנהג בצורה נהדרת באוויר.
קיצר - אחלה של טיסן להיכנס איתו לתחום.
מלבד שלט סוללות ומטען (ושלא נזדקק גם קצת דבק CA) - אתה מסודר.
תומר בן אריה
TREX500 | KDS 450 | AXN Floater-Jet | MX2| F-16 |Bixler | Extra 300 || Spektrum DX6I
1-הסוללה גדולה מדי וכבדה מדי. המקסימום לטיסן הזה זה 2200. הגדלת המשקל זה עוד צעד בדרך הלא נכונה וקבלת טיסן ירוד
2- המטען טוב
3- השלט רע מאד, רק בחודש שעבר הגיעו שני משלוחים עוקבים עם שני שלטים כאלה. בראשון הפלסטיק שמחזיק את הפוטנציומטרים היה שבור ולא איפשר שום שימוש בשלט, ובשני השלט "סירב" לקבל הוראות מהמחשב למרות תקינות התקשורת. יש עוד מליון בעייות איתו, לא הייתי מעלה איתו לאויר שום כלי טייס.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אל דאגה , השלט מעולה , חוץ מזה שמסורבל להחליף בו דגמים אין איתו שום בעיה. אני נהניתי משלט כזה במשך שנה , זה שלט מצויין למי שרוצה נגיעה בתחום לפני שהוא מתחייב להוציא יותר כסף על שלט ולעבור ל 9X, עברו באמתחתי הרבה שלטים כאלו ולא מצאתי בהם רבב (בזמנו היה לי דרייבר מתאים וכבל תואם ,ומדריך מסויים היה מביא לי שלטים של לקוחות שלו לקינפוג...) .
אני מטיס את הביקסלר עם ציוד FPV ושתי סוללות 2200, למרות כל המשקל הוא עדיין שומר על תכונות הטיסה העדינות שלו, אני בטוח לא יכול לתפוס טרמיקות אבל עם סוללת 3000 אני מאמין שזה אפשרי , בקיצור אל תיתן שיוציאו לך את הרוח מהמפרשים, הכל בסדר אני הייתי בודק איך הוא באוויר לפני שהייתי מזמין סוללת 2200.
תמשיך במעשיך ואל תשכח להצטייד במדריך מתאים ,תזכור הרגלים גרועים נרכשים בקלות וקשה מאוד להיפטר מהם, אני מאמין שתמצה אותו מהר יחסית ואז תרצה לעבור לטיסן גלגלים שם הלימוד יותר קשה...
בהצלחה
ליאור
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
אני מטיס עם 3000 30C ולא מרגיש בעם זה בעיה..... אני אפילו מטיס ככה צוקים! אה... ואפילו מביא את הביקסלר למצב שאני טופס אותו...
ועודד, אני מעריך את הידע שלך אבל לפעמים זה מציק שאתה כותב שאם לא משתמשים בסט אפ שאתה המלצת אז הטיסן לא יטוס טוב![]()
מנוע זה לחלשים...
בדומה לליאור גם אני מטיס עם סוללת 3000 ועוד סוללת וידאו נוספת. אין שום בעייה לביקסלר עם המשקל הזה רק תקפיד על מרכז הכובד.