המשך התקדמות.....
הדבקתי את התושבת של הסרוואים בגוף לאחר שוידאתי שהסרוואים נכנסים ואחרי שהתאמתי את התושבת עצמה כך שתיכנס לגוף בלי לחץ
לאחר מכן הכנתי את הכבל להגאים ע"י יצירת לולאה בכבל, סגירה שלה ע"י ליפוף גידים של חוט נחושת (דקים!) והחמתי את הגידים שליפפתי
לפני הלחמה
אחרי הלחמה וחיבור לסרוו (רצת קשה לראות - אם יהיה ביקוש אעלה תמונה בגודל מלא)
שמתי בהגאים קפיץ פיתול שבנוי מחוט נירוסטה בעובי 0.4 מ"מ, עשיתי חריץ בשביל הלולאה של הכבר בהורנים של ההגאים וכיוונתי את הכבלים כך שבמצב 0 של הסרוואים ההגאים יהיו גם כן מאופסים (את כל זה שכחתי לצלם)
בשלב הבא הכנתי את הצמה של הכנף - השתמשתי בקונקטור 4 פינים, הלחמתי את "+"ים וה"-"ים על פין אחד כל אחד ו2 פינים לכל סיגנל, וידאתי שהכל עובד ואז הלחמתי את הקצה השני שיתחבר למקלט
זאת הפעם הראונה שאני עושה בידוד עם דבק חם במקום להשתמש בשרינקים לקונקטור הזה. הסיבה לזה היא שכשאני משתמש בשרינקים הקונקטור יוצא גדול מידי ובזמן סגירת הכנף נוצר עליו לחץ.
השיטה החדשה הזאת עושה רושם מצוין, ונראה לי שאאמץ אותה לטיסנים הבאים שאבנה
את הפושרודים הכנתי בשיטת ה"קומבינה" הרגילה שאני תמיד עושה - מוט קרבון 1.5-2 מ"מ שמודבקים עליו פינים שהכנתי ממוט של פלדה קפיצית בעובי 1 מ"מ.
הדבקתי על החופה מוט קרבון בשביל פתיחה וסגירה "אוטומטית" ואלגנטית שלא מצריך שימוש בסלוטייפ
החזרתי את המשולש שכתחתי מוקדם יותר בשביל הלהב זריקה (בעיקר בשביל יופי, אני לא מאמין שהוא יחזיק שם הרבה זמן)
וזהו! הטיסנים גמורים!
איתן.